Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 199
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 645
Роман много добре го попита, ама той все увърта. Напълно подкрепям момчетата.

# 646
Толкова ли са глупави, че не могат да го разберат какво иска да каже..Той може и да иска да спечели, но да е наясно , че това няма как да се случи. То се вижда защо. Единственият проблем на Нури е високото му его. Той не очакваше да му се налага да не участва, защото мислеше, че ще гласуват за Роси..

Георги рине дъното!! А Деян и сие му припяват.

# 647
На мен Виолета от миналия сезон ми беше много противна в началото , но после момичето показа , че има и добра  страна . За Георги до последно си мислех , че ще покаже нещо добро , но аз поне не го видях . Не защитавам Нури , според мен на него не му е  проблем ритуалът , а по-скоро негативния вот , стана му болно и обидно.

# 648
Наистина ли още му вярвате на Нури? Това е един абсолютен религиозен лицемер. Нито ме интересува какво може, нито колко работлив е. Такива хора са много опасни манипулатори и се вижда от темата, че са доста умели....

# 649
Това с погребението е ОТВРАТИТЕЛНО!

# 650
Обичаят е меко казано отвратителен!

# 651
Току що се потресох от Роман..как можа да се лигави толкова на този ритуал..Аз на негово място нямаше изобщо да участвам..

# 652
Обичаят е меко казано отвратителен!
Поне Нури лъсна в целият си блясък.

# 653
  • London
Стераки какво се вижда от темата? Нещо наивни ли се пробваш да ни изкараш?
Явно гледаме различни предавания с точно 2-3 ма списващи....до този извод стигам.😂

# 654
На мен пък не ми е готино отношението към Нури.Не мога да не кажа,че и неговата реакция не беше ОК,но никой не заслужава това.Сигурно ако бях аз щях да се разрева.За цялата ситуация осъждам Георги, но това е само моето скромно мнение и не трябва да е миродавно

# 655
Не оправдавам Нури в никакъв случай,но чак пък такава омраза да се изсипе към всички мюсюлмани ми дойде в малко повече. Георги май доста е научил от приятелите си актьори,такава сцена изнесе,че заслужи Оскара.
Не приемам оправадаването на Нури с религията,но да не харесвам всички,които изповядват тази религия няма как да стане.

# 656
Аз не бих участвала в такъв ритуал. Но веднага си казвам, не да чакам резултата и чак тогава да се заявя. Ми писна ми някои да имат само права, аз и другите като мен, средностатистически човеци, имаме само задължения. Все от нас се иска толерантност, а може би вече сме прекалено толерантни? Ей затова - Не искам Нури победител, не го искам и финалист.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 09:05 от mrav4ica

# 657
  • на село
Прекалиха, това беше отвратително, от къде измислиха този ритуал, подигравка със смъртта, Иван  и Андрей минаха всички граници, аз не бих се съгласила никога да участвам в такова нещо. Продуцентите провокират разпри. За последвалия скандал - оле майко, Георги трябва да си сдържа повече нервите, още е млад, а доста изперкал.

# 658
  • London
Дидо много вече взе да се излага....., а дано не манипулират накрая вота и да му дадат парите. Александра, ако е много честна ще се откаже сама от амулета....друсла, конкуренция била.😂

# 659
  • постоянно
Ауу Ваня разбърка лаЙната  пак 😝🤪

Георги няма да го коментирам

Общи условия

Активация на акаунт