Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 44

• 40 411
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм майка на по-големи деца, но също смятам, че не е нормално на 3 години да е с памперс. В градините също смятат така.

# 136
Charlotte_85, мерси за отговора. Колегата ми е много доволен от посещението на солна стая, та ми наду главата Simple Smile Ще се пробваме другия месец.
Аз и друго се сещам да помоля да споделите мнения за дядо Коледа. На занималнята, която го водим няма да организират нищо, защото са малки и нищо не разбират. Според мен на детето би му било интересно и би се зарадвало, но не им се занимават да направят Коледно парти, дори без програма ей така само да се появи дядо Коледа.Чудя се къде бих могла да го заведа . Имате ли някакви впечетления от детските представления в Мол Сердика ? Или да знаете  друго място, на което организират Коледни тържества/партита за малки деца.

# 137
Моме - не го приемай вътрешно.... в предишната градина на Борис явно също не го приемаха за нормално, та от държането насила на гърнето ме докараха до тук. Пробвах го още от две годишен- не ставаше, отложих с месец - пак, цяло лято беше проба-грешка. По някое време дойде и отказът. Децата се развиват различно и за никое няма универсална схема.

Мече- аз бих се зарадвала са няма коледни партита в градините, не мога да помогна....

# 138
Няма проблем. Нека всеки мисли каквото намери за добре.
Детето сваля памперса когато то е готово. С дресировка после му поставяме от модерните диагнози.

# 139
А, как бе, изобщо не го приемам вътрешно. Големият с голям зор го отучихме, но то с него всичко е с голям зор Simple Smile Малкото гледа от батко си и повече подава. Но на три - постоянно с памперс.... туу мач ми идва.

# 140
  • София
то и на мен не ми харесваше, ама такова е положението.
обаче изрази не е нормално, ама при другите, малко странно звучат.

# 141
Добре, че не съм майка на малко дете  Mr. Green

# 142
Бамба, като тръгне на градина на 3 г. още с памперс, как, мислиш, ще го гледат - госпожи, помощен персонал? И него, и родителите му?
И го казвам не в смисъл "не е нормално" = "прегледайте го какво му има", не, разбира се. Имам предвид, че родителите следва да положат повече усилия, за да постигне общественоприемливо поведение за съответната възраст.

# 143
  • София
ми гледам че мрънкат, ама прибират памперсите.
а също и е много трудно ако не съдействат в яслата и детето ходи редовно да правиш съботнонеделни опити да махаш памперси.
пак казвам не е добре за децата , но изявления как не било нормално, ама ни на едно дете още не си пробвал, ми звучат не на място.

# 144
Ай, ай, ай не очаквах Момето да ме квалифицира  Naughty

# 145
Аз точно от позицията на майка, пробвала се с две трудноподдаващи се деца го казвам. Много добре знам колко усилия, нерви, пране на ръка, почистване на подови настилки ми е коствало, но мисля, че си е заслужавало.
Спирам по темата, защото явно подразвам някои от вас.

# 146
  • България
Оф и на мен хич не ми е ок,даже и на 2год.  Памперс.
Лятото ги оставях без -акаха и пикаха навсякъде.От навън се връшахме с по една торба напикани гащи всеки ден.И така една седмица.Повече не ми издържаха нервите.
Та,това е положеноето ,нормално или ненормално Simple Smile)))
Хич не ми харесва,ама на !!!
Алекса,наистина много екшън сте имали.Как е днес малкия?
Но както казваш,важното е да сте живи и здрави.И аз все това си повтарям като ме ядосват.

# 147
  • Бг
Ирен, благодаря, по-добре, но това коксаки му "разказа" играта. Стои милият и си гледа само ръцете, и вика ще минат мамо, ще минат, не се притеснявай. Че вчера изтрещях, сутринта се преоблича и гледам нови вид пъпки. И айде пак по лекари, че се ошашках да не е със скарлатина, че при нас върлува в момента.
За днес съм му обещала, че ще правим бисквитки. Тестото ни "чака" в хладилника, че снощи на мен не ми беше добре.

# 148
  • София
Алекса, мн неприятно, но минава.
При моя младеж най-лошото бяха автите в устата, едвам си пиеше водата и лечебната хумата (че и разтройство имаше)
И после да не се шашнеш, че може да му се обелят ръчичките и крачетата.

# 149
Аз също не приемам на 3г памперс за нормално, макар че големия все още е с нощен, но той е за друга тема.
Труд и постоянство биха дали резултати поне до 3 годишна възраст, но пък всеки решава сам за себе си кое е приоритетно.

Общи условия

Активация на акаунт