Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 371
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 345
  • постоянно
Момичета пропуснах тази вечер , а не мога да гледам от тук .
Какво и е на Христина ?
Кои са ратаите ?
Колко човека спечелиха имунитет ?
Много ви благодаря 💗

# 346
Роман похвали Дидо за "правилния стратегически избор". Гошкоооо, отече!

# 347
Този сезон чухме " Облаче лв бяло" многократно! Но тази песен ми въздейства всеки, всеки път!!!

# 348
Момичета пропуснах тази вечер , а не мога да гледам от тук .
Какво и е на Христина ?
Кои са ратаите ?
Колко човека спечелиха имунитет ?
Много ви благодаря 💗
Христина е с апендицит и са я оперирали.Спира с фермата .Имунитет за Нури и Александра.Ратаи са Георги и Милена

# 349
Изключително съм довлна от избора на ратаи за тази седмица, Милена се опита да се направи, че едва ли не е над нещата и го е очаквала, но не и се получи, всички очакваха Роси да е избрана, Дидо ги изненада, браво на него!
Роси много е отслабнала, направо се е стопила спрямо началото на Фермата.

# 350
  • София
Иван и Андрей каква реч дръпнаха за Христина.... чудя се за същата Христина говореха, която гледахме по телевизора.

Милена както беше облечена с 3 ката дрехи, така се разсъблече по потник да й се види ластикът, с който си е превързала лакътя. Контузена е, един вид. Пък ще е ратай, после и дуелист, евентуално, а изпитва болки. То не са лакти, китки.....

Нури е железен. Simple Smile

# 351
  • постоянно
Благодаря Елпи 🤗

Ох Гошко и Милена ратаи . Мисля мъжки дуел ще е .

# 352
Аз искам да изкоментирам нещо друго, което много ме подразни и не само тази вечер - защо непрекъснато гласът зад кадър назовава Нури "помакът от Сърница"? Какво пише в личната му карта - това, или "българин"? Какво пише в картите на циганите? За какво "съединение" говорим, когато участниците се разделят по такъв принцип? Дали за Цецо непрекъснато повтаряха "евангелиста"? Нали живеем в свят на политкоректност, антисекстиски взаимоотношения и т.н. неща /някои от които са "бла-бла"/, но светът и Европа се развива по този начин.

Това го пиша по принцип, защото смятам че не е правилно и не е честно. Да бяха нарекли Цецо и "циганина", някак си щеше да бъде мерено с един "аршин".

И, да, за днес, много се радвам, че Нури спечели имунитет, а дали Дидо не загуби като каза, че Жоро и Роман ще му бъдат приятели .... /нещо още имаше, но не чух добре/. Но, може и така да ги чувства, може да е "измъкване" от ситуацията, че трябваше някой от тях да бъде ратай и евентуално следващ дуелист.... За Гошко не знам, но да определя Роман като приятел и за "отвън"..... Доста се разочаровах от него.

А за избора на участниците за пазара - Ваня ли ще вика и прави шоу, Алекс ли? Е, тук може и да греша. Но, ако си решил да бъдеш принципен, защо остави Нури и Роси във Фермата /т.е. отново "наши срещу ваши"/, можеше да вземе поне нея и тя да му свърши повече работа.

# 353
Благодаря Елпи 🤗

Викам два дуела да има направо - мъжки и женски.

# 354
Подозирам, че дуелът може да е женски. И ако е така, ще е Милена срещу Алекс, която ще си ползва амулета и Милена дали би я заменила с Ваня или Роси, не знам... Поне това ми се струва най-логично. Имаш участник с амулет, би трябвало приоритет на всеки да е изгърмяването му, де да знам... Не като миналата година безумно, неизмеримо тъпата постъпка на Алек Сълзата, при ратай Калоян с амулет, да избере за дуелист Вили. Дидо не ми се вижда толкова тъп Simple Smile

# 355
Дидо няма да направи мъжки дуел , сигурна съм.Няма да прати Гошко първи дуелист.Има все още почтеност в него и държи на приятелите.Дали обаче Гошо би постъпил така.
Обаче ако прати Милена, дали пак няма да видим Роси на арената.
Милена трябва да избира между нея и Ваня

# 356
  • София
Милена няма да посмее да избере Роси. Тя е показала какво може - най-труден противник е от всички останали жени.

# 357
Благодаря Елпи 🤗

Викам два дуела да има направо - мъжки и женски.
Абе, ако може направо и двамата под ръчичка и лЕви, лЕви към изхода.  Twisted Evil
Тъкмо да напиша на Дидо една червена точка за това, че изпрати Милена в обора, и той пък взе, че иззлобя за пазара и сега ще води на пазар дружинната и робинята Изаур...Иванка.

Дидо остави неприятно впечатление у мен. Остави Росица без аргумент, без жребий, без дуел да стои във Фермата и да плете рогозки. Ония двете шматки Саша и Ваня на пазар. Остави и двамата лицемери Гошо и Роман, пак щеше да е ратай Нури, ама му обърка плановете с имунитета. .
Дидо го доядя, че Нури отново спечели имунитета и затова ги наказа с Роси да плетат рогозки, докато другите са на пазара.   Tired  ooooh! Прибирам си червената точка и му връчвам черна.  Twisted Evil

# 358
  • София
Нури сам каза, че не иска да ходи на пазара.

# 359
  • London
Хареса ми избора на ратаи. И аз мисля, че дуела ще е женски, Дидо ще даде лекция на Роман и Жоро по приятелство. Милена според мен ще дръпне Алекс, тя ще ползва амулета, оттам вече я виждам с Росица на дуел, което ще гледам с интерес, дуел с Ваня не би ми бил така интересен.

Общи условия

Активация на акаунт