Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 220
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 665
За да не се разводни темата със спам, ще кажа, че въпросната тема беше в Клюто и беше на съвсем друга тематика.

# 1 666
  • София
Някаква мутра, ако не се лъжа? А омъжиха ли се, или просто са in а relationship? Simple Smile Имаше даже слухове, че е бременна от него, които по спомени после се оказаха фалшива новина, подклаждана от самата нея.
Възможно е да греша, единствено от темите тук съм запозната с живота на Благой и бившите му.

# 1 667
Аз до колкото помня, когато Благой си идваше в България с Есмер, Христина не е спирала децата да се виждат с баща си и съпругата му. Помня, че даже ги бяха снимали как всички са на пазар в някакъв МОЛ. Знам, че са пътували и до Русия за сватбата им. Значи Христина не е имала нищо против Есмер. Явно има против Златка и наистина има защо. Коя нормална майка, особено на момиче, би допуснала детето/децата й да прекарва време с новата любов на баща им, когато тази любов е жена, като Златка? Какво биха научили тези деца от нея? А от поведението на баща си покрай нея? Какви възпитания, модел на подражание или речник биха получили от нея?

# 1 668
  • София
Калина Паскалева:
Ако майка ми изглеждаше като Никита на нейната възраст, щях да се откажа от нея чрез Държавен вестник!
http://www.kliuki.bg/416923/калина-паскалева-ако-майка-изглежд/
Скрит текст:
Тези момичета защо постоянно припознават майките си в останалия свят и се държат сякаш последните са ги родили, когато са били на 10 години? Интересно ми е как ще изглежда самата Калина, когато стане на възрастта на Никита след 9 години.

# 1 669
Ами на мен външността на Никита също не ми харесва, направо са отвратителни тези татуси на цялото тяло, сякаш са люспи на влечуго! И на въпроса на коя възраст кой как изглежда - Цветана Манева и Йорданка Христова си изглеждат много добре на преклонна възраст и без ботокси, джуки и татуси. Човек като е одухотворен, красотата му личи по друг начин. И не зная кой се е упражнявал върху лицето на Никита, но трябва да си хвърли дипломата, жената не може да се храни нормално с тези устни и бузи. Ако сте забелязали, като се смее Никита прикрива с ръка устата /зъбите си, че там кой знае каква е гледката....

# 1 670
Паскалева пък колкото е обезобразена в джуките. ....ама много я напъва да коментира все по тема силикон и чужда визия.

# 1 671
Калинката прилича на цукало, но иначе Никита била зле.

# 1 672
  • София
Да се откаже,баси тъпоумното същество!

# 1 673
Нека бъдем коректни. Блажния не е очаквал да се чуе с децата. Попита майка си: "чувала ли си децата"?, а тя отговори: "не съм ги чувала". Това не значи, че Христина не й е дала да говори с тях, може и бабата да не ги е потърсила. Не търсете под вола теле.
Направи ми впечатление как Злата се провикна към майката на Блажния - "обичам теее".  Кога се запознаха, кога се видяха, кога се заобичаха?... Майка му сигурно си отбелязва на стенния календар името на поредната, та да не се изложи, като я нарече с друго име.
Никита опита да се направи на благородна, номинира други, извини се, потърси прошка, бла-бла. И между другото вмъкна няколко пъти, че тя е недостойна. Пак е жертва, милата, подценена за пореден път. Кога от другите, кога сама го прави, но все е ощетена и паднала ниско. Прозрачна е. Но пък изненадА другите, особено Вулевата, която чакаше нова порция материал за подигравки. Беше сигурна, че тя ще номинира себе си.
А , и от друго се впечатлих. Колко е благороден Блажния! Позволил е един път на Злата да облече къса рокля. Какво великодушие. Да ти позволят в една стая, където сте затворени от три седмици десет човека, половината от които жени, другата половина гейове, пияници и един романтичен гушкач на силиконови бомби, да облечеш къса рокля. Изрязания сутиен не носи, щото нали, по сутиен е прието да се стои, но рокля - може. Веднъж обаче! Злата от много бръмчене, така си го нахендри с този саблезъб, че не е зле да си вземе отрицателните тестове за бременност и да бяга далече.

# 1 674
Цитат
Людмила Захажаева
Людмила Захажаева МНОГО МИСЛИТЕ ЗА НАС!! И ЗАВИЖДАТЕ НА УНИКАЛНИТЕ ДРЕХИ НА АЛБЕНА ОТ САНКТ-ПЕТЕРБУРГ АУТ-ПЛИТКОУМНИЦИ..ХЪХ
мм да, Калиопе вече е санкт петербург 🤭

Калина Паскалева:
Ако майка ми изглеждаше като Никита на нейната възраст, щях да се откажа от нея чрез Държавен вестник!
не знам за майка й, ама ако тя продължава в същия дух може и да задмине Никита ...

# 1 675
Златка- суротватка милата, как обича майката на Блажко-прашко❤😜 
Хайде да се женят, че да се развеждат до пролетта. Ня-ма вре-ме.
След Луната не си спомням да е имало толкова претрепани участници като тези двамата.

# 1 676
За мен единственият готин момент на този ББ беше шокиращото изритване на Калканджиева . Наистина ме накефи и никога не бих го предположила. Иначе имаше да се наливат с Гъмов и да гледаме серия 13578 на пиянските им изцепки и тъпотии.

# 1 677
Тази па Паскалева най-малко следва да говори за красота. Ако следвам нейния начин на изказ, аз също бих се отлазала от майка си и дъщеря си, ако прилича на калина.

# 1 678
Добре, де, прочетохте ли статията? Тази Паскалева въобще не коментира външния вид на Никита, а поведението й. И според мен е права. Аз също не бих желала майка ми да влезе в предаване и нон стоп да пили на останалите, че те не я харесват и да се прави на жертва. Жалко е. Бих желала майка ми да покаже характер, а не да се държи като комплексарка, която се самосъжалява и дудне на останалите, които я обиждат, а тя пак върви подире им и досажда. Това поведение не ми е достойно. И това, че вече няколко пъти я дават пияна-заляна, дали ще се хареса на сина й? И развяването на чаршафите им, с коя е спал Борислав, па тя защо не го помни и подобни глупости.

# 1 679
Ама коя е тази Паскалева? Световно неизвестна ми е.

Общи условия

Активация на акаунт