Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 44

• 40 414
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
От коксаки на моите им опадаха някои от ноктите. Моите пръсти само много се разраниха и им се нагруби кожата. Безобидно е де, само козметичен дефект. Но беше един от най-гадните вируси, които сме карали.

# 151
Аз пък мисля, че когато е готово детето ще стане работата с памперса. Лятото едно момченце на почти 3г беше с памперс на площадката и дойде до баба си, каза й че му се пишка.А бабата му вика "пишкай в памперса и отивай да играеш"....та това вече е ненормално за мен 😲

# 152
  • Бг
Нандин, да подготвена съм за това. Както е писала и Момето, и за ноктите съм чела, че при някои деца падат. Ще видим при него как ще е. Надявам се да се оправи и поне до края на годината да не боледува, че на 29.12 РД има. Две години подред беше болен точно на РД, та купонът ни отпадна. Миналата година пропусна разболяването, надявам се и тази да е така.

# 153
  • България
С порастването се разреждат и боледуванията!

# 154
  • София
Нандин, да подготвена съм за това. Както е писала и Момето, и за ноктите съм чела, че при някои деца падат. Ще видим при него как ще е. Надявам се да се оправи и поне до края на годината да не боледува, че на 29.12 РД има. Две години подред беше болен точно на РД, та купонът ни отпадна. Миналата година пропусна разболяването, надявам се и тази да е така.
Той до тогава ще оздравее, стискам палци да не пипне нещо друго и да има един прекрасен РД

Направо не мога да си представя какво му е било на моето мишле, като едновременно с коксакито беше и с бактериална инфекция (сополи, гърло), че и с разтройство, от което му се подсече дупето...
дано повече не му се случва, а и на никое дете да не се случва. Да са ни много здравички ❤

# 155
  • В сърцето на любимия човек
Моме, все забравям да те питам: Мимето е още с жълтеница, помня, че и Марти беше дълго време с такава. Кога изследвахте билирубин-а и в крайна сметка как я преодоля? Педиатърката ми каза да изчакаме прегледа другия месец, а аз се чудя дали пък да не и дам малко глюкоза... Иначе има апетит като за двама, не е сънлива, единствено леко жълтее.

# 156
Тази седмица в яслата ще ходи дядо Коледа, вчера занесох подаръка за там. Дано не плачат децата от дядото, че разбрах, че имало и такива и ще стане голяма суматоха.

Нямам търпение да дойдат почивните дни, защото доста се уморих и ми се натрупаха много нерви. Не, че ще минат с почивните дни, но поне няма да тичам на работа и яслата.

# 157
  • София
ние предколедно имаме големи анагжименти в градината.
днес коледно тържество от английския, в четвъртък ще ходят в народното събрание/имат нещо си родителите на децата да представят професиите си в групата, и имаме баща народен представител, та измислил да ги води там, ще пеят нещо си на депутатите/. в неделя изява на сцена от народните танци и другата седмица коледното с дядо коледа в групата.
чак едната баба ни е на гости, че имала желание да присъства. та вечер се занимават двамата и таблета и аз сме оставени на спокойствие.

# 158
Аз с ръка на сърцето си признавам, че чакам да дойде понеделник, за да си почина на работа. Може да ми е натоварено, но не е тази джунгла от нерви.
Пънче, след 40-тия ден пускахме на Марти изследване, малкият също имаше доста дълга жълтеница, но педи вече си знаеше, че и баткото е бил такъв, и не се впечатли особено, само ме натисна да засиля глюкозата. Но си мисля, че Мимчето си папа и наддава доста добре и не е нужно да се хвърляш чак на изследвания.

# 159
Хелппп, не съм ви изчела, но мернах Момето и Бамба, че имат слоу/ мулти кукъри. 
Не сварвам да готвя, откакто се върнах на работа. Малката е залепена сутрин и вечер като ваденка,  в 10 заспивам права  с тях.  Да си купя ли такава джаджа?

# 160
  • София
Аз имам слоукукър, сега взех едно като мултикукър, ама и под налягане.
Това второто си е тенджера под налягане с таймер. Удобно е, ама и наличната ми тенджера върши същото.
Слоукукър не е за всякакви манджи, примерно картофи, домати, ориз не стават, но вари добре боб например, някакви меса.

# 161
Бамба , тоест мога да готвя върте само месо със сос и боб/ кисело зеле ли?

# 162
  • София
Сигурно и друго може, има една тема в готварска подготвим, има някои идеи.
Мултикукър с отложен старт може би върши работа, ама пък на мен не ми е читаво да оставя сурови неща цял ден да чакат, ще се изпоразвалят.

# 163
Аз слоукукара го дадох на леля и си купих индукционен катлон. Бързо готвя с него съм доволна.
Обаче не смея да се престраша с тенджерата под налягане и само я гледам.

# 164
Аз слоукукара го дадох на леля и си купих индукционен катлон. Бързо готвя с него съм доволна.
Обаче не смея да се престраша с тенджерата под налягане и само я гледам.
То бързо,  ама пак надзор иска. За 1 месец работа съм - 2 тенджери. Снощи пак кремирах един джолан.  Заспала съм с децата.

Общи условия

Активация на акаунт