Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 394
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 840
  • в рока
Никита пак използва случая, а Гъмов сгреши да ѝ се връзва

# 841
Уош и той, вместо да защити нормалността, мълчи и си кърка и той, пфффф.... разочарова ме.

# 842
  • София
Е при положение, че всички казват, че Никита спи постоянно + че няма какво да правят вътре, е нормално да се забавляват. Тя върви и дудне, ако това го прави постоянно... Ако пък толкова много пречеха забавляващите се, щеше и някой друг да им направи забележка. Все ми е тая кой ще спечели, тъпото е ако зрителите пак се хванат на манипулацията на Никита.

# 843
Може би сте коментирали, но, тоя пръстен от Брадъра ли е купен или Благо го е закупил и дал на Брадъра да му го даде, че да го даде на Злата

# 844
  • София
Гъмов е отвратителен като е пиян. Имам чувството, че гледам отново първата вечер...  Rolling Eyes

# 845
гъмчето е ужасен боклук.Любимеца на патрашкова

# 846

Най-човешки им каза, че някой може да се пребие. Човешки! Този път не беше тръгнала да се заяжда. И я опръскаха с *айна джентълмените в къщата.

# 847
Може би сте коментирали, но, тоя пръстен от Брадъра ли е купен или Благо го е закупил и дал на Брадъра да му го даде, че да го даде на Злата

Благо е рекламно лице на тези бижута

# 848
Поведението на тези вътре не е мръднало на йота от началото, коагто беше същото. Гъмата фиркан раздава правосъдие, ръце мята и се плюнчи. Стойко си е чичак и толкоз. Тя и Никита е с отклонения, ама що й падат на нивото.

# 849
  • София
Не мисля, че този път е така.  Шегите им станаха прекалено груби. На Гъмов пиянството е лошо и от там тръгна.

# 850
Туй се тикоса пак, а Благоверният я имитира. 100%съм сигурна, че тестът ще е отрицателен.
Впрочем, Албена не е изкарала никой- всеки сам си се изкара. Особено ЯЯ-то.
Ето, Гъмов е пресен пример в момента. Албена ли му е виновна, че изпада глупаво в това положение и се връзва на провокацията на Квазомодото.

Е аз нали точно това казах: "По-умният отстъпва". Албена, чрез гадните си нападки и интриги, успя да накара умните участници да отстъпят, щото няма смисъл човек да се разправя с простаци.

# 851
# 852
Тоя пияндур пак си показа рогата. Абсолютно е права никита в случая. Какво значи "забавляват се"? Баси простаците опиянчени.

# 853
Оффф егати детските изпълнения. Пък на Стойко направо един шамар да му залепиш. Такива простотии правят лапетата, не зрелите мъже. И откъде накъде по нощите ще крещят.

# 854
Продукцията окъсала ли го е, че в този сезон никой не е с ежедневно меню сьоНга и хайвер по кило

Общи условия

Активация на акаунт