Коледа с Mr. Bricolage

• 8 523
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Нашата елха е украсена с топки -малки и средни с различни цветове! Но преобладаващите са червени,златно и сребърно!

# 121
Елхата ми е украсена с бели, червени и сини гирлянди, най- различни по големина и цветове топки, звънчета, червени панделки, коледни бастунчета- от всичко по малко.

# 122
Всяка година от както се помня вкъщи е традиция да купуваме по една нова играчка за елхата, така че сме събрали най-различни видове и цветове и елхата ни става шарена.

# 123
Нашата коледна елха ще я украсим в червено, златно и бяло. Ще има сини и лилави играчки, както и лампички.

# 124
  • Варна
Както всяка година нашата елха е пъстра и шарена, украсена от щастливи детски ръчички:

# 125
Елхата украсяваме с всички играчки, събрани от предишни години, като задължително купуваме нещо ново.

# 126
  • Габрово
Синьо и златно

# 127
Нашата елха е винаги много шарена.

# 128
  • София
Тази година елхата ни ще е в сребърно  и златно Christmas Tree

# 129
Тази година е украсена  в червено и златисто.

# 130
Сребристо ,златисто червено и синьо

# 131
елхата ни е обсипана от всякакви цветни играчки и  златни гирлянди

# 132
Елхата ни е предимно в червено , златисто,сребристо,зелено.Всяка година допълваме с нови играчки,но предимно в тези цветове.

# 133
  • София/Севлиево
Аз харесвам шарените и весели неща.У дома имам две елхи-тази в стаята на детето ще е зелено,червено и златно, а другата ще е по-шареничка.Тази година купих няколко неща в червено-бялата гама,но те са предимно за кухнята ми.

# 134
Елхата ще окрасим основно в червено,жълто,синъо и зелено.Предпочитам да е пъстро и цветно,за да се радват децата...

Общи условия

Активация на акаунт