Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 44

• 40 417
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм с 2 кукъра (с налягане и без) и 2 фрайъра. Ползвам поне две от тях всяка вечер, а понякога всичко работи.

# 166
Малий. Пък и ти..хем си уворена,хем джолан.. Я ,нещо по-просто.
От фрайъра и аз съм доволна.

# 167
  • София
Аз съм с 2 кукъра (с налягане и без) и 2 фрайъра. Ползвам поне две от тях всяка вечер, а понякога всичко работи.
почвай да прилагаш рецепти.

# 168
В кукъра без налягане обикновено са гарнитурите (задушен заразват/гъби/лук/царевица...каквото дойде) или омлет и подобни. Пак там правя ориз и мръвка, защото ми харесва повече на вкус от пота.

Фрайърите са за риба и мръвки, печени зеленчуци (включително и картофи). Там пека и ядки също. Мръвки правя всякакви - от панировки през кебапчета до пържоли и рула. Цяло пиле също слагам, за 40-50 мин. е готово.

Налягането е за варива, яхнии и подобни манджорляци.

# 169
Ахахахах, Фиксче, с глас се смях на тоя кремиран джолан. Аз си взех кукър под налягане с много функции, една от които - slow cook. Точно заради връщането на работа си го купих, не става да започна да готвя след като се върна - не става навреме храната за вечеря, и се получаваше така, че ядем сготвено от вчера, а днешното остава за утре. Засега съм много доволна, ако имаше и функция Печене, щеше да е идеален. През уикенда го ползвам като кукър - херметик - свинско със зеле ми сготви за 35 минути, а през седмицата - зареждам манджата сутрин, пускам на бавно готвене, за 6 часа го готви на ниска темп., и после още 4 часа поддържа топла храната. Като се върнем от работа и градина - имаме прясна и топла вечеря. Днес правих лава кейк с шоколад и портокал в него - в момента седя на дивана и пъшкам от преяждане Grinning

# 170
Казвай каква марка е, Моме ...

# 171
Crock-pot е нейния.

# 172
Дам, но все пак си потърси нещо с Bake функция - за мусака, кексове и пр.

# 173
  • UK
И аз съм се засилила към такава джаджа, но това налягане ме притеснява 😶
Още, имам страх от тенджери под налягане. Като почнат да изпускат парата, тия ми ти съдове и аз, съм Чао 😂
Да си похваля децата. Съвсем неусетно почнаха да четат . Засега, елементарни думички, а азбуката🤔 я учат по съвсем различен начин. Фонетика и само ме поправят 😋😂

# 174
  • София
То страшно е, ако тенджерата под налягане не изпуска пара

# 175
  • България
Ахам Simple Smile))
Браво на коконките-супер!Ще научат английския Simple Smile

# 176
  • UK

Е тогава вече се евакуирам😂😂😂

# 177
  • София
Хей, здравейте. Тук съм, чета ви, а сега се включвам да кажа, че и мен ме е страх от тенджера под налягане! 🤣 Също, че и аз гледах тези crock pot и много искам (някой/нещо да готви вместо мен), но не искам да е само варено или задушено. Искам да има и пържене и печене. Дали има такова чудо в един уред?

# 178
Зависи какво разбираш под печене. Ако искаш хрупкава коричка, като във фурна, няма да стане. Или взимаш Olla със запичащ капак, ама заема място, скъп е и пак не е същото (според мен поне). Другият вариант е да го метнеш във фурната само за запичане накрая.

С пърженето няма проблем - на отворен капак си пържиш, но иска бъркане.

# 179
  • Варна
При мен е гърмяла тенджера под налягане. Вярно, беше стара, в студентската квартира, но не искам и да чуя за такава тенджера.

Общи условия

Активация на акаунт