Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 252
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 210
Какво става ако Хриса е с апендицит?

# 211
Може би ще напусне по здравословни причини, както можеше да напусне Митко ако беше по-лошо контузен.

# 212
Ами би трябвало да я оперират и да напусне.
Интересно ще е утре ако Роси и Нури вземат имунитетите
Какво ще правят Гошко и компания не знам, а требе ратай

# 213
Харесвам Дидо,защото е с по умерено и нормално поведение от останалите мъже вътре на този етап,но някак си започва да прилича на Георги и Роман в поведението си и изказванията,не знам дали наистина е така или така ми се струва.
Изведнъж много бърз стана на дуела и на битката за фермер на седмицата,бори се доста повече за разлика от предишните пъти,но и на мен ми направи впечатление,че не признаха отговора на Нури за черупките,а трябваше да се обяснява точно как и с какво,а въпросът не изискваше толкова обяснения. Но както се вижда Иван и Андрей правят всичко пред очите на зрителя и тънко тънко прокарват линията,според която Дидо заслужава финал. Не могат да допуснат последната седмица точно "помакът от Сърница" да е фермер.

# 214
Дидо е златната кокошка на продукцията. Добере ли се до финала ще има много "парички" от СМС-си за него. Нури дори да стигне до финала няма никакъв шанс да спечели формата. Нури го знае, опосумите го знаят, ние също го знаем. 

# 215
То е ясно, ако Нури не спечели имунитет, ще е сигурен ратай и дуелист. Но ако го вземе, може да има и женски дуел.

# 216
То е ясно, ако Нури не спечели имунитет, ще е сигурен ратай и дуелист. Но ако го вземе, може да има и женски дуел.
И аз си мисля че Дидо няма да направи мъжки дуел ако Нури не е ратай .Не знам, мисля че няма да постъпи като Гошо койти лееко го прати на дуел, а сега отново му е пръв приятел.
А женски дуел- ако Хриса не се върне, Сашка е с амулет, май пак Роси ще го отнесе като първи или втори дуелист.

# 217
Момичета, ми то има и друг вариант. Нури може да си е ратай и първи дуелист. И да отвее втория дуелист. Не е невъзможно. И ще стане весело.

# 218
А може женски ратай да е Милена и да избере Сашка, която да изгори амулет а си.Тогава Милена трябва да избере Роси или Ваня.A като първи дуелист почти няма шанс

# 219
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз не смятам, че Дидо беше кой знае колко бърз на този дуел, пак едва се буткаше и си събираше пясъка с лопатата излишно старателно. Според мен съвсем случайно спечели, заради грешката на Нури на играта с количките.
Сашка със сигурност ще си ползва амулета. Но и аз започвам да си мисля, че Дидо ще направи женски дуел. Георги и Роман издигнаха подмазването /макар и под формата на лигавщина/ на съвсем ново ниво.  Laughing

# 220
Това с Христина е доста неприятно на края вече, ама дано да не е било нещо сериозно и да се е върнала в играта, че иначе закакво се пъна толкоз на трибоя. И сега вече ми е любопитно Хриса ще отива ли на ратайство или служебно ще отпадне?

# 221
Ако Христина не се върне, ратай ще е Милена или Александра. Роси ще направи всичко възможно, за да се сдобие с имунитет. От мъжете...ако Нури спечели имунитет, със сигурност ще гледаме женски дуел, независимо кой е на ратайски бряг.
Би било нелепо и тъжно Христина да завърши така. Не я търпя, но тя така драпа за тоя финал, че заслужава поне да отпадне на арената. Уви, човек може само да предполага, Господ разполага.

Колкото до Нури и "саботажите", това си е чиста вечерта прожекция на тримата. За него би било без значение кой отпада, важно е бройката да намаля.  Освен това, никой до момента не му е пряка заплаха.  В последния дуел, Нури би имал интерес да отпадне Дидо, заради зрителския вот.

# 222
Аз не смятам, че Дидо беше кой знае колко бърз на този дуел, пак едва се буткаше и си събираше пясъка с лопатата излишно старателно. Според мен съвсем случайно спечели, заради грешката на Нури на играта с количките.
Сашка със сигурност ще си ползва амулета. Но и аз започвам да си мисля, че Дидо ще направи женски дуел. Георги и Роман издигнаха подмазването /макар и под формата на лигавщина/ на съвсем ново ниво.  Laughing
Да, къде на шега, къде на майтап, къде не чак толкова, Роман и Жорко задминаха дори шампионката в тази дисциплина Христина.  Grinning И като стана въпрос за Христина, сега си спомних, че преди няколко седмици някой беше писал, че я е видял пред Спешното. Тя вече беше отпаднала и тогава мислехме, че е нещо свързано с баща ѝ.

# 223
А може ли Сашка да е ратай и да бъде посочена за 1 дуелист с цел да се изгърми амулета? Тогава опциите ще са или мъжки дуел , или някак си избор на две жени дуелисти.

# 224
Аз мисля,че Росица ще е ратай , ако не спечели имунитета. Сашка му се мазнеше на Дидо преди дуела, че си го иска обратно

Общи условия

Активация на акаунт