Сега гледах някакъв по-стар клип, в който иначе привидно женкарят-сваляч Роман разказва за приятелката си, с която се запознали МАЛКО преди влизането му във Фермата. Тоест, дори и ежедневно да са били заедно, някак много странно ми се вижда да са се опознали толкова перфектно за иначе толкова кратък период. А той каза, че е влюбен и тя му е осмислила и променила напълно живота, убеждавайки го да се завърне завинаги в България!! Днескашното писмо беше от нея и такива силни и окуражителни думи му беше

), не той мен. Видяхме се няколко пъти на няколко концерта, (съвсем първата ни среща на живо аз бях съвсем сама, в чужд град, незнаейки нито как ще се върна, нито дали здрав покрив ще имам над главата за през нощта... ние метълите сме така, една палатчица на гърба, билетчето за фестивала, някой друг лев в джоба и друго не ни трябва... абе луди глави
), одобрихме се и на живо чисто визуално, химични процеси също някакви се задействаха, после се почна една уикенд любов и в един момент си събрах багажчето и се преселих във Варна. Ей ги на почти 10 години вече се изтъркаляха в пълна хармония. Първо известно време на квартира, после малко кредитчета взехме, две апартаментчета си купихме, малки, но съседни, все едно един голям ама с повечко стаи и кредитите почти сме изплатили, живот и здраве аз поне почвам и за деца да мисля... има една малка подробност, че поради мои здравословни проблеми може и друга жена да ги е родила и решила да не гледа, но ние пък можем да гледаме. Като трябваше да му тросна неприятната новина за всеки един мъж и от негова страна като чух репликата "ДНК-то е една миниатюрна частица, важното е да си жива и здрава", съвсем се окрилих и повярвах, че хич ама хич не съм сбъркала в избора си и смелото хвърляне през глава.
Сега гледах някакъв по-стар клип, в който иначе привидно женкарят-сваляч Роман разказва за приятелката си, с която се запознали МАЛКО преди влизането му във Фермата. Тоест, дори и ежедневно да са били заедно, някак много странно ми се вижда да са се опознали толкова перфектно за иначе толкова кратък период. А той каза, че е влюбен и тя му е осмислила и променила напълно живота, убеждавайки го да се завърне завинаги в България!! Днескашното писмо беше от нея и такива силни и окуражителни думи му беше

Препоръчани теми