Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 169
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 825
  • инфантилно и разглезено хлапе
Роси и Нури са общия враг. Само те са от другите, от другия отбор.Какво ли не направиха за да ги отстранят.Те пък не се дават.Корави излезнаха.
И това побърква и вбесява групичката и придатъците и
И се чудят как и с какво да ги уязвят, да ги подтиснат.
Гошо снощи избесня и заради постъпката на Нури , но беса му ескалираше виждайки че не може да извади Нури от равновесие.
Ако ги нямаше Нури и Роси хич нямаше да са толкова сплотени и толерантни един към друг.
Доста  кандидат мъртъвци щеше да има.

Много точно казано. Останалите жени знаят, че нямат шанс срещу Росица. Нури с толкова спечелени игри за имунитет взе страха на мъжете. Затова станаха най-мразените във фермата. Тия двамата още от начало се пречкат на групичката да се докопа до парите. Според мен затова са препирните и скандалите.
Искам да гледам Нури срещу Гошо и Росица срещу Ваня.

# 826
  • русе
От philips добре са си платили за реклама...

# 827
Не разбирате ли честно какво питат Гошо и Роман, те го виждат, че един ден казва едно, а друг ден друго и това ги дразни, нормално и за това искаха да гледат видеото.
Расисти били, кое им е расисткото? Че чак и държавата расистка.... за това цигани и турци имат повече привилегии от българите. Не мога да съм толерантна към плужеци. Кажи си мнението иначе за мен си страхливец.

А това мотив ли е да държат сметка на Нури какво ще си прави с парите като ги спечели? Някой държа ли сметка на твоя любимец Роман като се държа нагло и арогантно с определени жени във фермата? Или, че казва, че животнитв няма да му липсват, а само чеверметата???
Ама ти да не си гаджето на Роман?!

# 828
Там са събрани несъвместими характери,темпераменти, разбирания. И,без съмнение, парите не са последна причина за участие. И докато тях мога да ги разбера, то не разбирам някои потребители тук, от кой зор толкова страст хвърлят, такива тежки квалификации правят, че не само към участниците във фермата, ами и към пишещи тук.

# 829
Не разбирате ли честно какво питат Гошо и Роман, те го виждат, че един ден казва едно, а друг ден друго и това ги дразни, нормално и за това искаха да гледат видеото.
Расисти били, кое им е расисткото? Че чак и държавата расистка.... за това цигани и турци имат повече привилегии от българите. Не мога да съм толерантна към плужеци. Кажи си мнението иначе за мен си страхливец.

А това мотив ли е да държат сметка на Нури какво ще си прави с парите като ги спечели? Някой държа ли сметка на твоя любимец Роман като се държа нагло и арогантно с определени жени във фермата? Или, че казва, че животнитв няма да му липсват, а само чеверметата???
Ама ти да не си гаджето на Роман?!
Би ли се успокоила, че нещо доста набра. 😂😂😂
Нури с парите да си прави каквото си иска, но един ден да казва едно, а друг друго не е много ок. Той самият си противоречи и това дразни.
А иначе утре иди питай фермерите защо не са потърсили сметка на Роман.

# 830
  • около Варна
Нури си противоречи и увърта, но кои са Георги и Роман, че да им дава отчет за поведението си. Сякаш зрителите сме толкова глупави, че не можем да си направим сами изводи, а трябва великите играчи да ни го кажат в прав текст.

# 831
Аз съм си много спокойна. Никого нищо няма да питам, най-малко Роман.
Вижда се кои са осверепели за пари и кои си работят тихо и кротко и изнасят Фермата на гърбовете си. Това са именно най-недолюбваните - Нури и Роси. Мноого неприятна изненада ще е именно някой от тях да спечели. Голям кеф!!!!

# 832
  • гр.София
Нали знаете, че всички имате версия, а само аз истината:)
Аплодисменти за И§А- направиха и този сезон. Спомнете си кои бяха нашите всеобщи любимци в началото и кои не харесваме днес.
Изненадана съм, че някой участник може да изиска от продукцията това, което Роман поиска. Нали на всички е ясно, че ако беше преди 25.05.2018 видеото щеше да е излъчено? Ей, така, за да угодим на драгия участник.

Ние не знаем какво е казал Нури. Не ни и интересува, намерил е пътя да е интересен и да го изберат. Защо, за Бога, Роман и Георги трябва да са наясно с мотивите на Продукцията. Бих го казала простичко- има топки, вземаме го.
Това като обяснение и в двете посоки:)

# 833
.... без съмнение, парите не са последна причина за участие.
Каква причина може да те накара да си зарежеш семейство и работа и нормален живот за три-четири месеца.... Да се докажеш? Заради принципи или предизвикателство? Моля ти се... Като ги гледам повечето какви лицемери и подмазвачи са.... Стратези....  Не че парите са нещо лошо, напротив, единственото по-добро от сто хиляди е всяка по-голяма сума.

# 834
А някой обърна ли внимание как Георги хвана заека за ушите, като го изнасяше? Заради такова нещо всички щяха да убият Росица? Или Дидо как беше хванал гъската за шията?
Относно спора между Георги и Нури, И&А мисля нарочно показаха изказванията на Георги от предния ден... Вижда се кой още е хлъзгав и говори всеки ден различни неща.

# 835
  • London
Хиляди хора във Фейсбук не понасят нито Роман, нито Гошо. Аз освен 2-3  фена тук не съм засичала някой да ги харесва. Това говори достатъчно.😂

# 836
  • гр.София
Бих участвала е такова предаване само заради идеята да участвам.
Никой не би ме взел- това е скучно.
Ако много искам все пак да ме вземат, ще вкарам интрига- играя за благотворителност, аз съм Антихрист, ще кажа всичко, което, искате да чуете.
Дори ми е странно, че са взели Сашка- явно са усетили противоречието между презентацията и истината.
И ако все пак спечеля, ще си изхарча парите, както намеря за добре. Парите са си мои, аз съм си намерила пътя до тях, Нещо неясно?

# 837
Това към нас ли беше? Защото тук сме все хора,които могат сами да стигнат до резонните изводи от думи и действия. Няма нужда от назидателни изказвания

# 838
  • Варна
Явно пак е имало другарски съд, ще го изгледам утре епизода.
И за по-любопитните малко информация за епизодите в неделя и понеделник.
Скрит текст:
Скрит текст:
Изгледах видеодневниците на Нури и Роман.
Роман - Започва с - вчера имаше дуел и Милена си тръгна.
И толкоз, нито дума дали му е дала парашута или че страда.
Следват 10тина минути възхвала за Георги. Как такива българи и трябвали на България. Истински, достойни.
Иван влязъл в понеделник при тях и им казал, че са решили/продукцията/ да има дуел между Нури и Георги. Защо, не каза. Предполагам защото не са били на дуел до момента. Битката била кървава. Георги губи и отпада.
Роман ревал. Не било важно кой ти се радва като спечелиш а кой реве за тебе като отпаднеш. Едно време в лексиконите си ги пишехме такива.
За Нури нито дума, ни добра, ни лоша.

Нури - разказва накратко за дуела. Благодари на Аллах, че му е помогнал. Първата игра печели Георги. Втора и трета Нури. Каза, че му било много трудно и тежко и мислел, че ще умре.
За Георги казва хубави думи.
Ммм ... това е. Laughing

# 839
Явно пак е имало другарски съд, ще го изгледам утре епизода.
И за по-любопитните малко информация за епизодите в неделя и понеделник.
Скрит текст:
Скрит текст:
Изгледах видеодневниците на Нури и Роман.
Роман - Започва с - вчера имаше дуел и Милена си тръгна.
И толкоз, нито дума дали му е дала парашута или че страда.
Следват 10тина минути възхвала за Георги. Как такива българи и трябвали на България. Истински, достойни.
Иван влязъл в понеделник при тях и им казал, че са решили/продукцията/ да има дуел между Нури и Георги. Защо, не каза. Предполагам защото не са били на дуел до момента. Битката била кървава. Георги губи и отпада.
Роман ревал. Не било важно кой ти се радва като спечелиш а кой реве за тебе като отпаднеш. Едно време в лексиконите си ги пишехме такива.
За Нури нито дума, ни добра, ни лоша.

Нури - разказва накратко за дуела. Благодари на Аллах, че му е помогнал. Първата игра печели Георги. Втора и трета Нури. Каза, че му било много трудно и тежко и мислел, че ще умре.
За Георги казва хубави думи.
Ммм ... това е. Laughing
Аз все още не съм разбрала къде са тези видеодневници? 3 месеца гледам и още нищо...

Общи условия

Активация на акаунт