Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 599
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 570
  • Испания
Не ми 'аресА таа вечер брадъро. Лидеро 'ноо ривА. За тате, за Стойко... Ся и Злата кат' напикае теста и отчете две черти, как шИ сЪ разреве, не е истина.

А като отчете една черта, ще ревне още по-силно. От... щастие.

# 571
  • София
Аз продължавам да твърдя, че Благо е добър човек! От както е в къщата коренно си промених мнението. Ако преди изобщо съм имала някакво мнение за него, освен, че е женкар... Обаче и женкарството си обяснявам с това, че е хубав мъж и жените налитайки му, са го направили такъв. За мен той, а не Джулиана е най-секси в къщата. Това с което ме спечели е уважението към семейството му и не е поза, защото изгледах старо гостуване при Гала и там казва същото
Изчакай го малко. Скоро ще е "вакантен".
Ще изкара с нея 2-3 месеца, ще напикаят някой и друг тест и... ще тръгне да опложда нататък...
Ми нали е добър човек... раздава се от сърце...  JoyJoyJoy

# 572
Че тя Златка не спря да пафка и фирка Whistling А още от първия ден правеше намеци, че може да е бременна, но явно теста го е оставила за финала. Предпоследната седмица Благо иска пръстен, последната- Златка пък тест. Whistling

До такава степен те не уважават интимността...
Всичко "по телевизора", всичко показно.

По казуса с Благо - по-малко неприятен е от Златка, защото  е незлоблив и не е толкова надут като нея. Това да -  определено, но положителен герой чак не ми е. Подвиква, командори, не блести с интелект. Пуши непрекъснато наргилето. Айде няма нужда.

# 573
  • София
Според мен гласат Златкови за финал, както някой беше писал

# 574
Тя Златка-Патка ако е бременна ще е страшен пример на бъдеща чайка. Цигари нон стоп и алкохол. Като някоя white trash american мърла, живееща в колата си...
П.С. и аз мисля, че Фройд е прав за несъзнателните езикови грешки. Чайка-майка...баш чайка е. Само грачи и краде неща, дето не са нейни (женени мъже) и пълно с нея по целия плаж - силиконови кукли по доктор Е!

# 575
  • 221B Baker Street
Наистина, как ви е секси тоя Благой, ужас... Толкова ми е гнусен с тая мазна коса, толкова изкуствен и напомпан, че няма накъде повече. За наргилето даже и не искам да се сещам. А това, че бил мъжкар, ревнив и властен, за мен са си измишльотини на Златка. Видяхме го първите дни какъв е чехльо и как клякаше на Злата. После му снесоха инфо отвън как изглежда и стратегията рязко се промени - взе да подвиква на Веждата и почнаха да я дават как му готви. Не виждате ли, че и копче не може да ѝ каже, дори Уош го потвърди.

# 576
Ама той нито веднъж не му се наложи да влезе в конфликт с някой, мълча като дупе цял сезон за всичко.  Нищо не видяхме от неговия характер. Другите съквартиранти го поставиха в много удобна позиция. Нямаше нужда и пръста да си мърда пръста за нищо само Нае да повтаря това е истинска любов бла бла и другите му се впечатляват колко е чувствителен едва ли не. Или е пълен позьор или до болка тъп. Сходни са ми с джулката.

# 577
ПочнахаА ги, да се изразя правилно! Simple Smile))

Ми не се казва така - почнахА ги. Казва се почнАха ги.
Така де, да е правилно. Simple Smile )))
Аз исках правилно да нАпиша, ама сега "почнаА ги" почнаА да ми харесва повече.

Е анджък де. ПочнАха ги и на мен почнА да ми харесва. Simple Smile )))

Бате Ненчо обаче напоследък почнА да не ми харесва. Не знам защо...да го канят в Брадъра вече, викам аз.

# 578
Добре, че Благой не е футболист, а лъв. И кате изквичи: Златкей! Ела тука!

И Златето фърчи, крачетата шси счупи... Simple Smile )))
Много му стои мирно, много. Властен е.
По библейски жената трябва да се покорява първо на Господ, после на мъжа си. А за Златето това е две в едно с Благо Джизъса.

# 579
Да помоля съфорумки и сътемки Joy да престанат да развяват 18 годишен брак като националният флаг.
Аз пък бях с 19. И?

Не е късно жената да се Освести Stuck Out Tongue Winking Eye Имам надежда за нея аз Simple Smile

# 580
Да помоля съфорумки и сътемки Joy да престанат да развяват 18 годишен брак като националният флаг.
Аз пък бях с 19. И?

Не е късно жената да се Освести Stuck Out Tongue Winking Eye Имам надежда за нея аз Simple Smile

Честито, хубаво ли Ти беше?
Прощавай, нещо припомних ти май?
Няма проблем, другото е различно..

# 581
Аз пък бях с 19. И?

Беше, е показателна дума за въпроса ти.

# 582
  • София
Че тя Златка не спря да пафка и фирка Whistling А още от първия ден правеше намеци, че може да е бременна, но явно теста го е оставила за финала. Предпоследната седмица Благо иска пръстен, последната- Златка пък тест. Whistling
Цирк Роял-Добрич... ooooh!
Честно омръзна ми от сценарии и то задължително тъпи... как поне един сезон не оставят онези вътре да се развиват кот' доди...  newsm78
Тъпа работа, при това превидима. Все едно ти казват още в началото кой е убиецът...  Rolling Eyes

# 583
Аз пък бях с 19. И?

Беше, е показателна дума за въпроса ти.

Съжалявам, бъди щастлива!

# 584
Аз продължавам да твърдя, че Благо е добър човек! От както е в къщата коренно си промених мнението. Ако преди изобщо съм имала някакво мнение за него, освен, че е женкар... Обаче и женкарството си обяснявам с това, че е хубав мъж и жените налитайки му, са го направили такъв. За мен той, а не Джулиана е най-секси в къщата. Това с което ме спечели е уважението към семейството му и не е поза, защото изгледах старо гостуване при Гала и там казва същото

Ми то от другите нахалници, не можем да го видим Благо. Той си седи мирно и тихо и като му писне, става, командва ги да млъкнат и...в настаналата тишина, отива да си легне.

Исках да гледам малко повече от него, обаче от злите кучета в тоя сезон, не можах...Въобще, тоя сезон замина отдавна в киреча. Жалка работа и с ниско качество ни предложи ББ.

Общи условия

Активация на акаунт