Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 855
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
Душата му пее. Bowtie

# 2 536
Моля ви някой да сподели в кой епизод на на лайфа е присъствал Кулагин, заеднонс Патрашкова 🙏 Търсих го къде ли не и не го откривам...

# 2 537
# 2 538
  • София
Моля ви някой да сподели в кой епизод на на лайфа е присъствал Кулагин, заеднонс Патрашкова 🙏 Търсих го къде ли не и не го откривам...
ТУК!
Скрит текст:

# 2 539
  • Варна
Mari_Mar, не му се връзвай на тоя ....

# 2 540
  • Испания
ДобрЮтро, финалисти!

Да бяха ни изненадали поне в последните дни с излъчвания на живо!

# 2 541
Тюююю....ощавих се с туй вряло кафе ли е, капучино ли е...грог лиЙ....
Смайлс, що така горещо си го сервирала...какъв ти е проблемът?? Ти не ме разбираш...та какво имаш предвид с това горещо питие Stuck Out Tongue Winking Eye Ти не се опитваш да ме разбереш Начи....

Щях да поздравя Мимето за оставането, ама да не я будя...зер е ранХо още....

# 2 542
Никита е толкова искрена, истинска и в заяждането си и в разкаянието си. Това качество обаче и носи проблеми с околните, които от една страна хем не се кефят на искрени хора, хем ги превръщат в жертви, буквално гаврейки се с искреността им. Самата аз съм прекалено искрена и само си патя от това - хората просто не го оценяват. А следователно - не го и заслужавт. Та съм решила лека полека да спестявам искреността си на хора, които не я ценят. Няма и да съм фалшива - просто ще си мълча - нека се чудят какво мисля

# 2 543
Тъй тъй финалисти, да почваме

от фейсбук
Аделина Банакиева
12 hrs ·
Понеже има некви коментари по повод Биг Брадър и едни хора реват и е Ного трогателно сичко ... та да напомня , че Златка се утепа от грижи как да си направи тест за бременност , а Никита в нашия сезон, ПИ с вода вагинални глобули ... 2-3 бройки , до кат сЪ оплака , че много са големшки 😉 Те тва е нивото 😉
Само споменавам 😉 и не , не се шегувам !

Аделина Банакиева За жалост мозък не е нужен за да си финалист , трябва драма и да си изиграеш картите , че си жертва

Аделина Банакиева Anton Zhechev ми ... да печелиш като жертва , каквато сам си се направил ... за мен е недостойно и нечестно към истинските жертви , каквито в обществото ни има много

Аделина Банакиева Anton Zhechev оооо тя накара всичко живо да агресира ,след което се тръшна и обясни колко е сбъркала и ква е клета ... гнусно е ! И да спечели това ще е гнусна победа

Аделина Банакиева Дали ? Ми ... не ! Тя ме излъга и аз не забравям и не прощавам

Аделина Банакиева Nikolay Tenew - тя обеща да дари за деца без родителска грижа поне част от наградата . Не е дала лев

Аделина Банакиева Nikolay Tenew ТЯ каза , че ще дари за моята кауза и тя беше много конкретна и не го направи . Това е . Разбира се е нейно право и кинтите са си нейни , но тъй като това беше изречено в национален ефир се налагаше да обяснявам , че тя не е дала и лев ... беше кофти ситуация . За мен тя е недостоен човек - лично мнение

# 2 544
Никита е толкова искрена, истинска и в заяждането си и в разкаянието си. Това качество обаче и носи проблеми с околните, които от една страна хем не се кефят на искрени хора, хем ги превръщат в жертви, буквално гаврейки се с искреността им. Самата аз съм прекалено искрена и само си патя от това - хората просто не го оценяват. А следователно - не го и заслужавт. Та съм решила лека полека да спестявам искреността си на хора, които не я ценят. Няма и да съм фалшива - просто ще си мълча - нека се чудят какво мисля

Позволи ми да не се съглася с това мнение. Никита е всичко друго, но не и искрена. Тя седи и само мисли стратегии за победа - как и кой да уязви, скара, нарани, каква интрига да завърти, че да излезе накрая тя победител. Малко от сорта на Петко в миналия сезон, дето викаше на К. - "удари ме, бе, само ме удари!". Дърпа хората за опашките, а после ходи да рИве що са я одрали. Човек трябва да има интегритет и да знае, че ако има да каже нещо неприятно на някой друг, трябва да го дръпне настрани и да му го сподели на четири очи, а не да ходи да говори на всички - "вие" сте такива и онакива. Защото такъв тип  "честност" прави от човека неприятна компания и съвсем логично - аутсайдер. Когато човек е на години вече, трябва да ги е разбрал тези неща. А ако не ги е разбрал, не е нищо повече от глупак.

# 2 545
  • Испания
Тюююю....ощавих се с туй вряло кафе ли е, капучино ли е...грог лиЙ....
Смайлс, що така горещо си го сервирала...какъв ти е проблемът?? Ти не ме разбираш...та какво имаш предвид с това горещо питие Stuck Out Tongue Winking Eye Ти не се опитваш да ме разбереш Начи....

Щях да поздравя Мимето за оставането, ама да не я будя...зер е ранХо още....

Ама ароматът му те събуди, наллли?

Няма да се търкаляш в леглото до обяд! Ще стоиш тук живичка.

# 2 546
Не е точно така. Аз Никита много добре я разбирам и проблемът и е точно, че е истинска и казва нещата както са, а не да мисли как да постъпи, че да им стане симпатична. Аз съм подобен типаж и си печеля само негативи. Ако димът ми пречи ще го кажа директно. Ако ми пречат да спя пак ще реагирам. Проблемът е, че попадна сред много нецивилизовани и егоистични хора, които се съобразяват само със себе си и не им дреме какво причиняват на околните. Реално всички се оказаха такива като изключим може би Уош и Джулката, която имам чувство че си е нон стоп на успокоителни и слон да я гази няма да и пречи. Отделно си е добричка, наивна и глуповата и основно с това предизвиква симпатии. Вярвам на Никита че е влязла да се забавлява с надеждата, че тоя пък като са випове ще бъде по-лесна комуникацията с тях. За съжаление в БГ вип изобщо не значи, че си цивилизован и интелигентен. Аз също не виждам с кой от останалите в къщата бих могла да създам приятелство - всички са ми или противни или нямам какво да си говоря с тях. Уош става донякъде, но пък и той беше единбственият дето вижда ситуацията реално и се застъпи за Никита. Изобщо не мисля, че Никита играе. Усеща се скандинавския тренинг - говори искрено за чувствата си, искрено си осъзнава и признава грешките и се извинява. Скандинавците понеже нямат особено силна чувствителност, а отделно са си и наивнички и не осъзнават, че има зли хора, които могат използват искреността им против тях самите и затова им е сравнително лесно да говорят за чувствата си - дори в училоще ги учат да говорят за чувствата си. Никита не знам каква е била в БГ и дали си е такава по природа или Швеция я е променила, но в моите очи тя се държи повече като скандинавка отколкото като българка. Вярвам и че се е надявала да завърже приятелства, но просто си нямаше късмет - не попадна на хора, а на егоцентрични агресори.

# 2 547
Дами, извинявайте, че така се намесвам, но случайно да знаете холните маси за кафе от метал и стъкло от къде са? Много ми харесват. Опитах се да намеря в страницата на Брадъра във Фейсбук кои са рекламодателите, за да се насоча къде да търся, но безуспешно. ❤

Виж дали ще откриеш нещо тук:

Скрит текст:

Някои със сигурност не са, но ти направих скрийншотове на тези, които пускат в края на епизодите.
Мебелите са от KARRE Design , познах ги, някои са уникати - диванът с колелцата например. Килимите са Икейски. Скоро обзавеждах и затова ми е прясно.

# 2 548
Е как пък все тя не попада на добри хора....втори път влиза и втори пък не може да се вмести...брейййй...не знаех че на това доброта му викали.....

# 2 549
Тя и в предишния сезон не попадна на хора, а като гледам и на мъж не попада.

Общи условия

Активация на акаунт