Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 44

• 40 113
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Моите две години изтичат този месец, но и на детето не са му порастнали последните четири кътника Grinning

# 616
Моите две години изтичат този месец, но и на детето не са му порастнала последните четири курника Grinning
Ох, курници викаш растат hahaha hahaha hahaha

# 617
Еее, много си бърза, докато поправя и вече си ме цитирала 😀 телефонът така го поправи. А веднъж поправи предкътници на престъпници Joy

# 618
Относно родината аз мога да кажа само едно - чудя се и се мая, детето как да го възпитавам - да е адекватно на нашата или на чужбинската действителност..

# 619
О, Герда, според мен доброто възпитание е конвертируемо.

# 620
И в България ли?

# 621
  • София
що пък да не е?
според теб само невъзпитани простаци ли живеем тук?

# 622
Да. Доброто възпитание през така спряганите "първите 7" само могат да помогнат след време човекът да попадне в една по-добра среда и да е адекватен в нея. За мен по-скоро е по-сложен казусът "след 7" какво правим..хахаха. И по-конкретно с учението - трябва ли да се понатисне едно дете и да се бориш да е "сред силните" или трябва да го оставиш малко "то да преследва"... Не знам, много сложно ми се вижда това. Даже днес пак, след няколко реплики сутринта с една майка на съученик на малкия, цял ден ми се въртят такива мисли в главата.

# 623
  • София

кой са силните?

# 624
Отличниците надявам се, не тарикатите.

# 625
Е, да, да.. отличниците. Тези, които вдигат ръка, госпожата казва колко добре се справят и имат много печати"отличен". Говорим за първокласници, по-натам вече според възрастта... Съответната майка сяда всяка вечер да донаправят със сина ѝ домашните, които не е направил в занималнята. А за мен вечерно време е истински успех, ако успея да измия чиниите и да се добера будна до леглото. И твърдо съм решила да прекарвам времето с малкия в игра, но дали не бъркам. Не трябва ли да сядаме и да учим. Дали не го ощетявам... Ей, такива разни казуси.
А за възпитанието и по друг начин мога да го кажа: зависи за коя среда искаш да го подготвиш детето.. Simple Smile

# 626
Лут, фен съм на максимата -нищо крайно не е ок. Всичко трябва да има граници- и ученето и играта. За мен е важно детето да не учи вечер. Ти самата кавзваш, че вечер и гроги. Ами малкият човек как е?

# 627
А така-дайте ми кураж.. Сигме, съгласна съм с крайностите и наистина трябва да внимавам да не се отпуска пък съвсем края...

# 628
Знаете, ще направя всичко възможно да запаля интереса на детето ми към медицината. Надявам се силно един ден да бъде лекар. Но това е мое желание. Ако реши да бъде шофьор на водоноска нищо няма да направя. Ако човек е щастлив нека бъде такъв какъвто сам поиска.

# 629
Хайде бе, наистина ли медицина? Аз не знаех:blush:
Да, само бъдещето ще покаже кой каква професия ще пожелае, но упеническото ежедневие понякога така те увлича....

Общи условия

Активация на акаунт