Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 238
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 675
Кскво е казала Ваня на  Сашка.Изпуснах този момент.

# 676
  • London
Георги  се вижда малко като "Ботев" ми се струва, а зрителите като нещо коренно различно и противоположно  го виждат,ама той не го знае  все още.

Хихи, това ме разсмя.... той верно Ботев, че е бил с къс фитил и много избухлив, Гошо нищо чудно наистина да е чел някоя негова биография и сега да се пробва да го играе 1:1..... чул е, че това се харесва и ако му мине номера. Да се запише в армията като е като Ботев, не да бичи стойки във Фермата.

# 677
Кскво е казала Ваня на  Сашка.Изпуснах този момент.
Каза и, че е гласувала за нея. Смята, че най-малко заслужава да спечели, защото по принцип не харесва хора, които са все защитавани. Първо Данчо Йовчев, после Владо Николов. Освен това се скатавала от работа на моменти.
Александра била потресена. Ходи да се жалва на Дидо. Според нея Ваня завидяла на вниманието, което хората от пазара демонстрирали към нея и още тогава иззлобяла. Завидяла и. И накрая, как все я предавали хора, които допуска близо до себе си.

# 678
Нещо запомва да ми става скучна фермата, пък той обичай беше черешката на тортата. И пред човек, който скоро реално е погребал свой близък. Не гледах  епизода, стигнах до гласуването и приключих до там. Май ще гледам дуела и после-  финала. Нищо ми се слушат истериите на Герги, нито ми е забавно вече.   

# 679
Хората са поздравявали Сашка в онзи момент, защото е съвпадало с излъчването на нейното фермерство. А тя се справи доста добре. Като изключим, че прати Лили на дуел. И към онзи момент хората не бяха ѝ набрали толкова. Докато Ваня с приятелството си с Христина и лудата Радка малко натрупа негативи.

# 680
  • Sunshine state
Горката Сашка.. Жива да я ожалиш! А някой по моя въпрос оосно амулета може ли да се включи? Вече не може да се ползва, нали?

# 681
  • Вестерос
Днес хвърлях по едно око към предаването и само си мислех колко много искам Роси да спечели.

# 682
Pupitka , напротив, може. Калоян ползва своя на самия финал, ако не бъркам.

# 683
Може да го ползва на елиминационните дуели, като Калоян миналата година и така да иде на финал. Но в нейния случай ще е най-малко на два такива.Че иначе как ще ги изчистят до 4.. Така, че само веднъж ще го ползва. За другия..бай бай.

# 684
.... Така, че само веднъж ще го ползва. За другия..бай бай.
Ако е срещу Роси - със сигурност. Нищо. На последната права боли повече. Силно се съмнявам да има изненади. Росица и Ваня са по-силни.

# 685
  • тук и там
Аз мисля че може и следващата седмица,но не съм сигурна..

La Catrala ,той oще в  началото малко така се изживяваше-брадата,избухливия нрав, пламът със който говори по дадени теми, голям  патриот...Абе има заигравка със образа според мен..

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 23:39 от Kaisia

# 686
До колкото помня , Калоян можеше да ползва амулета само до полуфиналните дуели . Последният дуел на арената беше между Марина и Вили , Марина избра Алек за фермер (фиктивен ) той изпрати Станислав на дуел , но той беше вътре във фермата . Станислав избра Яни , защото Калоян си използва амулета . Този дуел не беше полуфинал , а трябваше да се елиминира един човек , за да останат 6 човека за полуфинал . Старите фермери гласуваха за Яни и Калоян да отидат директно на финал . Тази година незнам как ще е .

# 687
  • Вестерос
Pupitka , напротив, може. Калоян ползва своя на самия финал, ако не бъркам.
Не е вярно. Калоян беше гласуван от фермерите и така отиде на финал.

# 688
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дефакто Александра може да си ползва амулета при следващия дуел, който ще е точно преди полуфинала, ако изобщо е женски. Ако не - ще й изгори.
В неделя няма да викам за никоя, все ми е едно коя ще си тръгне, не харесвам нито Милена, нито Ваня.

# 689
Ако се следва логиката на предния сезон , така трябва да е , но не се знае какво може да измислят за този .

Общи условия

Активация на акаунт