Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 120
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 460
Аз одеве като й слушах речта на Злата това мислех-за поредната й любов на живота или какво каза там?!! WTF?! От два месеца сте заедно,какви са тия преиграваници?! Това ме дразни мен,иначе ще се радвам да се обичат наистина и да си останат заедно,да са щастливи и доволни,но тоя напън...

# 2 461
  • Испания
Какви гадни,мръсни нокти има блажко!
Трябва да се направи скрийншот с крака му върху лицето на златка.

# 2 462
И все пак тя е плоска!

# 2 463
Златка ще бере ядове с тоя тапунгер /между тъпунгер и тапир/нейния. Тя опитва да се заиграва, той отвръща грубо, тя още не знае как да му реагира и се хили неадекватно. За пред камерите. Тя си плямпа всякакви тъпотии ама той май тепърва ще й показва да мълчи.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 00:44 от passionbiojuniper

# 2 464
Ох,  скучни сте начи. Миналият сезон имаше закачки, сега @@@чо!

Биг Брадър, пусни ми няква музикаааа!

Ето ти:

# 2 465
Гъмов он поинт!
Дано излъчат целия разговор на запис Simple Smile

# 2 466
  • София
Ха, какъв разговор се води между Гъмов и Никита! Че даже и аз се загледах и заслушах.
Злата що е ядосана, какво търси и не намира?

# 2 467
Добър отговор, Делта! Айде да поденсим 😜😝

Гъмов не вярва в кацането на Луната.

# 2 468
Smileys,защооо???? 🤭🤢🤮 Леле ужасни крака,или аз просто съм гнуслива в това отношение (стъпалата на хората са ми доста гадни) ... 🤢🤮🤢

# 2 469
Гъмов не вярва че някой е излитал в космоса не само за луната. Много интересна тема

# 2 470
Златка ще бере ядове с тоя тапунгер нейния. Тя опитва да се заиграва, той отвръща грубо, тя още не знае как да му реагира и се хили неадекватно. За пред камерите. Тя си плямпа всякакви тъпотии ама той май тепърва ще й показва да мълчи.

И на мен така ми се струва, даже при това негово държание съм сигурна, че даже ще посяга.
Дано греша! Иначе мисля, че я обича или я обича като другите си дами, незнам.

# 2 471
Добър отговор, Делта! Айде да поденсим 😜😝

Гъмов не вярва в кацането на Луната.

То за вярване ли е:joy:

# 2 472
Златка ще бере ядове с тоя тапунгер нейния. Тя опитва да се заиграва, той отвръща грубо, тя още не знае как да му реагира и се хили неадекватно. За пред камерите. Тя си плямпа всякакви тъпотии ама той май тепърва ще й показва да мълчи.
Изключително груб с нея, няма никакъв финес и уважение, никаква ласка в жестовете му. Или са перверзни, или груби (натиква си ръката в устата й, издърпва й зъбите, слага си крака върху нея...). Отвратителен, гнусен селяк, насилник.

Злата и тя, расла на къра, и очевидно няма критичност към това отношение. Приема го за нормално...

Тъжно и жалко е. Нейното нещастие  е породено от простотия и липса на интелект.

# 2 473
Smileys,защооо???? 🤭🤢🤮 Леле ужасни крака,или аз просто съм гнуслива в това отношение (стъпалата на хората са ми доста гадни) ... 🤢🤮🤢
Този скрийншот показва какво означава да стъпиш на някого на главата  - буквално Joy
Влюбеният Наргилист.

# 2 474
  • София
Г*мов е на принцпиа: отричане на всичко, което не познаваме или не разбираме. Той е една вселена.

Общи условия

Активация на акаунт