Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват ексфолиращите тампони и как се използват?
Какви са ефектите на BHA (салицилова киселина) и AHA (плодови киселини) върху кожата?
Какво е действието на хиалуроновата киселина върху кожата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват ексфолиращите тампони и как се използват?
-
Какви са ефектите на BHA (салицилова киселина) и AHA (плодови киселини) върху кожата?
BHA (салицилова киселина) помага за почистване на порите, премахва мръсотия и себум, регулира производството на мазнини и намалява омазняването. AHA (плодови киселини) имат регенериращи, овлажняващи, антиоксидантни, анти-ейдж и изглаждащи свойства; те стимулират синтеза на колаген, еластин, хиалуронова киселина и повишават плътността на кожата.
-
Какво е действието на хиалуроновата киселина върху кожата?
-
Какви са разликите между серуми, есенции и ампули за грижа за кожата?
-
Как се прилагат серумите с витамин С?
Като пробвам, ще дам отзиви. Интересното е, че дойде точно за 14 дни от датата на шипинга без почивните дни (нали така се смята?), а крема на Joseon и един лосион за тяло ги чакам вече месец. И още нещо - телефонът ми го нямаше на адреса и затова не ми звъннали, а при първата пратка нямаше гафове. Адрес нали уж се помни автоматично в системата, не знам защо се е получило така...Дали не е недоразпечатване от бързане?

Дори днес коментирах с една позната, че нямам в усещането особена разлика с диор, само е малко по-озарено . Финиша не е от най-сочните, но аз тези с gwang/chok-gwang ефект не ги харесвам. Например с Moonshot беше много зле положението -суха, пудрена, направо като изпръхнала ми стоеше кожата и се набиваше по порите.
Забелязала съм, че за по-лепкавите корейски продукти от съществено значение е дали предходните стъпки са попили добре.