Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 599
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 540
  • Испания
Какво страдаш лидере, нали придворния слуга остана в къщата!

Единият остана, ама другият го изгониха. Той му палеше наргилето, принасяше му я чаша, я чиния... Сега к´во шъ прай?

# 541
Добре, че Благой не е футболист, а лъв. И кате изквичи: Златкей! Ела тука!

И Златето фърчи, крачетата шси счупи... Simple Smile )))
Много му стои мирно, много. Властен е.

# 542
ПочнахаА ги, да се изразя правилно! Simple Smile))

# 543
  • в рока
Добре тръгна шоуто първите няколко дни, ама... До там. Ама не ме интересуват, бе, хора Зъбатко и ВеждИто. Стига с тея тестове, ред сълзи, ред сополи, ужааас. По-досадни са и от Дани и Александра миналата година...А Злата надминава и Мара по егоцентризъм, оная поне има някакво чувство, макар и в зачатък, на хумор..
За първи път няма битка за кухнята... Хаха.. Никой не ще да се изявява там.

# 544
Оххх, пак ли тестове за брененност ше се размятат у къщата?!?!
Тъпоооооо!!!
Тестовете за бременност се очакваха, ама тестове за ДНК да не се заправят...

# 545
  • 221B Baker Street
Стойко направи фройдистка грешка - "ис,ис,иссс-ссс-с-с-тинска любов", направо не искаше да го каже. И с право, защото просто не е вярно Simple Smile
Не му е нито фройдистка, нито грешка - просто момчето заеква от време на време. Не му е са първи път. И аз като заекваща го разбирам - най-трудно за произнасяне са "с" и "т", особено пък заедно. Иначе и аз се чудя къде я виждат тази истинска любов у Блаткини... Simple Smile Wink

# 546
мегЗ в Шоуто на Слави,падам :DDDDDDDDDDDD

# 547

Ми не се казва така - почнахА ги. Казва се почнАха ги.
Така де, да е правилно. Simple Smile )))

# 548
Трябваше караконджула да изкарат. От нея нищо ново, това вече 3 седмици го гледаме и вече взе не само да се изтъква,  а и да дразни.

# 549
Кулагин пак точен и право в целта 😂😂😂 Преслава няма ли бебе за гледане? Какво се разнася из студията като прани гащи?
Страхотен аргумент! Grinning Щом има бебе, боса и безмълвна у дома.
Аргумент е, разбира се. Да родиш дете не е достатъчно, за да си му майка 😉 има приоритети в живота, нейните са явно да защитава гном клюкар, вместо да се грижи за новороденото си. Чалга и сълзи.
Неотклонно? Ни стъпка навън? Да отидеш някъде без детето за два часа, е признак на сбъркани приоритети?
И аргументите не би ли трябвало да оборят казаното от нея, не поведението й?

# 550
  • в рока
Ама тя ходещата анти реклама на пластичната хирургия изтъркана влезнА.

# 551
Няма нужда от тест ДНК. Да не забравяме, че Благой й е първият на Златка-патка. Да не се харчи сега бай Тигър за тестове.

# 552

Ми не се казва така - почнахА ги. Казва се почнАха ги.
Така де, да е правилно. Simple Smile )))
Аз исках правилно да нАпиша, ама сега "почнаА ги" почнаА да ми харесва повече.

# 553
Стойко направи фройдистка грешка - "ис,ис,иссс-ссс-с-с-тинска любов", направо не искаше да го каже. И с право, защото просто не е вярно Simple Smile
Не му е нито фройдистка, нито грешка - просто момчето заеква от време на време. Не му е са първи път. И аз като заекваща го разбирам - най-трудно за произнасяне са "с" и "т", особено пък заедно. Иначе и аз се чудя къде я виждат тази истинска любов у Блаткини... Simple Smile Wink

Фройд има една теория, която аз лично подкрепям, за грешките на езика, за ежедневните погрешни действия, и т.н., като израз на несъзнаваното и/или на искрените желания/намерения.

Затова си позволявам да мисля, че може би Стойко сам не си вярва за любовта на Блатковите и за това се запъна така да го каже, в други случаи си говори нормално, но може пък и да греша.

# 554
Ама Ич не ми е за певачката, недей толкоз осторожно да подскачаш за нея. Желая й Цецо да я гримира и Златка кръстница на бебето. Те нали са си нещо близки по линия признати от Бога съюзи с любимия 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт