Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 368
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Дидо постъпи принципно и честно като каза, че избира за ратаи хора, които не са били на арената. Ако изпрати Милена на дуел, позицията му ще е все така принципна и същевременно няма да си залепи петното на човек, отстранил приятел заради пари. Така че Георги е в безопасност и не мисля, че се чувства сериозно заплашен.

# 376
Какво петно,какъв приятел? Това е игра. И то на такъв етап,че няма много място за маневриране. Нали и Роман уж е приятел на Георги, но много одобри избора - стратегически и занапред в играта. Аз не мисля,че Дидо има проблем да прати Гошо на дуел.

# 377
Може би Роман е имал предвид, че при избор за женски дуел Александра ще ползва амулета и няма да е защитена от последвали битки, или пак хипотетично има шанс Ваня да отпадне. Той предполага, че първата е харесвана, а втората - известна. И двете са силни конкурентки. Милена и Росица нямат шанс според него.
Приятелки, колко да са им приятелки. Мъжката задруга винаги е по-силна.
Жоро го знае, но въпреки това винаги има доза изненада, достатъчно да му пари под дупето няколко дни.
Почти сигурна съм, че ще гледаме женски дуел, може би с Ваня, въпреки че мечтая за дуел Милена - Росица.
Дидо ми се вижда един такъв...превъзбуден и еуфоричен. Дали поради наближаващия финал, или защото останаха малко и е задушевна атмосферата - не знам.
За пазара - разочарова ме изборът му. Нури и Роман не се понасят, но все щяха да се изтърпят един ден.

# 378
Вярвате ли, че тия, които се изказват за Фермата като рай, приказка, сън... в кой са научили много ценни неща и са се чувстввали прекрасно... казват истината? Аз НЕ. Първо - не виждам как мога да се чувствам добре без елементарни условия за живот - за спане, хигиена, готвене, топлина... Второ - не мога да се чувствам добре затворена с непознати хора, с повечето от които може би не мелям и същевременно изолирана от близките си хора и най-вече децата. Трето - да зарежа всичко важно в живота си и да инвестирам месеци  за да градя безплатно някаква си ферма, която повече няма да видя само поради надеждата, че накрая всичко може да се увенчае с 100 000 лева и смешно. Четвърто - какво пък толкова са научили в тази ферма, което не можеш да научиш в ежедневието когато ти потрябва. Не се иска кой знае колко акъл за да копаш, доиш, забиваш пирони, речеш с трион.... Да не говорим че ако не решиш сам да си градиш ферма след предаването всички тия умения ще си останат ненужни. Е Симо - толкова неща научи в тази ферма и сега кво - ще става ски учител. Па той помни ли как се карат ски изобщо. И ква беше ползата от загубеното време? Нулева. Фермата е шоу, което си правят на гърба на наивни и самонадеяни балами. Не мога да повярвам, че участниците напуснали без голямата награда наистина НЕ съжаляват за загубеното време. Според мен всички съжаляват, но не смеят да си го признаят дори пред себе си, защото това означава да признаят че са се прецакали като последните глупаци. А това никак не е гот. Освен това, такова преживяване могат и сами да си причинят - не е нужно да влизат в ТВ формат. Е го полето, пустеещи земи бол. Нарамват се и почват от нулата да си градят фермичка. Която накрая дори си остава за тях - много по смислен вариант отколкото да градиш нещо за оня къде духа и да не вземеш за труда си  нищо повече от умение да доиш коза и да праиш луканки. На това сека бабка от село ще те научи с огромно удоволствие. И всеки дядка ще ти покаже как да режеш с трион и да чукаш пирони. И като за капак - накрая си се изложил пред цял свят. Прецаквация от къде и да го гледаш. Само взелия парите е осмислил седенето си там.

# 379
И що да не помни Симо как се карат ски? Да не е живял в пустиня?

# 380
Според мен Дидо няма да избере за дуелист Жоро, тъй като не му оставя никакъв друг избор, освен да избере Роман за втори дуелист. Демек - това ще значи да прати двамата си другари на дуел. Нури е с имунитет - да не забравяме. Леле как ги би за пореден път почти на майтап.

Вярно, че Милена доста му се мазноти на Дидко тия дни, особено сега с тоя подарък за русата му съпруга, но...все си мисля, че ще прати нея на дуел.

# 381
Хър, имунитетът е само за ратайство. Simple Smile Та ако Гошко е първи дуелист, което не вярвам да стане, защо да не викне Нури, макар това също да ми се види невъзможно, де, не би посмял.. Миленита ще ходи на дуел според мене, а с коя - не знам - Алекс ще си ползва амулета, Ваня или Роси, все тая, Милена ке падне, мисля, от всяка.

# 382
И що да не помни Симо как се карат ски? Да не е живял в пустиня?
Ами те ските са като каране на колело , не се забравя.
А за да започне като ски учител най вероятно редовно си е карал ски.

# 383
Това за ските беше образно казано - идеята ми е, че след 2 месеца фермерство пак се връщаш към стария си живот и кел файда че си бил там. Ако имаш намерение да си правиш ферма има някакъв смисъл ама едва ли някой от участниците ще си направи.

# 384
@Skrekkelig верно ли смятате че не им плащат докато са там. хахаххах ! колкото повече седиш - повече пари. има си пари които не са малко.

# 385
  • София
Какво петно,какъв приятел? Това е игра. И то на такъв етап,че няма много място за маневриране. Нали и Роман уж е приятел на Георги, но много одобри избора - стратегически и занапред в играта. Аз не мисля,че Дидо има проблем да прати Гошо на дуел.
Наближава моментът с гласуването и на отпадналите участници, и на публиката. Ако Дидо директно посочи приятеля си Георги за дуелист, неизбежно ще бъде обвинен, че е продал приятелство за пари. И ще се лиши от гласове. А той разчита на вота и на отпадналите, и на зрителите. Не би рискувал нещо да опетни репутацията му и общото много добро впечатление от участието му дотук. Знаем какви полемики имаше, когато Роман избра Митко.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 13:42 от Vivi

# 386
Skrekkelig, има много хора, които и луди пари ще платят за отидат някъде, където няма нищо.
Със сигурност има много какво да научиш, най-малкото за себе си, когато си поставен в такава ситуация.

# 387
Holden, Така е, отдавна се знае, че във всяко риалити участниците получават някакви пари, които едва ли са малко наистина, кой ще си зареже иначе работата и семейството и ще ходи да се гърчи у мизерията. Simple Smile
Отделно от това - стават известни, което е добре дошло почти за всички, ясно защо, предполагам. Simple Smile А и си е приключение, ясно, че победителят е един, но за някого такова преживяване може да е ценно, всеки вижда нещата различно. Simple Smile

# 388
@Skrekkelig верно ли смятате че не им плащат докато са там. хахаххах ! колкото повече седиш - повече пари. има си пари които не са малко.

Не съм чула да им плащат да седят там. Я ни светни повече по темата.

Skrekkelig, има много хора, които и луди пари ще платят за отидат някъде, където няма нищо.
Със сигурност има много какво да научиш, най-малкото за себе си, когато си поставен в такава ситуация.

Едва ли на някой ще му се наложи да плаща за да се засели в пущиняка. По-скоро им плащат за това за да облагородяват запустели райони. Ако ми е до това, ще си купя нещо на безценица в запустял район в БГ каквито има много и ще си го направя райско кътче. Може и да го направя един ден, но още не му е дошло времето. Ама да градя ферма, която няма да видя повече за да забавлявам умрелия от скука зрител - no chance

# 389
  • Варна
Не можах да гледам последните 2 епизода та не мога да ги коментирам. Нямам търпение да влязат старите участници и да видя настроенията им и за кого ще гласуват.
И пак аванс за довечера
Скрит текст:
Скрит текст:
Дуела ще е женски. Изгледах видео дневника на Милена. То бива патос бива ама нейния изказ е адски дразнещ. Все едно на кладата я изпращат. Ще избере Ваня за втори дуелист защото шансовете им били 50 на 50. И щото било чест. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт