Мисля, че Албена трябва да изкарва някакви пари, а тв ангажименти свои почти няма, все по-малко я канят и по реалити формати, просто вече е много използвано лице.
Преди 2-3 години Албена започна да ходи до Истанбул с дружки, ей така, на мотане и на шопинг.
Беше напускала снимки от хола си, уж себе си снимала, някаква профилна снимка, а зад гърба й - на килима, върху манекени (пластмасов торс) бяха накачени всякакъв вид евтини и кичозни костюми за кючеклийки.
Беше грозна гледка, амбулантна търговийка, куфарна стока - из хола, на килима, до стените, кучета наоколо.
През деня ги снимаше тия манекени с костюмите и ги лепваше в някакъв профил, уж магазин за мода някакъв.
И така - пробва се да си развие някаква търговия като се опита да си определи кой ще й ги купува.
Струва ми се, че е достигнала до идеята, че в България е пълно с роми и хора, които се турчеят, които ще купуват рокли, костюми от Турция - кичозни, шарени, натруфени, шити от по 50 метра плат (като гледам какви сватби и годежи правят).
Та, от сутиените за кючеклийки, търговията се преориентира към аксесоари от Турция, тоалети от всякакъв тип за типични техни празненства, и последно - към хубави шалове (не знам как се наричат забрадките и роклите, с които се покриват).
Албена ходи до Турция за стока.
Търси си клиенти в тия среди.
Нарочно се вре между шамарите - обявява се за мюсюлманка, за да провокира българите, които пък да провокират малцинствата. И в крайна сметка налива масло по непочтен начин с цел да се шуми около нейния нов "бизнес". Прави си фотосесии в техните костюми и така. А може би цели и да се "депутира" един ден, от партиите на малцинствата.
За пари.
Всичко е за пари.
Може да бачка в един завод за производство на вафли, нали.
Но не - бизнес.
В нейния стил - кичозно/скандално.
https://www.facebook.com/Hayal-Designer-Jewelery-and-Accessories-by-Albena-Vuleva-1180949145366496/?eid=ARCF72fD3QxOXCO3AZ4XC5ao7zxFIvjYdNUpxY7kdow8Dk5lVAZMynssNVf1Y3y4kWXP2hk5Gs71h4fI

Метръжът му е малко, нЕма как да е на кравайче. Най-много на луничка.
Привет!