Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 339
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 300
   Чакайте,бе,хора-Нури не е народил 9 деца,не чака на помощи.Работи човекът и е видно,че може-с каквото се захване,прави го.Нещо пообъркахме нещата в темата ми се струва.Всъщност,от всички вътре,само Ваня не разбрах какво работи.Другите са си окей-в България,или не,справят се.
  Хитър е Нури,ама и Миленка хитрее,с присвитите очички.Не е въпросът помак,християнин,мюсюлманин ли е ..Според мен,важно е,как се представя вътре,отношението  към другите,към работата,задачите.

# 301
Подкрепям, същото ми направи впечатление специално за Владо. Или хората не разбират нищо от чувство за хумор или напълно осъзнават шегата, но нарочно се чудят за какво да се хванат.

# 302
Не мисля,че шегата на В.Николов е променила мнението ни за него, за себе си мога да кажа,че причината е това,че избра Сашка, а мнозинството не я харесва, и заради думите му ,:ама ти изненадана ли си"

# 303
Те тримата избраха Александра, а Владо само го съобщи. Има разлика. Реално тя е най-слаба от всички, които бяха предложени, така че не виждам защо да не я изберат.

# 304
Vivi е права. Лесни сме за манипулиране, колкото и за проницателни да се мислим и ние. Ето аз например сто пъти си промених мнението. Най-накрая ще се върна на това от първите впечатления май.
Я да си припомня тогава как ги виждах:
Георги - пресметлив, но сексии. ( Как беше в оная чалгия: малко дупе - сексии, голямо дупе - наслада. Муахахах. Направо песен за Гошо.)
Нури - промит мозък
Дидо - твърде неутрален
Роман - неприятен
Милена - а, тя ми изглеждаше много мъжко момиче. Има време до края да се върна на това мнение.
Сашка - умница, но в по-приятен смисъл
Сашко - и той умник, стойностен
Роси - мека под повърхността и по-добра от впечатлението от визитката ( от самото начало не повярвах на тая визитка и това е)
Хриса - врясла и грубиянка, която държи постоянно да е център на внимание
Ваня - прехвалените ягоди. Иначе боботещ флегматик.
Симо - самонадеян, но симпатичен
Гери - кифла, може би с пълнеж, но все пак пълнежът не е от любимите ми
Близначките - повърхностни приказливки
Нинка - симпатяга, дето много си го слага
Цецо - за него ще си спестя изказването, че мога да получа бан за него.
Караньотов - той ми изглеждаше един от най-читавите хора там, после покрай приятелството му с Хриса го разлюбих

Остана ли още някой, дето да не съм нахранила от  Фермата?

А, да - Иван и Андрей - интриганти.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 16:00 от Анонимен

# 305
Хър,добре ги подреди.Митко?

Не мисля,че шегата на В.Николов е променила мнението ни за него, за себе си мога да кажа,че причината е това,че избра Сашка, а мнозинството не я харесва, и заради думите му ,:ама ти изненадана ли си"
  Ако имате предвид "Ние помислихме,аз реших",да,разбирам,че беше шега.Само че,и за шегите си има подходящо време,място и аудитория.Аз се разочаровах и  заради това,което каза за Дидо,че ще ги отвее с вот,ако стигне на финал.И изборът на Сашка + думите му "Ама ти изненадана ли си".И после анонса за Смени жената,ей това вече ми дойде в повече.Но това си е мой проблем де.

# 306
Митко - добродушен дундьо с приказки от 1001 нощ.

# 307
  • тук и там
И аз не мисля че толкова бързо се променя мнението на хората за някой.Просто изникват нови детайли,малки парченца от тук и там, на които не си обърнал внимание във началото и така ..
Аз например харесвам Дидо,но ми прави също така впечатление и отборната му игра от самото начало,по-предпазливите изказвания  и действия и т.н .Като си помислиш-май няма истинско"съединение" и няма и да има..
Владо Николов  не ми хареса заради избора на Александра и подшушването как Дидо  при гласуване би спечелил..Не че съм гледала предишният сезон,за да имам мнение за него ,изградено на база "участие",че да ми се променя мнението..

# 308
И,не беше само заради това изказване на ВН. Още с влизането си взе назидателно да обяснява колко му е било хубаво на народа ни 500 години  и не било робство. После още такива феодалски маниери, според мен, демонстрира - той каквото каже,това е. Ми Hands Minus1
Гошо не е по-лош от Нури, работи, артистичен е, но от пусти сметки за победата, направи някои много кофти изказваниа и действия.   Нури не искам да коментирам. Хър е доста осведомена,но аз до 17- та си год живях сред нурита. Мога много да кажа,но тези,които не искат да знаят,няма да чуят.

# 309
  • Варна
едно семейство с девет деца и никакви умения как оцелява "без вярата". Сложно е.[/spoiler]

Ми... сложно си е... щото ако откажат вярата ще им спрат кранчето на петрола на тия семейства... Grinning Grinning

# 310
  • София
На мен никой и нищо не може да ми промени мнението.Както и обзорният ми извод,че тази година кастингът им е слаб!
Да,смях се с глас като гледах Ванчето как се хвърли с червеното килимче пред Дидо,но и тъпях на ралито,сърфа и голфа.Но мнението ми остава константно за всеки един от тях.
Дидо не знам дали осъзнава каква отговорност му се стовари на главата.Ако Христина отпадне по здравословни причини,не е нужно да прави женски дуел.От друга страна чувството ми за справедливост изисква Милена да потича вече на голямата арена,но така Роман и Георги се приближават една стъпка напред.Не знам,много е сложно.
Чак сега осъзнах и друго-че амулетът пази не само от дуел,но и от ратайство и първи дуелист.Хипотетично-Сашка отива ратайка,става първи дуелист,вади амулета и какво следва? Да ни го обяснят вече или пак в крачка ще го мислят? Трябва да посочи мъж или да избере нова ратайка,първи дуелист?
Другото,което много ми се иска Дидо да не се подведе и да прати Роси ратайче.То че тя пак ще търчи по арената е ясно,но поне да може да си подреди точките.И последно Миленита или Ванчето,ако са на прицел да не забравят да изгърмят амулета на госпожа дружинната,че много ще ми паднат в очите.

# 311
И,не беше само заради това изказване на ВН. Още с влизането си взе назидателно да обяснява колко му е било хубаво на народа ни 500 години  и не било робство. После още такива феодалски маниери, според мен, демонстрира - той каквото каже,това е. Ми Hands Minus1
Гошо не е по-лош от Нури, работи, артистичен е, но от пусти сметки за победата, направи някои много кофти изказваниа и действия.   Нури не искам да коментирам. Хър е доста осведомена,но аз до 17- та си год живях сред нурита. Мога много да кажа,но тези,които не искат да знаят,няма да чуят.

Е,разкажи,може и в скрит текст.На мен ще ми е интересно.Била съм на екскурзионно в Родопите,спахме в едно помашко село,някакъв връх,и в Сърница.Батак за мен е...не знам как да кажа,колкото пъти съм там,преживявам някакви бурни,страховити емоции.Много особено.
   В трети клас трябваше да рецитирам Вазовото" От Батак съм  чичо,знаеш ли Батак........" не можах,защото се разплаках.Пред тогавашният министър на науката.И до днес не мога да го изчета спокойно,всеки път се разплаквам.
    Абе тия опосуми няма начин да не са били наясно,че с това повтаряне "помакът,помакът",няма как да има Съединение.Защо им е това грандоманско мото на сезона?Ей,опасни са тия двамата.

# 312
Хър, пропускаш другата специалистка по азбуката - Радка Satisfied

# 313
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Абе тия опосуми няма начин да не са били наясно,че с това повтаряне "помакът,помакът",няма как да има Съединение.Защо им е това грандоманско мото на сезона?Ей,опасни са тия двамата.
То това съединение нямаше и как да се случи, след нарочното разединение в началото. Линията "наши" и "ваши" си остана и до днес и прозира непрекъснато.  Confused

# 314
Хър, пропускаш другата специалистка по азбуката - Радка Satisfied
Молят'са. Тя е  пУетеса!
Тя ми изглеждаше като паднала от Марс. Да я зима Симо таз извънземна, че да миряса.

Общи условия

Активация на акаунт