Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 098
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Промо - 5.12.2018:

Може би Никита е посочила Г*мов за най-достоен или пък себе си за недостойна и затова номинациите ѝ са "изненадващи".

# 1 081
Или пък е посочила Албена. Едва ли  Mr. Green

Интересно Златка и Благой за какво се карат.

Промото винаги е обещаващо, пък епизода обратното. Пълна скука.

# 1 082
аз  имам въпрос към Мари ...  писала си - А Албена изглежда в пъти като по-здрава и нормална жена. Да, сложила е ц*ц*, уста, нос, не знам си какво, но останалото е естествено.
... таа, кое е това всичко останало? злобата ли?
Аз не отричам, че Албена е с ужасен характер. Интелигентна кобра е. Съска, плюе отрова и по-страшното: това й харесва.
Албена е с бяла кожа, красива, руска. С красиви, големи очи. Не е с тен на прегоряла филия както се докарват повечето, дето не приличат на "лелки". Не виждам и да е покрита цялата в татуировки като Никита, която сама призна, че не може да се насити на постоянните опити с тялото си. Албена е със своята си коса. Няма по себе си снопчета като мартеници в размер "за стена". И е със своето си тяло (е, без гърдите).
Може да е с ужасен характер, но не бих я лельосала.
Както писах: бюти индустрията е нещо страшно.
Страшно е да се види и това, което Я-я ни каза от екрана: ами ако са хиляда Джулки около мен цял ден? (които мислят само за хубост и припяват на другите жени, че са лелки).
Изчерпа се това вече. Който разбра - разбра.[/spoiler]

Силви от Пловдив, ех, нетърпеливке!
Нямам представа с какво се занимава Албенка.
От нейния случай преминах към по-общия случай - когато жените имат 100 други неща за вършене, важни (като професия, майчинство и т.н.) и полезни (като да помогнат на родителите си, да се погрижат за градинката пред блоока и т.н.).
Но ти не си ме разбрала.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 14:46 от Маpи

# 1 083
Аз мислех че Весела е на 29-31г. Simple Smile
А то...

# 1 084
Албена си е лелка,спор няма...запусната жена !! Колкото до тялото на Никита ,самия Боби си каза,че тя ходи на фитнес...За годините си е ок,браво !!

# 1 085
Никита може и да си е сложила пръстен на стомаха, за да отслабне. Мисля си, колко трябва да си зле психически, за да се осакатиш само заради външен вид...дано да не съм права - никога не съм разбирала хората, които отиват толкова далече заради едната външност. Тя вече е на години и съдейки по това, че е била пухкавка на младини, няма как да е отслабнала от самосебе си, освен ако не е пазила кански диети, или не си е сложила пръстен на стомаха, или (дано да не е това) е болна от нещо (примерно гуша, булимия и пр).

П.С. Само от фитнес не се слабее, диета си трябва, а и това понякога не е достатъчно.

# 1 086
Мари, Албена освен цици, има оправена уста и нос ...
остави гримът и бялата кожа (не сме английски благородници), виж й начинът на обличане малко ...
сама казваш че съска и плюе отрова ... ами това интелигентните хора не го правят!
ако не си запозната, Албена е имала съвсем различно телосложение, когато е участвала преди, т.е занемарила се е

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 14:56 от elle.n

# 1 087
Никита може и да си е сложила пръстен на стомаха, за да отслабне.
ти пак си във филм...
кога е била пухкава Никита и от къде си толкова запозната ... наскоро постнах клип от старо гостуване на Никита с Борислав след победата й в ББ в На кафе, там показват снимки от младините й, и там не е дебела/пухкава ... така, че ми е интересно от къде го научи ти

# 1 088
  • В царството на игрите:)
остави гримът и бялата кожа (не сме английски благородници), виж и начинът на обличане малко ...
сама казваш че съска и плюе отрова ... ами това ингелигентните хора не го правят!
Използвам този пост само като повод да напомня, че в предния сезон и един друг участник, докато беше вътре само пръскаше отрова, но беше обявен за "моралния" победител на сезона. Пък и интелигентен го изкараха... Според мен Албена и Кулагин се държат по сходен начин, но Кулагин се харесваше на масовата публика, а Албена- не Simple Smile

# 1 089
остави гримът и бялата кожа (не сме английски благородници), виж и начинът на обличане малко ...
сама казваш че съска и плюе отрова ... ами това ингелигентните хора не го правят!
Използвам този пост само като повод да напомня, че в предния сезон и един друг участник, докато беше вътре само пръскаше отрова, но беше обявен за "моралния" победител на сезона. Пък и интелигентен го изкараха... Според мен Албена и Кулагин се държат по сходен начин, но Кулагин се харесваше на масовата публика, а Албена- не Simple Smile
да, да ... забравих че обръщението МЕЦАНА е злобно и отровно 🤣🤣🤣
кога Кулагин е правил мръсно на някой и е мислил подли номера?!
хораа, гледате а нищо не виждате, не вниквате в нищо

# 1 090
Ох, елле.н, от пусто в празно преливаме.
За мен нормално изглеждаща за 40 + е Албена.
А нереално изглеждащата за 40+ е Никита.
Нормално е на 40 + пАрата ти да намалее. Да не ти се доказва, че си най-хубава и най-лоша ти. Да си полягваш повечко, да забавяш темпото, да се щадиш.
Ненормално е да си се нашарил като тапет на Уилиям Морис с татуировки и да разказваш как си молил за още и още интервенции. Да се опваш в трико на гимнастичка за златен медал и да се пускаш на бой срещу Златка.
За тебе, за нея, за него, за тях, за нас - всеки си има мнение.
А бюти индустрията печели от мнението на повечето хора.
Това е накратко.
Човек може да е интелигентен и лош. Да, това съществува.
Съществува и обратното: да е много тъп, но добричък.
И всички други производни на тия двете, в различни пропорции, +/-.
На Къци се смятхте тук масово, когато той искаше да яде здравословно и да внимава с проблема си (кръвното).
Фънки, Коцю и компания бяха боготворени за грубиянския език, обидите след обърнати 5 бутилки алкохол.
Ако влезе Весела с нормални дрехи и визия - оу, скучна е.
Ако влезе баш опушената скумрия Простуела с перушини на гърдите за рокля и цигара в двете ръце - аууу, красавица.
Ако влезе Кулагин - аууу, колко е куул с тоя перчем.
Ако влезе Я-я - пфуу, колко му е мазна косата.
Ако влезе Лили Вучкова - аууу, досадна бабишкера с лява шия.
Ако влезе Благо с наргилето и татуировките - аууу, такова добро момче.
Ох...
Ами делим един свят - ей това е проблемът.
Flowers Green Apple

# 1 091
Албена си е натурално зло и се гордее с това си качество, защото й е единствено. Парадира с какво, със умения за зли номерца ахаха, със жалък смях, а после като тъжна патица, на каквото е замясала в лице, се завива сама в хладната постеля. Всичко е хладно в нея, няма как.
 Никита е просто за психолог, тя играе безцелно.
Кулагин беше нива над тия двете, който е имал опит с змии, знае Simple Smile

# 1 092
Сега претупах нощното живо. Албена верно се държи като 12 годишна ученичка на детски лагер. Имам чувството, че чак се опиянява от щастие, че някой и обръща внимание и има с кого да върши щуротии. Според мен, просто имаше късмет да попадне в група, в която има и по-голям кукувец от нея, та да се внедри.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 20:20 от Cafelate

# 1 093
ти пак си във филм...
кога е била пухкава Никита и от къде си толкова запозната ... наскоро постнах клип от старо гостуване на Никита с Борислав след победата й в ББ в На кафе, там показват снимки от младините й, и там не е дебела/пухкава ... така, че ми е интересно от къде го научи ти

От такива снимки съдя, виж и ръцете, лицето...ами на пухкава жена са. Аз не съм гледала нейния сезон на ББ.

Ето и тук - доста си е мощна.

А на тези снимки е по-млада от сега. При жените процесът е - стареене - напълняване. Не отслабваме с годините, точно напротив, това е живота. Хормоналният дисбаланс с наближаването на менопаузата и в менопаузата води до напълняване, не до отслабване, ако, разбира се, няма друга болест - както казах, гуша, булимия и пр.

# 1 094

Това пък от къде го измисли? Самата Никита каза в брадъра, че яде като врабче, почти не се храни и спортува ежедневно. Освен това се вижда, че има финна костна стуктора и прекрасна фигура. Даже най-добрата фигура във формата.

п.п. ами не си гледала сезона....ами гледай го. Там също си беше слаба, само с по-изразени мускули. Не толкова слаба колкото сега, но далеч от пухкава.

Общи условия

Активация на акаунт