МАРТенските ни сладури,тъй красиви са и щури!

• 10 295
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Ние вчера се видяхме с Безмерна и тя сега няма интернет , но ние с Катето Н , ще и предадем вашите пожелания! Hug
Снощи с КатяН и Безмерна и още едно майче си организирахме една срещичка и поседнахме на биричка и картофки и така до 21.30 часа ooooh!
Моята Катерина от снощи се опитва да се върти , но засега само си захлюпва главата Joyи много се ядосва hahaha

# 271
Честит рожден ден Безмерна!

Борива, миличка, искрено ти съчувствам, представям си какъв ужас преживяваш, стискам палци и се моля бързо да се оправят нещата Praynig

Браво на Маги, нашто дупе явно тежи повечко и още чакаме завъртане от гръб по корем.

Зоуи, да те питам, откакто Дани има зъбче, хапе ли те повечко?

# 272
Според тази лекарка децата, които пият сок били по-жилави... Нямам представа дали е вярно и няма и как да преценя...
Аз давам от 4-5 дни и нямам още база за сравнение... Ама може и да има нещо вярно, защото от ранно обръщащите се се сещам в момента за Мишо на катето, които май беше първенеця, а тя му дава сок отдавна и сега за маги на веси, която е едно от най-малките ни бебета и вече се обръща, а и тя дава сок отдавна доколкото си спомням. Незнам....

# 273
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА BEZMERNA  И GERID   bouquet  bouquet ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ И САМО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ   bouquet
Борива, вярвам че всичко ще се оправи бързо, стискам ти палци  Peace

Браво на Маги  Hug  Hug

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 13:38 от c-mira

# 274
  • In the jungle out there..
А моя калпазан като не е близвал нищо освен мляко, как се върти като пумпал, че даже и падна вече newsm78 И по принцип е свръх подвижен...вече сме свалили матрака на най-ниско положение, защото като се завърти на една страна, се хваща с ръка за борда и се опитва да го прескочи #Crazy #Crazy #Crazy Да не говорим, че обикаля цялата кошара надлъж и на шир, така, както е опакован в чувала за спане ooooh! Та, след всичко казано, тази теория не ми се струва вярна Thinking

# 275
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА BEZMERNA  И GERI_D   ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ И САМО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ  newsm51
А моя калпазан като не е близвал нищо освен мляко, как се върти като пумпал, че даже и падна вече newsm78 И по принцип е свръх подвижен...вече сме свалили матрака на най-ниско положение, защото като се завърти на една страна, се хваща с ръка за борда и се опитва да го прескочи #Crazy #Crazy #Crazy Да не говорим, че обикаля цялата кошара надлъж и на шир, така, както е опакован в чувала за спане ooooh! Та, след всичко казано, тази теория не ми се струва вярна Thinking
И ние сме така,пием само мляко,а не се спира на едно място,ако го оставя за половин час си сменя позицията поне 7-8 пъти.
Зоуи, да те питам, откакто Дани има зъбче, хапе ли те повечко?
Ами не,не ме хапе(все още Wink) и аз да те питам нещо,а и всички мами които са само на кърма,храните ли се нощем?

# 276
зоуи, ние сме само на кърма и се храним по няколко пъти на нощ, особено в жегите

# 277
Храним се и още как Laughingнай-щастлива съм като имаме само едно ядене от 10 до 6 сутринта, ама рядко се случва, а пък денем е нещо страшно буквално през половин час, цокне и спре, цокне и пак спре, тия жеги направо ни разбиха Laughing

Между другото Зоуи, питах те дали Дани хапе, щото Али напоследък нещо претърква зърното с венци, сякаш предъвква и е бая болезнено, та си представям ако изкара зъб, какво чудо ще е ...

# 278
  • София
и аз да те питам нещо,а и всички мами които са само на кърма,храните ли се нощем?

И ние си хапваме здраво и през ноща baby_neutral,поне 2 пъти задължително!Аз затова го взимам при мен ,в леглото ,защото ми се спи и да не ставам Embarassed

# 279
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА BEZMERNA  И GERI_D   bouquet   bouquet   bouquet
защото от ранно обръщащите се се сещам в момента за Мишо на катето, които май беше първенеця, а тя му дава сок отдавна и сега за маги на веси, която е едно от най-малките ни бебета и вече се обръща, а и тя дава сок отдавна доколкото си спомням. Незнам....
Ger4o, аз започнах да давам сок 2 седмици след като Мишето навърши 2 месеца, а той започна да се обръща 2 дни преди да навърши 3, така че изобщо не ми се вярва за 2 седмици по 30 грама сок от ябълка , толкова добре да подейства, че чак да се завърти от него  newsm78, просто започна да ака по-често и безпроблемно това беше ефекта  Joy
по този повод за въртенето МАМИ ВЪЗГЛАВНИЦИТЕ  ПО КРАЯ НА ЛЕГЛОТО, които пазят от падане МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕСКОЧЕНИ вчера Михаил просто се качи върху една поставена в края на спалнята  #Crazy  #Crazy  #Crazy ...след като се прибрах от работа си играех с него на нашата спалня и той се правеше на маймуна като се въртеше от гръб по корем и обратно  hahaha и в един момент се обърна по очи върху поставената в края на леглото възглавница  Shocked ами ако не бях там ...децата ни се променят с всеки изминал час ... много трябва да внимаваме...
Днес бяхме на ваксина и вече сме 67 см и 7100 гр ., Изпълни си всички упражнения за 6+  Joy  и като се ухили с 2-та зъба докторицата съвсем се изуми  Joy Тя ми препоръча за 1 седмица да заменя 1 хранене с пюре  newsm78, но мисля да я отсвиря... първо, че той изплюва 50% най-малко от това което му давам , а и нещо много хард ми се струва подобно захранване  newsm78 има ли мами заменили мляко на едно хранене изцяло с пюре  newsm78

# 280
Храним се и още как Laughingнай-щастлива съм като имаме само едно ядене от 10 до 6 сутринта, ама рядко се случва, а пък денем е нещо страшно буквално през половин час, цокне и спре, цокне и пак спре, тия жеги направо ни разбиха Laughing

Daizy, ние също бяхме така. Преди време се бях оплаквала даже. Ама разредих храненията по съвет на друга майка и сега всичко си ни е ОК.

Храня я на 3 1/2 - 4 часа. Дори почна да спи по 6 часа нощем. Преди къде ти такова блаженство!

# 281
  • София
Зоуи и ние не се отказваме от нощното ядене  Laughing Ема похапва 2 пъти - към 1-2 и към 4-5 часа. А преди пропускаше това в 1-2  ooooh!

# 282
Честит рожден ден, на рожденниците - да са живи и здрави преди всичко!

Честит имен ден, на именниците! Аз да почерпя виртуално, тъй като имам имен ден -   party023, аз самата не се бях сетила, мъжа ми ме подсети... но ми е много тъжно защото днес Боби е ужасно ревлив, ето и сега се събужда, направо кошмарен ден, скоро не бяхме имали такъв... от рано сутринта на разходката е кисел, ако е така и до вечерта да взема да се  #2gunfire да не се мъча (ШЕГУВАМ СЕ).

СлЪНчЕВ ДЕН   bouquet

# 283
НИЕ СЪЩО СЕ ХРАНИМ ПОНЕ ВЕДНЪЖ НОЩТА...  цокне на две, на три и заспиваме...

# 284
Честит имен ден, Поли!

Мори ги жегата дребосъците. И Криси е кисела и нон-стоп си мени настоенията... Сега отивам да си играем, че всичките играчки май вече са й омръзнали Sad Татко й трябва да работи само за памперси и играчки, както е тръгнало  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт