Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 44

• 40 399
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
И при нас с гърнето сме доникъде - сяда и пишка там, но за акането не. Ще опитвам по празниците да го отучвам от памперса.

Иначе аз го водя в Солна стая и съм доволна. Тази или другата седмица пак ще го водя през ден/два.

Ще започваме подготовка за втори опит ИКСИ ние, но както върви няма да е преди началото на лятото. Моля се само до е успешен!

Честита Св. Анна! Да сте здрави и благословени! 🍀

# 106
Сигме, Шарлът - може ли инфо за тия солни стаи? От време на време ме спамят с разни реклами, но не съм задълбала.... Къде ги водите, колко време се стои, ефект?

# 107
аз ги правя профилактично, защото не искам да давам разни химии. Засега е ходила няколко пъти, нямам още съвсем наблюдения. НО моето дете не е от болнавите. Много рядко не плащам цялата такса за месеца в детската градина. Вътре е голяма забава и децата си умират от кеф. Болните и зравите са в отделна стая. За блоните при първите симптоми.

# 108
Аз също забелязвам отлив от гърнето, но ако не искат слагам на дъската, давам право на избор 😁 памперса го махнах през август - на 2 г и 4 м, все още има аварии, но са по-рядко.

# 109
Сигме - благодаря! Ще проуча...

Амини - к’ъв отлив, то бойкот.... ни гърне, ни дъска.... днес е седнал три пъти, нищо не върши, само ми обяснява, че няма пиш и след 5 мин е на пода. По тъпото е, че първоначалната реакция е никаква, след това започва да реве...

# 110
  • В сърцето на любимия човек
Йоан вече и не реве, само ме уведомява, евентуално.

# 111
Йоан вече и не реве, само ме уведомява, евентуално.

Аха, ясно.... поне не съм сама на тая гадна въртележка....

# 112
Е , ние махнахме памперса на 1г9м, нооо пък от август си ака в гащите и нищо не може да го накара да седне на гърне.Така, че май има и по-зле 😂

# 113
  • България
Фокси,голям мъж е Борис.Завидни мерки Simple Smile))
С памперса и ние сме доникъде.
Сядат на гърне като ги подканя.но не винаги.Понякога отказват.Особено Стела.Подозирам,че защото сега е по-хладно,гърнетата са студени и не им е приятно,особено сутрин.
Като им се ака се скриват някъде,ако ги хвана,обикновено ги склонявам да седнат,друг път -не.
Понякога пък само искат.Но вече са нс 2,5 г. а няма изгледи за махане

# 114
Ирен - Борис прилича на ММ, тяхната рода са дълги по 2 метра, широки по 1 метър и с обувки плавници 45- ти номер. Ако приличаше на мен щеше да е наполовина Simple Smile

Пффф, добре, че споделих тук за памперсите, та да ми олекне и да видя, че не съм сама. Кеф ми е, че днес има няколко сядания и за мен това си е победа, пък макар и с подкупи.

# 115
  • София
Моето момче на третия си рожден ден беше с памперс.
Обаче пък седмица след това го махнахме от раз, даже и вечер, че и фалове нямаме оттогава.

# 116
и мойто. Точно до три години и един месец. Свалихме от раз.

# 117
Водя малкия от февруари месец в Солна стая и съм доволна. По-скоро правя това профилактично. Стоим по 20 мин., аз също с него, понеже е малък и трябва с придружител. Той се забавлява много със солта и понякога даже не иска да си тръгва.

# 118
Свекървата ми натяква, че нямам гърне.
От кога трябва да се ползва?

# 119
  • София
Свекървата ми натяква, че нямам гърне.
От кога трябва да се ползва?
Трябва???
Психологически децата са готови за гърне към 2годишна възраст

Общи условия

Активация на акаунт