Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 634
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 405
Какофонията беше на ниво. Пън-чев, опровергай си наименованието, и вземи нещата в ръце.
Като бивш приличен радиотелеграфист, нищо не можах да приема.

# 406
  • София
Цял сезон 2015-та лъскаха имиджа на Преслава, а тя днес излезе казА три лафа и се из*кА на метеното. Покрай голямата любов ли така е оглупяла и си е развалила речника или толкаво си може?

# 407
Чак сега се включвам, но преди малко се прибрах и гледам на запис. Преслава правила ли е нещо и тя със зъбите си? Изглежда ми с променен фейс.
И защо, защо оставиха Блаткови в предаването? От тях никакъв смисъл. Никита и тя! И нея я оставиха...тия продуценти не ме харесват.

# 408
  • Испания

А има ли по-различни от Албена и майка и... две кощрамби, нямащи аналог! Stuck Out Tongue Winking Eye

"Кощрамби" е комплимент за двете

# 409
Oh сефте да му харесам нещо на тоз Кулагин:
Златка обикаляла предаванията да се жение в тях.. Joy Joy

Сега, не разбрах, майбаха и шофьора с хонорара ли ще ги купуват..ако на Благо му стане... онова..?

# 410
Ох тази Никита как едно изречение не може да върже. Призлява ми като я слушам. Да пита Албена дали това, че била злобна било факт?! Що за въпрос? И Стойко бил по-безхарактерен от Уош, защото с Уош си била общувала повече.. Оххх.. Persevere
Сериозно й куца обосноваването... В преценките е точна.

Аз как бих ги наредила, вкл. с изгонени* съквартиранти:

Умен - Весела, Я-Я
Злобен - Джулиана, Албена, Гъмов, Златка
Безхарактерен - Стойко
Секси - Емануела:))

Другите категории не съм ги видяла/запомнила* още

*редакция

# 411
  • Варна
Оф, Албена да ми говори за това колко е мръсна Никита и същевременно да си слага фон дьо тен с гъба, която има коричка от мръсотия е меко казано иронично.
Тя и от кръста на долу  така се подържа,абе рускиня ...Мажем лицето на долу воним....пфууу

# 412
Благо е доста по-секси от Джугани,  а Златка защо не го номинира не разбрах, нали се обичат? 😁 Много е несъобразителна. Ако бях на негово място - щях да се засегна и да направя скандал. То бива, бива, ама ...

# 413
Безразлично ми е кой ще излезе, щом няма да са бременните. Чакам клипчето на господарите.

# 414
  • София
Златка и Благо лидери в къщата??? Joy Joy Joy

# 415
За жалост, защото Злати е проста селянка.

# 416
  • София
Албена каза и съквартирантите решиха...

# 417
Златето, милото, тръгна да застане на лидерското място преди да е гласувано от всички дори...

# 418
А препечените филии Благой и Златка-патка не са нито злобни, нито тъпи. Какво нещо е животът, минават някои между капките и бялото зорлем е черно. Един неудовлетворен актьор и една опърпана мамаша ще се избият за титлата Умен. Какво става тук, бе? А Златка-патка сигурно ще е следващият министър-председател, пък Благой-президент.
Ние си заслужаваме тези парцали.

# 419
Малеее, честно не мога да ги изтърпя до края тази вечер. Благо и Златко лидери....ще повърна...

Общи условия

Активация на акаунт