С коледна сурвачка ОКТОМВРИйче прави смела крачка! - Тема 14

• 34 863
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Дребен се отбива от АМ. Sad

# 136
Стига да хапва храни с млечни продукти и кисело мляко, не е драма. След годинката разнообразната храна дава всичко необходимо като микро- и макронутриенти.

# 137
  • София
Елени смуче по 500 мл. на ден,скоро не виждам как ще откаже.

# 138
А някой от вас яйчен белтък дал ли е?

# 139
Чакам го с нетърпение!!!!
Да. Много отдавна

# 140
Аз днес за закуска му дадох домашна баница. Надявам се да няма реакция.

А за мед и чай от джинджифил дали е рано? Имам някаква таблица, според която може да се дават след годинката.

# 141
  • София
Белтък съм давала в печива без проблеми. Направи реакция от прясно мляко обаче - разстройство. Давала съм в печива и като застройка.

Той обаче кисело мляко мъчно яде, сирене само ако в манджа успея да пробутам. Струва ми се рано да се отбива, обаче два дни цокаше много малко и последните два дни спря напълно.

# 142
  • София
Ехо, здравейте.
Онзи ден като валя снега излизахме 2 пъти с кучето с раницата, ама така вееше. Ужасно беше. Вчера за кухнята ходих сама (Алекс беше на гости 😄), но днес се наложи да бутам количката. Е, няма такова бутане. Имам мускулна треска, а детето закърти вътре и явно му беше кеф!
Белтък отдавна дадох, а тази сутрин дори правих и омлет, но не му хареса.
Сега мисля да му давам киви.

# 143
Белтък и аз съм давала. В кекс и на принцеса със сирене и яйце.

Киви давам намачкано или пасирано с банан, харесва се.

Излизаме всеки ден. Не ѝ е любим снегът и не ще да стои на него.

# 144
Белтък дадох в печиво още през юни.

Киви се каня от 2 месеца да дам и колкото пъти купя, толкова пъти са кисели и заминават директно в кофата.

Кейти, добре че още стои в количката. Анди за последните 5 месеца е седял в нея 2-3 пъти и вече я складирахме.

# 145
  • София
Мда, дребен също не иска да седи в количката. Евентуално от точка А до точка Б, като понякога и тогава мрънка.

# 146
Стани пък покрай тази поредица от боледувания които направи,свикна да го взимаме при нас,да го водим в хола да му мерим темп с детски през нощта,и сега от известно време заспива в 8:30-9 и в 10 се буди и реве. И аз отивах досега все при него да го гушна и приспят ама той не спира. Чудех се да не е някоя храна да не му понася пак,щото така правеше преди ама няма обриви,всичко изглежда да му е ок. И сега тази вечер реших макар сърцето да ми се къса,оставила съм го да се дере и да види че няма никой да дойде щото няма да я бъде тая,всяка вечер до 11 да се приспиваме. Дано съм права че е това,и Големия след боледувания такива изпълнения правеше,ама той толкова едно след друго сякаш не е карал. Стани от началото на Октомври не се спря.

# 147
  • Варна
Белтък дадох в печиво. Не съм въвела още прясното мляко, агнешко и свинско. От цитрусите мандарина съм давала. Кажете още какво може да им се даде?
Изкушавам се лимон да му предложа, само за да му видя физиономията Simple Smile)

# 148
  • София
Гъби давам( шийтаке),райска ябълка.
Белтък няма да давам изобщо.

# 149
  • София
Аз гъби не съм давала. Дадох фурми в курабийки. Иска ми се някакви смлени ядки, но сигурно с тях и с гъбите ще поизчакам. Агнешко не съм, и прясно мляко не съм (ама в кухнята слагат). Свинско е ял.
Той като се събуди нощно време и става, толкова е бърз, не мога да го изпреваря. Гушвам го и го взимам при мен и заспива почти веднага. Понякога го връщам в креватчето му, но ако много ми се спи, не, но тогава пък не спя добре.
В количката се вози и разглежда наоколо. Интересно му е. Но обикновено излизаме с нея за кухнята и тогава му се спи и сигурно гледа замаяно, и затова не мрънка. Хаха. Понякога заспива подпрян напред, милия и като го видя го пускам назад да поспи. Иначе спи вече само следобяд и добре, че се научи да заспива на легло (макар и до мен, после го местя), че в чудо се бях видяла с тази количка!
Сега се караме основно за елхата (да не я пипа, само да й се радва 😅), и за кофата за боклук, от като понякога вади някакви боклуци или целия плик, или пък си хвърля вътре играчки. Поне му омръзна да рови в купичките на кучето! 😂
P.S. Райска ябълка не съм яла!

Общи условия

Активация на акаунт