Азиатска козметика и грим 6

• 46 191
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Виола, ами уж изчаквам достатъчно, но мога да пробвам да изчакам и по-дълго. Така или иначе съм малко като слепец, който налучква пътя. Много е странно, все едно за първи път ползвам козметика, но съм убедена, че ще им хвана цаката.  Laughing

# 226
Може ли да ми кажете как мога да поръчам от Roserose Shop и колко струва доставката?
Регистрираш се и поръчваш Simple Smile Плаща се само с Paypal, а доставката е 3 вида и зависи от теглото (трябва дост да играеш с количествата в кошницата, за да получиш най-изгодната доставка). Цените са изключително атрактивни, но доставката е много висока и в повечето случай за една бройка не си заслужава да поръчваш от там. Имаше някакъв първоначален бонус при регистрация, но не помня какъв. Пакетите са с проследяване и се доставят от БГ Пощи.

Reinа, пробвай да нанасяш само с потупване. Има продукти, които ако се размазват лепкат после (например PKY). Абсолютно всичко нанасям с потупване или притиснане и да момента няма нещо, което да ми оставя откровено неприятно лепкащо чувство или дискомфорт. Има значение това, че съм със суха кожа и поема, но и наслагвам бая продукти особено вечер (например днес бяха 18 на брой с маската) и пак нямам проблеми.

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 01:34 от Viola Tarakanova

# 227
Благодаря Simple Smile
Може ли да ми кажете как мога да поръчам от Roserose Shop и колко струва доставката?
Регистрираш се и поръчваш Simple Smile Плаща се само с Paypal, а доставката е 3 вида и зависи от теглото (трябва дост да играеш с количествата в кошницата, за да получиш най-изгодната доставка). Цените са изключително атрактивни, но доставката е много висока и в повечето случай за една бройка не си заслужава да поръчваш от там. Имаше някакъв първоначален бонус при регистрация, но не помня какъв. Пакетите са с проследяване и се доставят от БГ Пощи.

Reinа, пробвай да нанасяш само с потупване. Има продукти, които ако се размазват лепкат после (например PKY). Абсолютно всичко нанасям с потупване или притиснане и да момента няма нещо, което да ми оставя откровено неприятно лепкащо чувство или дискомфорт. Има значение това, че съм със суха кожа и поема, но и наслагвам бая продукти особено вечер (например днес бяха 18 на брой с маската) и пак нямам проблеми.

# 228
Ползвали ли сте корейски шампоан за защита на цвета? Търсих в моята козметика, както и в джолсе и stylekorean,  но намерих такъв, който изрично да защитава цвета.

# 229
  • София
Виола, много благодаря! Точно с потупване нанесох снощи, като преди това дадох достатъчно време на продуктите да попият и определено усещането за лепкавост беше минимално. И моята кожа се чувства по-добре с повече продукти.

# 230
  • София
Момичета, много съм зле .... поръчала съм си пълнител за cushion и сега нямам нито гъбката, нито кутийка. Не знам гъбките дали са с една и съща големина.... на missha е, ако има някакво значение. Нещо да ме посъветвате?
Взех пакетчето от пощата, маските  animal  на Berrisom  са толкова сладки, всяка една в различен цвят, приличат на кремчета и ми идва да ги изям... за действие, като ги пробвам. Другото е измивния гел с ниско pH на Cosrx/това нещо не знам как се произнася на български/, но за него има отзиви.

# 231
Eми, продават отделно само гъбки. Почти всички марки, които имат кушъни предлагат и само гъбки. Можеш да нанасяш и с бюти блендър на Real Technique, но ще имаш по-голям разход на продукт.
Бях пускала преди време една статия сравнение на огромно количество кушъни и там пишеше кои са съвместими рефил/кутия.
Аз защо си мисля, че рефилите си идват с резервна гъбка ?!
Cosrx=Косерекс Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 17:38 от Viola Tarakanova

# 232
Би трябвало да е с гъбка рефилът.

Виола аз още като каза че си поръчала Moonshot-а се учудих, защото той не е за твоя тип кожа.Затова преди ти бях пуснала това
https://www.youtube.com/watch?v=3FEea1SgNeI
Soo е със смесен тип кожа и затова така го хвали.

Тук има ревю на "зимни" кушъни, виж че и при нея Херата подчертава сухите участъци,напълно ми се покрива мнението с нейното.Не е лош кушън, ще си го ползвам,но определено не е сочен,а съм намазана като нея под кушъна,няма как да е от грижата.
https://www.youtube.com/watch?v=ISnAWihy-tg

Heimish ще мисля с какво да го смесвам,още го тествам.
Имаш ли идея за слънцезащита за суха кожа,но да овлажнява и да не стои мазно?

# 233
  • София
Би трябвало да е с гъбка рефилът.

Ами няма гъбка, дойде запечатано в розово пликче с надпис Missha, капачето е вдлъбнато и има място за гъбка, но такава липсва.

# 234
Давам отзиви за къшъна на Миша, специални благодарности на TeAdora и всички, които ми го препоръчаха, страхотен е.
Издръжливост: днес в девет сутринта го нанесох и все още съм с него, не е мръднал. (С пудра отгоре, разбира се). Покривност: много по-добра в сравнение с BB крема на Миша, а сочният ефект ми стои много добре, въпреки, че имах притеснения, заради смесената си кожа.
Цвят: 23 направо все едно за мен е правен.
Бонус: получих комплимент: "Фон дьо тенът ти е много хубав, какъв е?" Grinning
Извод: Извънредно задоволство. Много обичам да си правя подаръци, които да са право в десетката. Grinning

# 235
И при мен издържа цял ден. Днес и аз като теб нанесох само къшъна сутринта и до преди 30мин. Бях с него, не се променя от никакви метеорологични условия навън. Не ми е нужно да ползвам и хайлайтър, защото има един много красив блясък тип glowy skin, който аз обожавам.

# 236
И при мен издържа цял ден. Днес и аз като теб нанесох само къшъна сутринта и до преди 30мин. Бях с него, не се променя от никакви метеорологични условия навън. Не ми е нужно да ползвам и хайлайтър, защото има един много красив блясък тип glowy skin, който аз обожавам.

Тоест пудра не слагаш така ли? Чудя се дали, ако я пропусна пак ще е същата издръжливост. Но като се замисля, винаги лъсвам в т-зоната и надали е добра идея? Ти с какъв тип кожа си?

# 237

Тоест пудра не слагаш така ли? Чудя се дали, ако я пропусна пак ще е същата издръжливост. Но като се замисля, винаги лъсвам в т-зоната и надали е добра идея? Ти с какъв тип кожа си?
Не използвам пудра, никога не съм ползвала. Кожата ми е нормална, не се омазнява нямам и сухи участъци, дори в т зона не се омазнява.
Преди къшан или бб крем  нанасям всички 10 стъпки.

# 238
Теди кой точно е този кушън на Миша? Така и така съм ги подпочнала Smile по ред на номерата, а твоят списък расте ли расте .....
И аз не ползвам пудра.

# 239
Теди кой точно е този кушън на Миша? Така и така съм ги подпочнала Smile по ред на номерата, а твоят списък расте ли расте .....
И аз не ползвам пудра.
Хаха

Моя е ном.23

Общи условия

Активация на акаунт