С коледна сурвачка ОКТОМВРИйче прави смела крачка! - Тема 14

• 34 860
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Аз края на октомври пих димекс, АЦЦ и зиртек след преглед при УНГ. Тогава понамаля, ама така и не ми мина напълно.

# 106
  • София
У, аз още си получавам от време на време давеща кашлица.

# 107
  • София
Да, астма наистина може да се отключи и на дърти години. Дано не е това де.

# 108
Споко Малдини,няма да плашиш,аз пък някъде рефлукс ми се появи,по цял ден се оригвам,ужасно е:) Пия някви хапове,по-добре е,ама пак си чувствам че не съм напълно ок.

# 109
Когато голямата тръгна на ясла, на два пъти така боледувах, че си виждах края. Joy Това е едно от нещата, свързани с отглеждането на деца, което никой не ти казва предварително.

Как пищи от сестра си само, за да се налага. Ще се гръмна. Егати гласището вади.

# 110
  • Бурса
Оп и Габи сред болните. Точно както го е писала Ема, 2 дни с не много висока температура и на 4тия взе да диша нещо тешко и да се закашля. Ходихме до педи и от вчера сме на инхалации и ние, но 2× 1мл пулмикорт + 2,5 мл фр. Днес е по-добре. А защо трябва да се мие устата след инхалацията. Не го знаех и не съм и я мила до сега.

# 111
  • София
След пулмикорт се мие, за да не се образуват гъбички.

# 112
Вчера четох, че за да се првдотврати разпространение на инфекцията или нова инфекция?(не си спомням какво четох точно) на орофаринкса. Но го пише и в листовката за изплакването.

# 113
  • Варна
Аз пак се вкарах в някакво притеснение за малкия. Направи ми впечатление, че като гледа тв и си върти главата. Прави го за няколко секунди. Като някакъв тик ми изглежда. Като не гледа тв или песнички на компа съм го засичала 1- 2 пъти. Дойде ми на ум, че може да е нещо неврологично и сега мира нямам.

# 114
И Богомил в същия невротик значи. Спокойно, и това минава. Моето го прави, когато му се доспива. Преди го правеше по- често, сега по- рядко. Основно, когато сме навън

# 115
Оооо,вярно че имаше такова нещо за Пулмикорт,аз не съм я мила:) Забравям. Тая Година явно са ларингитите,миналата бяха Ангините...

# 116
Дребната си върти главата, когато ни показва да ѝ пуснем музика. После си върти главата и докато танцува.

Какви лъжички са най-подходящи за самостоятелно хранене? Категорично отказва да я храня. Т.е. мога да ѝ давам аз ако междувременно се храни и сама. С голямата нямах такива грижи. На нея ѝ връчих лъжицата на 1.5г. и започна да се храни сама доста умело.

# 117
Аз взех комплект на Нук - вилица и лъжица. Не го оставям още самостоятелно да яде с лъжица. С вилицата се справя сравнително добре

# 118
По-удобно е, ако са им по-къси дръжките. Тия за хранене с пюрета "от другия край на стаята" не стават.
Малки/чаени лъжички са ОК. Пробвала съм няколко комплекта със специални бебешки лъжички за самостоятелно хранене - файда няма.

# 119
Да, моите почти всички са с дълги дръжки и не стават. Тя ги хваща по средата. Не че, каквато и лъжица да взема, ще помогне да се справи със супа. Обаче вече и хапка не иска ако пред нея няма купичка и лъжичка със същото.

Общи условия

Активация на акаунт