Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 721
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 500
Винаги съм била на мнение, че гласуването е безсмислено и формата е режисирано от -до, но ако сега решат да правят Б;атка победител съвсем ще се сринат и следващия път и толкова публика няма да имат.

Какъв беше този клип на Благо с пръстена - нали още не й е предложил да бъде поредната му жена? Или съм го пропуснала?

Щото така, като един друг се пазареше да кешаутне, ама не го огря. Този обаче явно добре се е договорил.

# 1 501
  • 221B Baker Street
Гелосаният самовар наистина каза, че ще изкърти физиономията на бившата си жена. Аз такива изрази не чувам често в обкръжението си. Но пък не познавам толкова набожни идиоти, като простия Благой. Майка му да продължава да приказва, колко са прекрасни двамата с патката.
Аз започвам да се замислям за репликата на Златка към Благой, когато имаха мисия тя да се прави на бита от него : "Ти жени не си ли бил?!"...

# 1 502
Гелосаният самовар наистина каза, че ще изкърти физиономията на бившата си жена. Аз такива изрази не чувам често в обкръжението си. Но пък не познавам толкова набожни идиоти, като простия Благой. Майка му да продължава да приказва, колко са прекрасни двамата с патката.
Да, а Златето добави, че "тая била много злобна". Не знае колко бързо ще се озове на мястото на "злобната". И да, явно са се договорили доста подробно да развият сюжета с Ромео и Жулиета, щом даваха вода на Златето да се облекчи в ефир да може да стане теста....как не изфабрикуваха и  бременност не знам.

# 1 503
Е Джулина си изми очите.
А на мен реакцията на Гана хич не ми допадна. "Браво, Никита, хубаво се извини/реваншира/бла-бла". Едно такова, извадено с ченгел "Браво, браво". Все едно кръвнина е платила, а не да се е извинила и да е поискала прошка...

Във всичките бравосвания, и на Гана, и на Цецо, и в уж подадените ръце на Блатковите, все още прозираше презрение и неприязън към Никита. Нямаше прошка, утеха, или някакъв мъдър завършек. Може би прозираше и злорадство, че Никита уж се е смачкала и се е посвила. Но не и искрена радост, че се е "поправила" - което също, впрочем, е нелепо хрумване, защото тя няма чак толкова от какво да се поправя!

# 1 504
Мари, Уош не се изявява по дискотеките и клубовете, които са топос на Джулиана. Иначе съм съгласна с всичко. Но явно е мега наивен и не много умен, за да види каквато и да било любов в Блаткини или нещо у Тъпото с дирижаблите.
Ами да ти кажа, то един умен и мега прозорлив човек в тази къща изперква на третия час.....никой такъв не би издържал

Абсолютно съм съгласна с това мнение.
Не е лесно да си заобиколен от глупави и прости хора, които на всичкото отгоре се вземат за цвета на света.

# 1 505
Абе като го чух да вика: Златкей! Ела тука! ...
Но от друга страна, прекалено ми е женствен и един такъв леко педалски като тип. Според мен този е просто като вятър-минава, заминава и дори спомен не остава в околните.

# 1 506
Там никой с никого не е искрен, имам малки съмнения за Уош. Всичко е суета, пардон, игра.

# 1 507
  • София
Единствените ми впечатления от епизода са свързани с номинациите на Г*мов и Албена Вулева, които бяха потресаващи в най-лошия смисъл на думата, но и двмата докато се обосноваваха си мислеха, че са "взели теста с отличен".
Може би е време майките на Албена и Борислав (както и самият той) да спрат да коментират в социалните мрежи.
Пожелавам на Никита не толкова да спечели този формат, колкото да намери сили отвън и да напусне тази връзка, никой не трябва да живее в толкова враждебна среда 24/7.

# 1 508
Благодаря Кактусче!
Дано някой опитен телевизионер (слаш) пасивен бЕгЕ-мама читател да адресира казуса "нещастница" "затова ще те съдя" в национален ефир.

Гъмов номинира себе си. Защо?
Джулка смята, че Благо обича повече. Защо?
Глупавите смятат, че кубиците и патешките физиономии са достатъчни. Защо?
Защото във главата имат @ко 😂😂😂

Редактирам се. Уагабунга, то няма казус. Като юрист знае,че няма как и за какво да я съди. Нещастница не е клевета. Щастието не се доказва в съда. А и няма как да причини емоционални щети на липсващото й семейство. Определението беше на място😉

# 1 509
  • 221B Baker Street
Албена не поздрави Никита, защото разбра, че след тези номинации сомалийчето има огромни шансове да спечели този формат. А и беше ѝ много кофти, че получи само една номинационна точка. Очакваше едва ли не цялата къща да я залее с положителни точки!

# 1 510

Аз пък вярвам, че Никита съжалява за това,което натвори спрямо двамата флибени...Наистина. И да, трябва да си доста над егото си и дребнавите изпълнения.. за да направиш това в ефир.

Или да знаеш, че това ще сработи. Simple Smile
Не е чак толкова невинна, хитруша си е и тя.
И така  да е.
А има хора,които на гръб не падат Wink каквото и да става и струва. Така по ок ли е? Не мисля.
[/quote]

Не, по-добре е въобще да не беше забърквала цялата каша. За жена, която твърди, че е говорител на онеправданите, вдишвала златния въздух на чужбината, попила от чуждата, прекрасна култура и т.н, трябваше да знае, че не е  красиво да ровиш в чаршафите на друга жена. Явно в чужбината не са я научили на феминизъм, а пък е така модерен напоследък. Претенциите на Никита са доста, но действията й показаха друго. И най-дразнещото е, че ако ролите бяха разменени, НИКОЙ нямаше да повярва, че извиненията са искренни, а щяха да са отново на страната на Никита. Двоен стандарт, просто защото Никитка не е известна.

Нито един от хората в тази къща не заслужава да спечели, но най-много ме дразнят Златка/Благой и Никита. Уф, само един от тях да не спечели. То бива бива да се правиш на нещо, което не си, ама те прекалявт. Първите го раздават много влюбени, ще кажеш, че те са измислили любовта и секса. Никита пък е Мис Дуднене, само повтаряше, че е единственият участник там, който е печелил формата, а нещо не си изигра картите правилно този път. 

# 1 511
Аз си мисля, че ББ си е вързал гащите и има клауза, в която хората от къщата не могат да се съдят. Все пак, влезнали са с цел гладиаторски битки - представяте ли си гладиаторите да се съдят след като напуснат арената? Особено тези, дето са били осакатени, или пък роднините на убитите...?
Къщата на ББ е съвременният Колизеум.

# 1 512
Никита я харесвам главно за едно. Когато гледах Смени жената - подходът, емпатията, разбирането към чуждото дете. Как разговаряше с него и на детето му беше мъчно при раздяла. Как го поощравяше.
Нейният син много ми допадна също..

# 1 513
  • София
Е Джулина си изми очите.
А на мен реакцията на Гана хич не ми допадна. "Браво, Никита, хубаво се извини/реваншира/бла-бла". Едно такова, извадено с ченгел "Браво, браво". Все едно кръвнина е платила, а не да се е извинила и да е поискала прошка...

Във всичките бравосвания, и на Гана, и на Цецо, и в уж подадените ръце на Блатковите, все още прозираше презрение и неприязън към Никита. Нямаше прошка, утеха, или някакъв мъдър завършек. Може би прозираше и злорадство, че Никита уж се е смачкала и се е посвила. Но не и искрена радост, че се е "поправила" - което също, впрочем, е нелепо хрумване, защото тя няма чак толкова от какво да се поправя!
Да, така е, а Цецо дори и не съм го чула какво е казал. Чух само как изхъмка едно злобничко като ставаше от дивана.

Къщата на ББ е съвременният Колизеум.

А Джизъса и него надраска /инициалите на масата/...

# 1 514
  • Испания

Общи условия

Активация на акаунт