Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 556
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 750
По онова време много хора са ходели в тогавашния Съветски съюз
Все едно не знаете
Никита е на 40 и няколко, дядо и, ако беше жив срещно щеше да е на около 90
Не знам на колко години е починал, но да кажем, че може да е било през 40-те, 50-те
Аре моля ви се

# 751
  • София
Скрит текст:
Все едно не знаете
Не знам на колко години е починал, но да кажем, че може да е било през 40-те, 50-те
Аре моля ви се
Дам, цялата защита на Никита са неграмотни.
То като джуки не може да покажеш, поне да бъдеш глупак.

# 752
Не защитавам никой и не съм неграмотна Wink

# 753
Офф: един сезон на ББ не го ли водеше Милен Цветков?

На тази игра с етикетите защо направо не се борят на онче-бонче къде да застават и да няма сръдни?

А това как се смяха на историята за вълците беше много гнусно. Мисля, че ставаше въпрос за прадядото и разказаното според мен е напълно възможно. Дали реално е истина или не - няма как да знаем, ама е тъпо да се подиграваш така. Дали някой би повярвал, че в БГ възрастни хора биват разкъсани и убити от кучета, а? Невероятно, ама факт..

# 754
  • Някъде в Матрицата
Да. Имаше такъв сезон. 4-тия ББ, в който Тупарев не участваше.
Аз харесвах и този сезон, въпреки че мнозина го приемат като провал. И темата във форума пак беше весела. Simple Smile

# 755
Случайно попаднах на статия на явно бивш треньор на Блажко. Ето какво е казал за „лидера в къщата”:
https://mobile.sportal.bg/news.php?id=759195
Направо го заклаха Лидерът.

# 756
До такава степен някои са се озлобили към Никита, че дори са склонни да обиждат, когато някой каже нещо, което не е против нея. Не се замисляте колко ужасни са Албена и Гъмов, които се смеят на това (без значение дали е вярно или не), и колко е подла Албена да казва на Уош, че е безхарактерен, след като не прави същото като тях. Всички за съжаление са такива злобни същества и гледат да се пригодят, където е най-удобно, за да не боли толкова. Тъпата Джулияна след вечерта, когато ги събудиха, се залепи до Албена, а в самото начало не я харесваше. Страшен, грозен, подъл български манталитет. И искам също да кажа, че не подкрепям никого

# 757
Все едно не знаете
Аре моля ви се
става въпрос за прадядо й Wink да уточня, че не защитавам Никита! Обичам нещата да са точни и честни! А отношението на Вулева и Гъмов беше потресаващо!

# 758
Все едно не знаете
Аре моля ви се
става въпрос за прадядо й Wink

Значи още по-възрастен човек

# 759
  • София
Върнах се на онзи никакъв сезон.
Ето ви Тошко Simple Smile)
)https://www.vbox7.com/play:a7e0c675

# 760
Оп - стоя си в едно столично заведение и срещу мен сяда Ричку - Мекичко с още две момчета. Влезна с нахилената физиономия. Ама наистина е нисичък - беше им до рамената на другите двама. А те не бяха много високи. Хапнаха и си поръчаха наргиле.

# 761
Не запя ли?
Ти ти си супер жалък. Да, да, да ТИ Grinning

# 762
Никога не съм разбирала чак такова прегръщане и целуване за чао и то  към човек с когото се познаваш от супер малко. Благо ми е супер изкуствен. Сега се сетих как Стойко беше единствения който успокояваше   боби в труден момент. На следващия ден в на кафе гнусния ръгбист го изкара придворен на благо, много не мъжко.
Aми придворен си му е. В интерес на истината Златка беше донякъде права, всички мълчат на Благой. Напълно необяснимо за мен? Какъв респект може да имат от един палячо? И снощи....хак му е на Гъмов,че избраха Благой вместо него за лидер,защото той хем е показвал,че не ги харесва, хем им ближеше  зад*** те.
Не вярвам да спечелят Злата и Благо, ако все пак се случи - приключвам с това предвне.

Факт придворен му е, имах предвид, че беше тъпо да го изтъкне, можеше нищо да не казва по темата. Необяснимо е и за ме откъде този респект към него. Аз не съм му чула гласа.  На никита и мрънкат че цял ден спи, УОШ бил безхарактерен а благо дето един смислен разговор не може да върже и си лягат в 9 часа със златка лидер го направиха..

# 763
  • 221B Baker Street

# 764
Оп - стоя си в едно столично заведение и срещу мен сяда Ричку - Мекичко с още две момчета. Влезна с нахилената физиономия. Ама наистина е нисичък - беше им до рамената на другите двама. А те не бяха много високи. Хапнаха и си поръчаха наргиле.

Вафли ли хапнаха? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт