Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 506
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 695
Може, все ми е тая. Ама що се отнася за поведение пък, кой изобщо демонстрира адекватно, морално и инспириращо поведение в този цирк там? Вулева? Райкова? Гани? Или дори Гъмов, дето не мога да си обясня защо го имат за актьор, че и most wanted? Пълна лъжа. Няма един силен филм, изглежда, държи се и говори просташко и странно.

Няма филм? Добрите актьори играят в театъра.....

# 1 696
  • Испания
Или дори Гъмов, дето не мога да си обясня защо го имат за актьор, че и most wanted? Пълна лъжа. Няма един силен филм, изглежда, държи се и говори просташко и странно.

В интернет има безброй страници информация за всичко и всички.

Скрит текст:
Цитат
През 1993 г. е приет в специалността „Актьорско майсторство за куклен театър“ във ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ и в продължение на четири години се обучава при проф. Боньо Лунгов [2]. Още докато е студент участва в постановки на Театър 13 и Театър Албена, а през 1997 г. се дипломира успешно.

От 2001 г. е на щат в Столичния куклен театър, където участва в спектакли за деца и възрастни.

Придобива популярност в телевизията с образа на „културоведа Гъмов“ в предаването „Сблъсък“ по bTV. Особен успех му донася ролята на погребалния и сватбен агент Живко Здравков в ситкома „Етажна собственост“ излъчван по Нова телевизия. Въпреки доброто си представяне, не печели първия сезон на шоуто „Като две капки вода“. Последната му имитация в шоуто е на Франк Синатра. През 2015 г. участва в реалити формата Vip Brother, като завършва на четвърто място. Същата година води предаването „И аз го мога“, което изкарва един сезон. Също така гостува в един епизод от сериала „Връзки“.

Понякога, макар и рядко, Гъмов участва в нахсинхронните дублажи на анимационни филми. Измежду ролите му в дублажа са Кову в „Цар Лъв 2: Гордостта на Симба“, Аладар в „Динозавър“ и Мосю Тревил в „Барби и трите мускетарки“.

Роли в спектакли за куклен театър

Пеперунгел в „Ние, врабчетата“ – Йордан Радичков
Бащата в „Баба ми е върхЪ“ – Еди Шварц
Славейко в „Боризмейко“ – проф. Славчо Маленов (по мотиви от народни приказки)
Сенки в „Сама в къщи“ – по пиесата „Спирала в нощта“ от Филип Моран
Господин от публиката в „Кой има магарешки уши?“ – по „Наказаният пакостник“ от Йозеф Пеер и Лео Спачил
Глупан в „Приказка за попа и неговия слуга Глупан“ – по Александър Пушкин
Летецът в „Малкият принц“ – Антоан дьо Сент Екзюпери
Бруления (котарак) в „История за чайки и банда котараци“ – по романа на Луис Сепулведа
Смий в „Питър Пан“ – по Джеймс Матю Бари
Разказвача в „Младият принц и истината“ – Жан-Клод Кари

Филмография
Летовници (2016) – Младен
Маймуна (2016) - докторът
Пясъчен часовник (1999) – удавеният

# 1 697
Оставете жената да го most want-ва във филмите.

# 1 698
След предишното му участие на моя гЪмен, аз си заведох детето в Кукления театър в София да гледаме представление с него. Момчето си е актьор и играе напълно професионално. Учил е кукли, играе си ги идеално. И Мая Бежанска беше в същото представление. Не хулете хората, които в тия бездуховни години се мъчат да живеят с някакъв вид култура.

# 1 699
  • София
Цитат на: elle.n link=topic=1078866.msg37832262#msg37832262 dateда=1544105463
на порфилната си снимка с наргиле ли е 🤭

Само остава да взема и да го разгледам, за кеф на "специалистите по социални медии", които са решили, че по някакви критерии влизам в таргета им, за да ми го изпратят. Анатема!
sorry че попитах! не съм те карала да разглеждаш, тя профилната се вижда и на този скрийншот, който си постнала, но аз не виждам хубаво и реших да попитам тц тц

😘😘😘 опитах се да се помайтапя, но не ми се получи - извинявай😊

# 1 700
май само Благой и Wosh гледаха с интерес мюзикъла ... Гъмов много отчаяна физиономия беше направил

# 1 701
Да и аз го забелязах Гъмов. Сигурно се срамуваше от халтурата, която сътвориха набързо, той нали е профи и ги вижда нещата.

# 1 702
Уош пък така беше зяпнал с широко отворена уста,сякаш нещо невероятно са му пуснали да гледа. Такъв захлас чак.. 🤪
Гъмов на мен не ми е неприятен,но и с нищо не ме грабна.

# 1 703
  • Варна
май само Благой и Wosh гледаха с интерес мюзикъла ... Гъмов много отчаяна физиономия беше направил
Сравнява го наум с "Гъмео и Персиета" и му се плаче!
То си е за рев! Joy

Сценаристите трябва да ги изведат на полето на Нови Хан и да ги оставят на чакалите!

# 1 704
Когато звънеше телефона и вдигна Благо очаквах на въпроса "кой е" да получи отговор от майката на Златка "Онази, чието име не знаеш"  Laughing Laughing

Албена как седеше като наакана при номинациите на Никита...безценно!

# 1 705
Как се шият пижами:

# 1 706
Гъмов е куклен актьор, то не че всякакви актьори, плеймейтки, манекенки, певици и т.н. не се бутат по сериали, реклами, озвучаване, брадъри, нали трябва да се изкарват пари, но наистина, какъв силен филм да има куклен актьор?!
Отделно, че силни филми нямаме (много шум за нищо са повечето) и без това, слаби са ни сценаристите.

Аз при предишното му участие го защитавах до едно време Гъмето, после ми писна, ти го защитаваш, то още повече се излага. Бутилката, фаса и яко слюнки и обиди, отделно, че се беше усукал на Преслава, явно по сценарий, ама беше жалка ра'ота и оттогава не ми е приятел. Simple Smile

# 1 707

Мерси миличка, много си добричка. Kissing Heart То си личи в световен мащаб дали да играеш във филми е успех или в театъра. Хайде мерси.

# 1 708
с ръка на главата 🤣😂🤣 да се беше снимала наистина шиейки, щеше да е в пъти по-оригинално ... иначе Благой пак можеше да е в тази поза, наблюдавайки

# 1 709

Мерси миличка, много си добричка. Kissing Heart То си личи в световен мащаб дали да играеш във филми е успех или в театъра. Хайде мерси.

Ако съдим по теб световен мащаб е Трапоклово.

Общи условия

Активация на акаунт