Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 174
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София

Като ви чета просто се чудя, само на мен ли ми харесва Вулева. Даже са ми много забавни закачките дето ги правят. Това с червилото си беше майтап а това, че Никита както винаги не го разбра си е нейн проблем.
То и Кулагин им пусна "забавни закачки" и само си се пошегувка с трите ку@ви вътре, ама и те не го разбраха... а това, че Албена изтеряса си е пък "неин проблем"... никакво чувство за хумор и самоирония...  smile3532

# 1 891
  • в рока
Като ви чета просто се чудя, само на мен ли ми харесва Вулева. Даже са ми много забавни закачките дето ги правят. Това с червилото си беше майтап а това, че Никита както винаги не го разбра си е нейн проблем.
Да, сташно забавни закачки, все едно са деца, които не разбират кое е правилно и кое грешно. Те и в училище така се закачат с по-слабите деца, че и още по-гнусни обиди измислят. От къде ли попиват нагледен пример за "забавните" си закачки?! Ама, карай, смях да става! Нали?! Rage
Никой не обича вечно мрънкащите, с претенции, правещи се на жертва и искащи на всяка цена победата манипулатори. Всеки такъв индивид заслужава да му бъде казвана истината в очите. Номерът не минава при всички..
Сравнението с децата е меко казано неуместно.
Никита не е беззащитно дете, нито невинно. Тя с ясна мисъл манипулираше, използваше стара история за дивиденти, провокираше.

# 1 892
На шегичките и закачките на Албена и стадото днес им викат мобинг.

леле отворих уикито на мобинг и какво чета там Worried
"Преди началото на атаката инициаторът на мобинга е подчертано любезен с членовете на вашия колектив. Той се стреми да спечели участниците в ситуацията на своя страна, за да е сигурен, че когато конфликтът се разрази, ще има тяхната подкрепа. Служи си с комплименти и откровени ласкателства по адрес на другите, а вас подчертано игнорира. Инициаторите на мобинг избягват да разговарят с жертвата, а често – и да я гледат в очите. В случаите, когато все пак разговарят с жертвите, инициаторите на мобинга го правят с няколко най-вероятни цели: да обидят и унизят; да провокират; да изтощят емоционално. Нападнатото лице трябва да се заплете в собствените си несвързани обяснения и оправдания"
+
"Опитът показва, че говоренето рядко дава добри резултати. Това се дължи на факта, че в мобинга участват много хора, така че никой конкретно не е отговорен за него"
+
"Знайте, че инициаторите на мобинг са рецидивисти. Те не могат да не тормозят някого."

# 1 893
Това същество Кулагин защо трябваше да го гледаме пак?

Защото продуцентите са го поканили.
Защото вдига рейтинга - дори само споменаването му в "Събуди се" накара много хора да станат в събота/неделя рано-рано и да чакат интервюто му. Защото след учасието му в "Черешката" рейтингът е бил ТОП.

Защото самите зрители искат да го гледат.

# 1 894
Ейй , научих нещо ново и аз!
 Да, наистина Албена отговаря на всички характеристики за инициатор на мобинг.

# 1 895
Нейнски напусна отдавна.

# 1 896
Кулагин и Албена Вулева се познават. Преди няколко години той драпаше покрай нея да стане известен. Изобщо не го бях чувала кой е, преди да постне някакви снимки на чатове във фейсбук с нея.

# 1 897
  • София
Кулагин и Албена Вулева се познават. Преди няколко години той драпаше покрай нея да стане известен. Изобщо не го бях чувала кой е, преди да постне някакви снимки на чатове във фейсбук с нея.
Наистина ли!? Ма тя много е деградирала тогава... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 1 898

Защото вдига рейтинга - дори само споменаването му в "Събуди се" накара много хора да станат в събота/неделя рано-рано и да чакат интервюто му. Защото след учасието му в "Черешката" рейтингът е бил ТОП.

Не мисля, че е ТОП и зрителите чак толкова много го искат. Ако беше такъв голям любимец щеше да спечели, а не да го изгонят толкова рано. Бързо стана банален и безинтересен. По-скоро продуцентите го тикат, защото знаят, че ще каже някаква глупост, която да разпали страстите.
Колкото до рейтинга на "Събуди се" - това легенда ли е или факт, базиран на статистика? С колко точно процнта е вдигнал рейтинга?

# 1 899
  • в рока
Групата отхвърля Никита, не само защото последната е неспособна да се впише, а и провокира и на гърба на другите се изкарва жертва. Как не видях един път да се засмее от сърце, няма никакво чувство за хумор, няма способности да се весели, да води някакъв лек или пък интересен разговор.
Сега пък достатъчно нагла да хваща Злата за слушател  и да ѝ се оплаква...
Напомни ми на Диария Гейт с Миглена.
Но Ангелова е милион пъти по - интелигентна от Никитка

# 1 900
Извинявам се, че пак ще дам пример от Швеция, но тъй като имам опит с шведската образователна система - тук още от детската градина и училище, всеки понеделник по време на първия час, който е отделен само за тази тема "мобинг", половин час набиват в главите на децата как никой няма право да упражнява мобинг, да обижда, да се присмива, да унизява, да провокира - и ако това се случи все пак, засегнатото дете веднага трябва да уведоми някой от учителите, също и родителите. Така ги сплашват всяка седмица още в понеделник, та агресивните деца да не си и помислят, че ще им се размине ако евентуално решат да унижат някого.

# 1 901
Гледайки муцунките на Блатка се чудя защо винаги, когато се смее си издава езика напред сякаш го хапе. Много неприятен навик, а снимката им в ателието е покъртителна.
И още покъртителни видях в един от профилите на гелосания самовар. Оказва се, че е бил близък с бившия на Златка, имат снимки и без нея. Изключително недостоен е Благой, не мога да повярвам, че изобщо някой го харесва. И като мъж е отврат. И като жена е отврат.

# 1 902
  • София
Не мисля, че е ТОП и зрителите чак толкова много го искат. Ако беше такъв голям любимец щеше да спечели, а не да го изгонят толкова рано. Бързо стана банален и безинтересен. По-скоро продуцентите го тикат, защото знаят, че ще каже някаква глупост, която да разпали страстите.
Колкото до рейтинга на "Събуди се" - това легенда ли е или факт, базиран на статистика? С колко точно процнта е вдигнал рейтинга?
Кулагин е бил изгонен?! ББ не искаше да го пусне и измисли хиляди начини, за да го задържи, а накрая , за да го принуди да излезе, Кули изпотроши къщата и тръгна да бяга сам... и пак го оставиха, кешаутна още веднъж, за да се съгласи уж зрителите да го изкарат...  Сладуран... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 903
Кой ще наделее Злото или Благото?

# 1 904
  • Варна
Изобщо има ли хора на планетата, които харесват Вулева. Злобата на лицето и е изписана. Изобщо не мога да повярвам, че има проятели,  освен майка си.

Има доста хора, които я харесват, има и приятели, не я мислете...

На никой не му пука на дъртофелата и злобна Вулевица, освен онова руско Плашило майка и.Тя си нянама никобе ,какви приятели.Слепи ли сте??Тия двете са аутсайдерки в живота ,затова са толкова злобни и цинични.Отврат са отрепките на едно общество

Общи условия

Активация на акаунт