Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 287
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 480
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Бе защо Миленита не искаше да прегърне Роси сякаш е прокажена или ще се зарази от нещо.Малеее колко грозно
И на мен това ми направи страшно грозно впечатление. Отвратителна е Милена.  Confused

# 481
  • Другата България
Кой е на дуел?

# 482
Щото се опитва да го играе много принципна, един вид- не си е променила отношението към нея, въпреки, че другите  спряха да се карат с Росица. Ох, как  искам точно Роската да прати Миленита цу хаузе😎! После- Нури да опуха Гошко и оттам нататък, който и да победи съм съгласна✌😊

# 483
и аз така Simple Smile
Хайде дано оня горе ни чуе Simple Smile

# 484
# 485
МОЛЯ ВИ отговорете ми, мили момичета, защото съм в изключително чудене! Thinking Сега гледах някакъв по-стар клип, в който иначе привидно женкарят-сваляч Роман разказва за приятелката си, с която се запознали МАЛКО преди влизането му във Фермата. Тоест, дори и ежедневно да са били заедно, някак много странно ми се вижда да са се опознали толкова перфектно за иначе толкова кратък период. А той каза, че е влюбен и тя му е осмислила и променила напълно живота, убеждавайки го да се завърне завинаги в България!! Днескашното писмо беше от нея и такива силни и окуражителни думи му беше
написала, все едно го познава от години и са женени от половин век?! Просто не ми го побира акъла, въпреки че аз вярвам в любовта от пръв поглед, много ми е странно как щом са се запознали малко преди старта на предаването, вече се обожават, Роман държи снимката й в шапката си, гледа я и черпи сили от нея, тя му е смисъл и стимул? И как е възможно такова прясно още познанство, да прерастне за нула време в  толкова сериозна връзка, че чак целият му живот променя из основи? И то на Роман, не е някой мислител да кажеш, ами Роман, чиято същност въпреки всичко си личи, че е инфантилна и лигава? Hushed

# 486
И само нелигавите и неинфантилните натури са способни да обичат и да бъдат обичани сигурно 🤔. На мой близък приятел родителите му са се сгодили на първата седмица  от познанството си, имат 3 деца и са от над 40 години заедно. Стават такива неща,  понякога хората се откриват бързо😊✌ 

# 487
  • Калгари, Канада
Ваня се е разхубавила, понеже напоследък ни я показват гримирана. 😀
Колкото до писмото, ако беше от гаджето щеше да мрънка, че няма от майка й. Тя си е егоист, иска всичко да е за нея, всичко да има и т.н.

Дидо постъпи глупаво, изненада ме изборът за дуелист. Явно иска да се покаже колко е лоялен към "приятелите". Безсмислена постъпка.

Милена срещу която и жена да се изправи я смятам за отпаднала на дуела, въпреки че ако игрите са по фермерски ще има шанс срещу Ваня.
Ще е добре да думне на Алекс амулета и после да си избере Роси. Бих гледала дуел Милена - Роси с голямо удоволствие.

# 488
Според мене Ваня наистина много се е разхубавила, но не от грима, а от някое-друго кило, което е качила. Simple Smile
Много беше нещастна и разочарована, че не ѝ пише либето....
А Георги проговори за жена си, нарече я неговата кралица след писмото.  Simple Smile
Изборът за дуелист на Дидо не ме изненада.

# 489
Аз точно на писмата заспах. От това, което чета тук се ориентирам за края на епизода.
На мен не ми е чудно, че Роман е успял да се влюби в това момиче и то в него. Тия неща като тръгнат да се случват, могат да се случат и много главоломно, та чак самия ти да се чудиш откъде ти е дошло. В този ред на мисли се радвам за Роман. Дано тази любов малко го облагороди.

# 490
Сега наваксвам с гледането... 70 лв за сок от бъз Simple Smile  Направо ме уби Роман. И аз обожавам такъв сок ама биха ми досвидяли толкова пари Simple Smile

# 491
  • Варна
Charlieee, има такива хора. Едни го правят от наивност, втори от импулсивност, трети от увереност и смелост. И странно получават им се нещата. Аз също съм такава при това уж съм жена и би трябвало трудно да се решавам на такива обрати.

Скрит текст:
С ММ се надушихме в един музикален форум. Почнахме на лично комуникация по разни чатове, надуших го, че е Той моя човек, набелязах си го за плячка (наистина аз него преследвах с ясната цел да уловя Grinning ), не той мен. Видяхме се няколко пъти на няколко концерта, (съвсем първата ни среща на живо аз бях съвсем сама, в чужд град, незнаейки нито как ще се върна, нито дали здрав покрив ще имам над главата за през нощта... ние метълите сме така, една палатчица на гърба, билетчето за фестивала, някой друг лев в джоба и друго не ни трябва... абе луди глави Grinning ), одобрихме се и на живо чисто визуално, химични процеси също някакви се задействаха, после се почна една уикенд любов и в един момент си събрах багажчето и се преселих във Варна. Ей ги на почти 10 години вече се изтъркаляха в пълна хармония. Първо известно време на квартира, после малко кредитчета взехме, две апартаментчета си купихме, малки, но съседни, все едно един голям ама с повечко стаи и кредитите почти сме изплатили, живот и здраве аз поне почвам и за деца да мисля... има една малка подробност, че поради мои здравословни проблеми може и друга жена да ги е родила и решила да не гледа, но ние пък можем да гледаме. Като трябваше да му тросна неприятната новина за всеки един мъж и от негова страна като чух репликата "ДНК-то е една миниатюрна частица, важното е да си жива и здрава", съвсем се окрилих и повярвах, че хич ама хич не съм сбъркала в избора си и смелото хвърляне през глава.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 13:01 от Spirit Crusher

# 492
МОЛЯ ВИ отговорете ми, мили момичета, защото съм в изключително чудене! Thinking Сега гледах някакъв по-стар клип, в който иначе привидно женкарят-сваляч Роман разказва за приятелката си, с която се запознали МАЛКО преди влизането му във Фермата. Тоест, дори и ежедневно да са били заедно, някак много странно ми се вижда да са се опознали толкова перфектно за иначе толкова кратък период. А той каза, че е влюбен и тя му е осмислила и променила напълно живота, убеждавайки го да се завърне завинаги в България!! Днескашното писмо беше от нея и такива силни и окуражителни думи му беше
написала, все едно го познава от години и са женени от половин век?! Просто не ми го побира акъла, въпреки че аз вярвам в любовта от пръв поглед, много ми е странно как щом са се запознали малко преди старта на предаването, вече се обожават, Роман държи снимката й в шапката си, гледа я и черпи сили от нея, тя му е смисъл и стимул? И как е възможно такова прясно още познанство, да прерастне за нула време в  толкова сериозна връзка, че чак целият му живот променя из основи? И то на Роман, не е някой мислител да кажеш, ами Роман, чиято същност въпреки всичко си личи, че е инфантилна и лигава? Hushed
Доколкото разбрах приятелка му е малка. Май е студентка 1 година, което ще рече 98-99 набор. На тази възраст човек не мисли много, много и лесно се отдава на чувствата. Роман от своя страна е вече на възраст, на която му се иска да свие гнездо.
Моята теория е, че са се запознали он-лайн и са общували доста време и като са се запознали на живо нещата са пламнали.
Аз много се зарадвах, че и той получи такова хубаво писмо. Може да не го харесвам, но всеки заслужава да бъде подкрепен от любим човек. В тази връзка и ми стана мъчно за Ваня. Така се надяваше писмото да е от нейния Весо.

# 493
Милена не искаше да прегърне Росица, но увисна на врата на Дидо..

# 494
  • Варна
Според мене Ваня наистина много се е разхубавила, но не от грима, а от някое-друго кило, което е качила. Simple Smile
Много беше нещастна и разочарована, че не ѝ пише либето....
А Георги проговори за жена си, нарече я неговата кралица след писмото.  Simple Smile
Изборът за дуелист на Дидо не ме изненада.

И на мен ми изглежда по-хубавка така. В същото време Роси се е разхубавила пък заради свалянето на някое друго килце (дано не е само от изтощение и прекомерен стрес), но и от друго се е разхубавила. Очичките и светят, по-често си показва веселата усмивка, по мялко прави гримаси и се цъкли с очи... наистина атмосферата сякаш вече е друга във Фермата и можем да видим истински хубавото лице на Росица. Дали защото вече са се напаснали, или са вече по-малко, или дразнител, който постоянно е нажежавал въздуха вече не е там, но Роси определено е много по-спокойна, радостна и приятна за гледане. Нахлузи си харизматичната аура така да го кажем, вече нищо не я затъмнява.

Общи условия

Активация на акаунт