Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 556
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 735
Никога не съм разбирала чак такова прегръщане и целуване за чао и то  към човек с когото се познаваш от супер малко. Благо ми е супер изкуствен. Сега се сетих как Стойко беше единствения който успокояваше   боби в труден момент. На следващия ден в на кафе гнусния ръгбист го изкара придворен на благо, много не мъжко.

# 736
Никога не съм разбирала чак такова прегръщане и целуване за чао и то  към човек с когото се познаваш от супер малко. Благо ми е супер изкуствен. Сега се сетих как Стойко беше единствения който успокояваше   боби в труден момент. На следващия ден в на кафе гнусния ръгбист го изкара придворен на благо, много не мъжко.
Aми придворен си му е. В интерес на истината Златка беше донякъде права, всички мълчат на Благой. Напълно необяснимо за мен? Какъв респект може да имат от един палячо? И снощи....хак му е на Гъмов,че избраха Благой вместо него за лидер,защото той хем е показвал,че не ги харесва, хем им ближеше  зад*** те.
Не вярвам да спечелят Злата и Благо, ако все пак се случи - приключвам с това предвне.

# 737
  • София
То спечели онзи Настьо дето никой не го помни кой е, че Блажко.
Който си нарочи ББ, това е.

# 738
защо така се присмиваха, че прадядото на Никита е изяден от вълци? Гъмов и той какви глупости говори къде в 21 век вълци, едва ли прадядо й е живял в 21 век, а и много знаят точно каква е ситуацията, че така изродски се хилят пфф

да я пробвали, ако се разбяга  на виене, значи имало нещо пфф Албена първо тя да си погледне нейната пършива коса и как може без да знае историята да си хили така

# 739
  • somewhere near the sea
Ние се чудим и иЗлагой как се издържат, а те за майбах с шофьор спестявали.

# 740
  • Варна
Голяма отврат снощи! К.посегна на още една жена, Вулева-умна, Златка-"аз мисля, че ти мислиш моя бог за лидер", л*йна бъркаха?!?! Колко по-гнусно може да стане? А да ... теста за бременност! Златка само дето не каза: "Тва флашка ли е, до коя черта се пъха?"
Уффф, не ми се гледа вече ...

# 741
  • Viena
Незнам, но Албена е ужасно грозна, но има самочувствие за минимум мис Европа... 😂 😂 😂

# 742
 Лидер е Благо и то не с действия, визия или дори успехи, а просто всички останали са с по-ниска самооценка. Включително и Гъмов. Получава се така, че без Благо да изпъква с нещо, останалите го въздигат.
 Крещенето към Златка си беше като "Стига се занимава с глупости, идвай тук!" Ако реално му стискаше, щеше да застане между двете и да им каже, че това е стара история и да се приключва. Даже щяха да са затихнали отдавна нещата. Златка щеше да е усетила неговата подкрепа, а Никита да е разбрала, че е извадила тъп коз. Просто той е решил, че кротичко ще си изтика месеца и така става.

Ахахахах, като видях снимките на Албена. Цял месец си мисля как Тя ще застане пред някоя камера и ще заподскача радостна: "Мамо, мамо, виииж! Децата ме харесват, говорят и играят с мен! Мамооо, имам приятели!"

# 743
  • Варна
Тия дни измислих виц, но е леко расистски, та ще го скрия половината...

Защо китайците не правят снежни човеци?

Скрит текст:
Правило №1 през зимата: Не си играй с жълтия сняг!!

... със сигнално жълтия съвсем!

# 744
На Джугани реалната коса е,колкото на Цецко май.А най-положителен персонаж от къщата според мен е плюшеният еднорог на Джулката-нито мисии проваляше,нито се изпокара с Никита.
Тя явно има някакъв проблем с косата, защото гаджето и беше написал в ФБ, че косата и била най-болната тема.

# 745
Незнам, но Албена е ужасно грозна, но има самочувствие за минимум мис Европа... 😂 😂 😂
знам, че й завиждаш за грима и косата, не се прави 🤣🤣🤣

# 746
  • Варна
Мадам Никита - тату плакат
с лице назаем от психопат!
Скандала търси тя до откат,
в джоба си носи вехт компромат. Notes

Сега се сетих, че Боби имал още нещо да казва и тя го знаела....
Е, аз също го знам ...
Скрит текст:
Боби й казал, че когато правил секс със Златка преди 8г., не ползвал презервативи!
И че ако Златка вземе да забременее, вероятно ще е от него!! 

# 747
Всички са срещу Никита, а кой помогна за теста - именно тя. Защо не бяха и снощи срещу нея ?

# 748
защо така се присмиваха, че прадядото на Никита е изяден от вълци? Гъмов и той какви глупости говори къде в 21 век вълци, едва ли прадядо й е живял в 21 век, а и много знаят точно каква е ситуацията, че така изродски се хилят пфф

Защото са прости !! Предполагам става въпрос за дядото по майчина линия,хората са живеели в Сибир,нормално е да има вълци !!

# 749
  • София
Ама това да не е Албена, нейния дядо може и в Сибир да е живял.

Общи условия

Активация на акаунт