МАРТенските ни сладури,тъй красиви са и щури!

• 10 294
  • 304
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте мамчета  Hug

Честити зъбчета на малките бебченца  Мишо и  Дани, дано безпроблемно се появят и другите

Наистина страшни снимки сте направили, значи е било супер  Joy  Joy

А за антицелулитен крем изобщо не бях се и замислила че не може да се ползва от кърмачки и си изхабих една тубичка (с не много ефект), но за щастие не ми се е отразило на кърмата нещо.

Ще ми е много приатно ако се запознаем и се видим някои ден на разходка, но ние през почивните сме все нанякъде с тати  newsm78

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=808708
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=810940
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=810938
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=810939

# 16
Здравейте момичета и бебоци Grinning
Честита нова темичка Two Hearts
Мнооого хубава срещичка сте си направили и много хубави снимки!!!!
Честити първи зъбчета на бебоците  bouquetЛесно да се появят и останалите!!!

Честито и от нас, Тася нашите поздравления, страхотна си!
Ние изкарахме с бебо много приятно тези дни с приятелите ни, балканският въздух си е друго нещо. Изпуснахме обаче срещичката, много ви се радвам на всички. Чудесни сте!
Много ме е яд на тези разстояния в София, вързани са ми ръцете, трябва да разчитам на таткото да ни закара на срещите, а той събота и неделя иска да е с нас... не върви да ходим всички, но все някакси ми се иска да дойдем и ние с Боби да се запознаем с бебенцата. ТА, ЗА НОВА СРЕЩА СМЕ ЗА

За антицелулитният крем не знам, но знам че не мога да се боядисам, а така ме глождеееееее

# 17
  • София

За антицелулитният крем не знам, но знам че не мога да се боядисам, а така ме глождеееееее
[/quote] Това пък защо? newsm78

# 18
  • София
Добър ден и от нас, милички, Тася, темичката е много сладка  Hug
Прасенце, мерси за успокоението, миличка, наистина ми е болна тема и доста се притеснявам, а и на всичкото отгоре една приятелка ми изтърси между другото, че била дебела малката и много ми докривя  Sick но педиатърката ме успокоява всеки път, че като проходи ще се регулира теглото и на външен вид изглежда чудесно и много рядко бебоците влизат в норми и таблици и доста често растат скокообразно- дано сте прави  Hug Hug Hug
А за антицелулитните кремове и т.н. ще ви успокоя пък аз- не се притеснявайте и не се тормозете излишно- кърмете си спокойно дечицата, когато се регулират хормоналните нива, след спиране на кърмата ще се учудите колко лесно ще изфирясат килограмите, а и тогава ще им помогнете с по едно хубаво кремче и най-вече по една-две процедури в специализиран салон /ако се наложи/ + лека диетка+ лека двигателна активност и хайде "bye-bye" целулит и излишни килца Hug
Казвала съм ви и за менструацията- когато се регулира това е един показател, че е започнал процеса на възстановяване - това вероятно ви го е казал гинеколога при контролния преглед, така, че не се мъчете с диети, упражнения и т.н. само ще си нарушите процеса на лактация, кърмете си бебоците, после всичко ще си дойде на мястото.

Целувки!!

# 19
  • Варна
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка! Браво, Тася, чудесна е! smile3501
Напоследък като минат около 10 минути сукане и Преслав започва да се дърпа. Реших, че не му стига кърмата и сега на обяд му дадох добавка. Изпи по-малко от 20гр. Явно не е това причината. Дали му е топло. newsm78 Ако някой се сеща за причина, да сподели. Иначе в сряда пак ще го бодат за изследвания и ще питам педито. А и ще видим как наддава.
Много хубави бебоци! Браво!  Heart Eyes
Аз още никакви антицелулитни продукти не ползвам. Както пише Аззи, като спра да кърмя ще му мисля.
Сега излизаме. Приятен ден на всички. Hug

# 20
Здравейте и от мен!
Тася, отново темата е чудесна   bouquet
Nin_ka, много сте сладки с малкия Борис! пу-пу
А сега да се похваля, Катерина не спира да издава разни звуци, доста е трудно да ги опиша, но са много сладки!  Joy Joy Joy
Azzy, толкова добре ми действат думите ти за отслабването. Благодаря! Hug
Е, това е засега. Лек ден!

# 21
lily_b  мерси, а малкия от онзи ден нещо си пищяха с баба си и от тогава е някакъв ад в къщи пищи ли, пищи, а от днеска се научил да скърца, така мога го определя, с всеки ден все по нещо новичко измисля сладурчето Simple Smile))

А за отслабването съм предприела безотказна тактика, спри да мислиш за отслабване и ще, това по собствени наблудения, вс. се дължи на психическа основа, преди бях "доста възпълничка" и винаги беше диети и какво ли не, и един ден казах майна та му как ме харесват така и ослабанах с 15 кг за половин година. и сега след раждането +20 кг, сега съм си -17 кг, така че сега мисли за алкото човече и вс ще си доиде на мястото

# 22
Момичета мерси за комплиментите. Heart Eyes
Нинка твойто бебче май е одрало кожата на татко си. Hug
Това пък защо??? newsm78Аз мислех да се правя на кичури тази седмица.
Prasentze Я кажи какъв целулитен крем си ползвала от които да си доволна,че аз досега само на Vichy съм ползвала и не бях доволна.

# 23
Момичета, някой знае ли, дали сенната хрема се предава генетично? Аз имам в лека форма, но се надявам детенце да няма.
За боядисването зная, че докато се кърми не трябва, мисля че не е доказано, но ще изчакам още някои и друг месец.
Смятате ли, че ако тичам ще наруша процеса на кърмене? Вече съм +12 кг и направо се плаша, не зная какво да предприема newsm78 ПОМОЩ

# 24
zoui   верно си е това за одирането на кожата на баща му, на мене ми взел само очите и чипия нос, а уж момченцата преличали на майки те си, при нас не важи това Simple Smile)

Sunnypolly за хремата не съм чувала да се предава, дано ви подмине и да нямате никакви алергични реакции.
И не мисля, че ще се наруши процеса на кърмене, все пак след 40 дни - 1 месец ако се чувстваш добре и вс здравословно е окс, се позволяват упражненията и гимнастиката, така че не мисля че ще има проблеми ако тичаш.

# 25
съниполи, недей така, боядисай се спокойно, нищо няма да стане на кърмата. аз вече 2 пъти си правя кичури и нищо не се е случило Peace

# 26
Здравейте, момичета  Hug

Да се отчета най-после и аз.
Днес направихме много хубава разходка в парка с Тweety, Rumcheto и Галя. Винаги си изкарвам страхотно като се срещам с някой от форума  Wink Скоро се надявам да повторим.

Sunnypolly, аз също имам лека алергия и се консултирах с двама лекари и ме увериха, че не се предава генетично.

# 27
# 28
Здравей, Иле, тъкмо се чудехме на срещата в събота къде се изгуби толкова дълго време Hug
Албумчето не се отваря, иска парола

А за кофеина не значи, че ще й стане нещо на кърмата, няма какво да й стане. По-скоро може да окаже влияние върху състава й и някаква маалка степен да повлияе на бебето заради кофеина. Това ми го каза една моя роднина от миналогодишните мартенички, която кърми до 8-я месец. Тя умишлено не използваше такива гелове /с кофеин/, защото чрез кърмата попада доста по-голямо количество от всички екстри, защото няма плацента, която да филтрира храната на бебо. Но за боядисването мисля, че няма проблем Rolling Eyes Не знам, аз го казах, като инфо, което съм получила от кърмеща мама, пък всеки си преценява. Rolling Eyes

# 29

Напоследък като минат около 10 минути сукане и Преслав започва да се дърпа. Реших, че не му стига кърмата и сега на обяд му дадох добавка. Изпи по-малко от 20гр. Явно не е това причината. Дали му е топло. newsm78
Кате , дърпа се и плаче ли ?Какво точно прави?Да не би просто да се в наял , защото бебчовците ни са достатъчно големи вече и се наяждат по-бързичко , вместо да висят по 100 часа на гърдата newsm78 Пък може наистина да му е топло и затова да се дърпа ( ако се поти и пр.) ?В такъв случай защо не пробваш да го храниш в някаква друга поза , например да сте легнали и да имате контакт само чрез цицата Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт