Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 412
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 680
Не знам, на мен всички са ми противни, на Благой и патката най-много. И докато тя е тъпа и от раз се разкрива, той е прикрит, неискрен, зле възпитан, без морал. Но както повечето хора с атрофирали съвест, морал, ето такива неща..., той е доста хладнокръвен. И ми е като бисексуален. Кой нормален мъж ще разреши на друг да му лежи в скута? И по характер и по външност за мен е педал. И защо го изкарват мъжествен, за мен е загадка.

# 1 681
  • София
Аз съм потресена до дъното на душата си и се замислям дали да не викна пастор да ми освети телефона - погледнете какво ми излиза във ФБ-то:

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 19:11 от Velina25

# 1 682
Ама коя е тази Паскалева? Световно неизвестна ми е.
Беше заедно със Златка в Островът на изкушението . Мисля , че 2015 участваше в big brother all stars задно с Катето Евро , Боби Турбото и малък Тошко .

# 1 683
Добре е Благой и Златка да внимават с подобни изказвания в ефир, защото Христина може да използва тези записи, а и всички разчекнати снимки на Златка, за да заведе дело, с което да ограничи вижданията на Благой с децата, както и да забрани присъствието на поредната му нова любов по време на тези срещи. Особено, ако успее да докаже /а тя със сигурност ще успее/, че Златка няма никакъв морал

# 1 684
на порфилната си снимка с наргиле ли е 🤭

# 1 685
Добре е Благой и Златка да внимават с подобни изказвания в ефир, защото Христина може да използва тези записи, а и всички разчекнати снимки на Златка, за да заведе дело, с което да ограничи вижданията на Благой с децата, както и да забрани присъствието на поредната му нова любов по време на тези срещи. Особено, ако успее да докаже /а тя със сигурност ще успее/, че Златка няма никакъв морал
Откъде толкоз акъл Thinking

# 1 686
  • София
Цитат на: elle.n link=topic=1078866.msg37832262#msg37832262 dateда=1544105463

Само остава да взема и да го разгледам, за кеф на "специалистите по социални медии", които са решили, че по някакви критерии влизам в таргета им, за да ми го изпратят. Анатема!

# 1 687
  • София
Добре, де, прочетохте ли статията? Тази Паскалева въобще не коментира външния вид на Никита, а поведението й. И според мен е права. Аз също не бих желала майка ми да влезе в предаване и нон стоп да пили на останалите, че те не я харесват и да се прави на жертва. Жалко е. Бих желала майка ми да покаже характер, а не да се държи като комплексарка, която се самосъжалява и дудне на останалите, които я обиждат, а тя пак върви подире им и досажда. Това поведение не ми е достойно. И това, че вече няколко пъти я дават пияна-заляна, дали ще се хареса на сина й? И развяването на чаршафите им, с коя е спал Борислав, па тя защо не го помни и подобни глупости.
Прочетохме я!Какво и е на поведението на Никита,извинявай..ама и теб всички да те нападат и хулят,и твоето ще е същото.Да не говорим,че вътре никой не се отличава кой знае колко!
А тази Калина,да си гледа нейната майка,кво зяпа чуждите..

# 1 688
Какво я направихте Христина?! След като я изостави бременна, тя не само му прости, прибра го пак, ами и още едно дете му роди. За да я остави пак  да се жени за Есмер

# 1 689
  • София
Не съм запозната със семейните саги на Джизас,но подкрепям жената!

# 1 690
Цитат на: elle.n link=topic=1078866.msg37832262#msg37832262 dateда=1544105463

Само остава да взема и да го разгледам, за кеф на "специалистите по социални медии", които са решили, че по някакви критерии влизам в таргета им, за да ми го изпратят. Анатема!
sorry че попитах! не съм те карала да разглеждаш, тя профилната се вижда и на този скрийншот, който си постнала, но аз не виждам хубаво и реших да попитам тц тц

# 1 691
Може, все ми е тая. Ама що се отнася за поведение пък, кой изобщо демонстрира адекватно, морално и инспириращо поведение в този цирк там? Вулева? Райкова? Гани? Или дори Гъмов, дето не мога да си обясня защо го имат за актьор, че и most wanted? Пълна лъжа. Няма един силен филм, изглежда, държи се и говори просташко и странно.

# 1 692
На мен поведението на Никита не ми харесва. Ако бях нейният 13-годишен син нямаше да се гордея с нея. То и Миглена Ангелова се опитаха да я пречупят и да я унижат, но тя показа характер. И определено ме впечатли. А Никита буди само съжаление у мен, каквато вероятно е и целта й. Има нещо жалко в подобно поведение.

# 1 693
Или дори Гъмов, дето не мога да си обясня защо го имат за актьор, че и most wanted? Пълна лъжа. Няма един силен филм, изглежда, държи се и говори просташко и странно.

Гъмов се изявява в театъра. Не знам къде го дириш тоя силен филм.

# 1 694
  • Испания
Откъде толкоз акъл Thinking

Ако е искала да го направи, поводи не са ѝ липсвали. По-горе постнах линк, чийто материал съдържа снимка на дъщеря им, гримирана от Есмер и качена в личния ѝ профил. За мен дори само това би бил повод.

Общи условия

Активация на акаунт