Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 694
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 555
  • в рока
Кой имитира Никита в Господарите? Хахах, супер е. Мария не си вдига веждите като Златка.,не ми е убедителна 😁😁

# 556
Оф не ми се гледат златка и благо бе. Утре няма да го гледам товари ме никита супер много, тия пък са ми досадни.по досадни даже и от дани и Алекс.  Ква игра на характери абсолютна простотия е това предаване. Натоварена се чувствам  след днешния епизод. Предишния сезон сякаш носеше по светла енергия беше някак си по окей.

# 557
Ко говори Стойко за ЛЮБОВ?!? Туй било любовта дето ще победи... Божке... Имаше един играч в тази игра  този сезон с 18 годишен брак... Всички останали са пропаднали хорица все тЪпанарЕ!!!

# 558
Аз продължавам да твърдя, че Благо е добър човек! От както е в къщата коренно си промених мнението. Ако преди изобщо съм имала някакво мнение за него, освен, че е женкар... Обаче и женкарството си обяснявам с това, че е хубав мъж и жените налитайки му, са го направили такъв. За мен той, а не Джулиана е най-секси в къщата. Това с което ме спечели е уважението към семейството му и не е поза, защото изгледах старо гостуване при Гала и там казва същото

# 559
Малко прекалиха с Никита.

# 560
Леле майкооо - господарите направо разбиха тази вечер. Сълзи ми текоха от смях с Никита и Златка Joy

# 561
Не ми 'аресА таа вечер брадъро. Лидеро 'ноо ривА. За тате, за Стойко... Ся и Злата кат' напикае теста и отчете две черти, как шИ сЪ разреве, не е истина.

# 562
  • Испания
Аз продължавам да твърдя, че Благо е добър човек! От както е в къщата коренно си промених мнението. Ако преди изобщо съм имала някакво мнение за него, освен, че е женкар... Обаче и женкарството си обяснявам с това, че е хубав мъж и жените налитайки му, са го направили такъв. За мен той, а не Джулиана е най-секси в къщата. Това с което ме спечели е уважението към семейството му и не е поза, защото изгледах старо гостуване при Гала и там казва същото

Изчакай го малко. Скоро ще е "вакантен".

# 563

Ко!?!? Уважение към семейството ли каза?  Айде няма да се обяснявам че ще се  повторя и потретя.

# 564

Изчакай го малко. Скоро ще е "вакантен".

А не мерси Simple Smile Не бих си го причинила...

# 565

А Уош кога ще е вакантен? Joy
Ама трябва да спре с друсането и ще си поговорим сериозно за "братле, братле"... Joy

# 566
Даре, той толкоз пъти е виждал две черти, че вече не му прави впечатление. Като влезе в третия триместър Златка-Патка, той като лидер ще тръгне по други диви к@@вета 😉 нали това му е номера в живота на Белия зъб😉

# 567

Ко!?!? Уважение към семейството ли каза?  Айде няма да се обяснявам че ще се  повторя и потретя.

На този сектант кое му е мъжкото (слаш) лидерското бе хора, влезте в час! КакъВ Джийзъс кви 150к лева.. Докат се моли жена му отзад се кълчи..(редовно)!

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 23:33 от Анонимен

# 568
  • София
И моето мнение за Благо е по-скоро положително от участието му дотук, за разлика от мнението ми за Златунка.

# 569
Че тя Златка не спря да пафка и фирка Whistling А още от първия ден правеше намеци, че може да е бременна, но явно теста го е оставила за финала. Предпоследната седмица Благо иска пръстен, последната- Златка пък тест. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт