Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 064
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 545
За "религията" на Албена аз мисля следното.
Мисля, че Албена трябва да изкарва някакви пари, а тв ангажименти свои почти няма, все по-малко я канят и по реалити формати, просто вече е много използвано лице.
Преди 2-3 години Албена започна да ходи до Истанбул с дружки, ей така, на мотане и на шопинг.
Беше напускала снимки от хола си, уж себе си снимала, някаква профилна снимка, а зад гърба й - на килима, върху манекени (пластмасов торс) бяха накачени всякакъв вид евтини и кичозни костюми за кючеклийки.
Беше грозна гледка, амбулантна търговийка, куфарна стока - из хола, на килима, до стените, кучета наоколо.
През деня ги снимаше тия манекени с костюмите и ги лепваше в някакъв профил, уж магазин за мода някакъв.
И така - пробва се да си развие някаква търговия като се опита да си определи кой ще й ги купува.
Струва ми се, че е достигнала до идеята, че в България е пълно с роми и хора, които се турчеят, които ще купуват рокли, костюми от Турция - кичозни, шарени, натруфени, шити от по 50 метра плат (като гледам какви сватби и годежи правят).
Та, от сутиените за кючеклийки, търговията се преориентира към аксесоари от Турция, тоалети от всякакъв тип за типични техни празненства, и последно - към хубави шалове (не знам как се наричат забрадките и роклите, с които се покриват).
Албена ходи до Турция за стока.
Търси си клиенти в тия среди.
Нарочно се вре между шамарите - обявява се за мюсюлманка, за да провокира българите, които пък да провокират малцинствата. И в крайна сметка налива масло по непочтен начин с цел да се шуми около нейния нов "бизнес". Прави си фотосесии в техните костюми и така. А може би цели и да се "депутира" един ден, от партиите на малцинствата.
За пари.
Всичко е за пари.
Може да бачка в един завод за производство на вафли, нали.
Но не - бизнес.
В нейния стил - кичозно/скандално.
https://www.facebook.com/Hayal-Designer-Jewelery-and-Accessories-by-Albena-Vuleva-1180949145366496/?eid=ARCF72fD3QxOXCO3AZ4XC5ao7zxFIvjYdNUpxY7kdow8Dk5lVAZMynssNVf1Y3y4kWXP2hk5Gs71h4fI

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 00:39 от Маpи

# 1 546

Тоз имам чувството, че й е лична слуга наяве. Дали им свети и в спалнята, а 🤔😂

Сигурно се опъва на пода по дължината на леглото, за да им е под ръка, когато имат нужда от нещо.

Повече ще му прилича да се свива на кравайче на килимче до леглото им.

# 1 547
Сега ще кажа ерес, но мен най-много ме кефи Цецко. Не мога да повярвам докъде ме докара ББ!
Цецко е забавен, ненатоварващ, държи си на приятелите и е лоялен, възпитан човек е, никой не обиди.
Вярно, че върти дупето на чалга и че е клю клю, но е безобидно клю клю - прави го незлобливо.
От всички в къщата, той е най-приятен за компания.

# 1 548
Не мога да повярвам, че двойката и Джугани са финалисти. Tired Face
Уж борба на характери. Дрънци. ББ си върти пошлите номера и пробутва , и побутва.
Отстрани като ги гледам, явно не разбирам динамиката на отношенията в къщата. С какво пък тези посредствени клоуни ги държат за топките всички ?
Изключително грозно беше Златка да се навира в разговора на Благо с майка му, като че ли е е официалнаа първа дама , че и фамилиарничи, пф. А Благо да се заканва на майката на децата си в ефир и тази да приглася, ами ...Златке, ти си супер жалка. Така не постъпват умните жени.
Въобще , тази двойка показа толкова несинхронност, дори в нелепите и неадекватни действия на Благой, когато Златка си страдаше , та чак до сценката в стаята им кой какво искал, кой как крещял..и това да е любовввв. Е , не.
Извинете ме, къде е Джулка да ми изпее Лелчеее , осъзнай сеееее Weary

# 1 549
Пасторът доди Sparkling Heart

# 1 550
  • Варна
Мари,съгласна съм с теб .Това недорузомение се подготвя да влезе в ДПС(смята ,че там ще я вземат горката) с новата си религия.Като журналист и водещ я видяхме,сега малко да захлеби и тя на дърти години

# 1 551
  • Испания

Повече ще му прилича да се свива на кравайче на килимче до леглото им.

Метръжът му е малко, нЕма как да е на кравайче. Най-много на луничка.

Злата стана и какадуто скочи.

# 1 552
  • 221B Baker Street
За "религията" на Албена аз мисля следното.
Мисля, че Албена трябва да изкарва някакви пари, а тв ангажименти свои почти няма, все по-малко я канят и по реалити формати, просто вече е много използвано лице.
Преди 2-3 години Албена започна да ходи до Истанбул с дружки, ей така, на мотане и на шопинг.
Беше напускала снимки от хола си, уж себе си снимала, някаква профилна снимка, а зад гърба й - на килима, върху манекени (пластмасов торс) бяха накачени всякакъв вид евтини и кичозни костюми за кючеклийки.
Беше грозна гледка, амбулантна търговийка, куфарна стока - из хола, на килима, до стените, кучета наоколо.
През деня ги снимаше тия манекени с костюмите и ги лепваше в някакъв профил, уж магазин за мода някакъв.
И така - пробва се да си развие някаква търговия като се опита да си определи кой ще й ги купува.
Струва ми се, че е достигнала до идеята, че в България е пълно с роми и хора, които се турчеят, които ще купуват рокли, костюми от Турция - кичозни, шарени, натруфени, шити от по 50 метра плат (като гледам какви сватби и годежи правят).
Та, от сутиените за кючеклийки, търговията се преориентира към аксесоари от Турция, тоалети от всякакъв тип за типични техни празненства, и последно - към хубави шалове (не знам как се наричат забрадките и роклите, с които се покриват).
Албена ходи до Турция за стока.
Търси си клиенти в тия среди.
Нарочно се вре между шамарите - обявява се за мюсюлманка, за да провокира българите, които пък да провокират малцинствата. И в крайна сметка налива масло по непочтен начин с цел да се шуми около нейния нов "бизнес". Прави си фотосесии в техните костюми и така. А може би цели и да се "депутира" един ден, от партиите на малцинствата.
За пари.
Всичко е за пари.
Може да бачка в един завод за производство на вафли, нали.
Но не - бизнес.
В нейния стил - кичозно/скандално.

Тя и гривни-амулети прави, от естествени камъни. Това, не знам как се връзва с исляма по принцип...

# 1 553
  • Испания
"Хората са сЪ насрали от смях" - каза дълбокомислено Злата и ББ приключи прякото включване.

# 1 554
Аз си мисля, че ББ си е вързал гащите и има клауза, в която хората от къщата не могат да се съдят. Все пак, влезнали са с цел гладиаторски битки - представяте ли си гладиаторите да се съдят след като напуснат арената? Особено тези, дето са били осакатени, или пък роднините на убитите...?
Къщата на ББ е съвременният Колизеум.
Делта Flowers Cherry Blossom Привет!
Благодаря за мисълта.
ББ в основата си е бил и Е социален експеримент. Целта на тази му разновидност е И рейтинг, все пак е ТиВиМеГаТуул за облъчване - акъл сандък = телевизия.
Жалко и показателно - ни едно мнение на "почитател" на малоУМНОто изказване на обявената за "УМНА" Вулева, а докато течеше лайфа тук се подписаха поне 2-3 нейни симпатизанти. ..

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 01:07 от Анонимен

# 1 555
  • Варна
Оф, защо постоянно вадят тия езици,бе ,Злата непрестанно,сега и злобнотата Нулева

# 1 556
  • Варна
"Хората са сЪ насрали от смях" - каза дълбокомислено Злата и ББ приключи прякото включване.

А и още има, ама ще го види като излезе, кой колко точно се е посрал. Joy

# 1 557
  • Испания
Оф, защо постоянно вадят тия езици,бе ,Злата непрестанно,сега и злобнотата Нулева

По тази причина

А и още има, ама ще го види като излезе, кой колко точно се е посрал. Joy

Толкова са доволни от себе си, толкова са вирнали носовете и са ги заболи в небето, че може и нищо да не видят. Ама проблемът е техен.

# 1 558
Смайли, подсети ме за Господарите тази вечер. Избухнах от смях с аналогиите на Благооблизеца със заяка.Joy

Някой може ли да качи този отрязъък от материала .

# 1 559
Ама тази Албена Вулева тотално е деградирала. Като няма телевизионни изяви, поне бизнеса да върви. Наивници се намират, а те с майка й са изгладнели...То са ''проклети гривни'', вуду кукли...Eто една нейна обява във Фейсбук профила й, в който продава талисмани, ръчно рисувани свещници, гривнички:
Скрит текст:
ПРОДАДЕНА!
Знаете ли как се привързва мъж, за да ви обича вечно, като луд, да умира за вас?! Да зареже жена, деца, майка и баща?! С капка кръв от цикъл....Ако е от първи цикъл най-добре, така че не изпускайте този момент майки и девойки - и любимия ще се появи и денят за сватба ще наближи...😉
Е, тук сме спазили само символиката на заклинанието. Стилизирана реплика на истинското любовно привързване.
Но, амулетът е за луда любов. А с нея внимавайте - тя е страстна, но и винаги фатална! ❤

Общи условия

Активация на акаунт