Азиатска козметика и грим 6

• 46 151
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • София

Viola Tarakanova, от къде поръча TIAM  spot remover kit, не го намирам никъде?
Ако може и линк към азелаинова киселина, че имам доста капиляри по лицето и мисля, че нищо специално не правя за тях ....

Emy,и аз не го намирам - навсякъде е out of stock, наличен е само в ибей и ibuybeauti, но цената е доста висока. Имаше го във всички сайтове, че дори го пращаха и като подарък ( аз го поръчвах от jolse, после от yestyle  и от розата). Дано да го заредят пак.

Виола, благодаря за линка ... а как ще го ползваш преди или след ферменти, тонер?

# 376
Като серум ще го ползвам- това си е комбиниран продукт има и ферменти вътре, хиалурон, жожоба (състав: Spring Water Azelaic Acid 10% Glycerin Sodium Lactate Leucidal SF (Lactobacillus Ferment) Jojoba Protein Silica Gel Carbomer Dehydroxyxanthan Gum Liposomes (Phospholipon) (they are derived from SOY) Allantoin Hyaluronic Acid (Sodium Hyaluronate) )

# 377
Влизам с гръм и трясък да се оплача от бг пощи.
Отивам в сряда в клона и казвам, че имам забавени пратки, които скоро ще чукнат два месеца, а от тях ни известие, ни обаждане. Казвам "Това са международни пратки, всичко се случва. Бихте ли проверили на този адрес дали все пак няма нещо?" и жената на гишето като ми се втросна: "Ама не може така, аз тука знаете ли колко трябва да ровя, докато проверя всичко? Щом нямате известие или обаждане, значи няма нищо за вас."
Вчера ми се обадиха за пратка, оказа се кутията от stylekorean, но за други пратки пак нищо.
И днес големият майтап - получавам обаждане в 9 сутринта: "Има пратка на ваше име, но е от доста отдавна, трябва да предупредите на гишето." Отивам аз и на гишето същата онази сприхава лелка от сряда, дава ми пратката и казва: "Тя е пристигнала на 28 ноември, но едва тази сутрин я видяхме." Викам си на акъла "Не думай, пък преди два дена ми се караше."
Та така, бг пощи успяха да ми вдигнат предпразнично нервите. Не мога да разбера какво недоглеждане трябва да е било, че да ти отнеме три седмици да го видиш пакета и да се обадиш на получател...Rolling Eyes Rage

Редактирам се да добавя: за двата продукта на снимката са ми пратили цели 8 мострички. Heart Eyes  Забравете по-горния пост, мина ми Grinning

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 15:53 от Анонимен

# 378
Sambo09, тия ваш'те пощаджийки, досущ кат наш'те... тъкмо тази сутрин минах през нашия клон и ми е прясно... Цяло чудо е, че изобщо са ти изнамерили забравеното пакетче. А че бая има да търси, за да намери нещо си е вярно, щот описват всичко на ръка. Колко съм се ровила из техните тетрадки и колко грешки са изскачали, да не ти разправям. При целия този хаос, как нещо изобщо ми пристига, ума ми не го побира Grinning

И да похваля една корейска паста за зъби. Първата в живота ми, която след миене на зъбите, не ми променя вкуса на напитки и храни!
Скрит текст:

# 379
И да похваля една корейска паста за зъби. Първата в живота ми, която след миене на зъбите, не ми променя вкуса на напитки и храни!
Скрит текст:
Откъде е поръчана пастата, че ми стана интересно? Иначе аз не казвам, че нямат много пратки и работа - днес си изчаках живота, докато си взема кашончето. Издразни ме озъбването, което получих като отправих предположението - предположение, което в крайна сметка се оказа 100% вярно...и три седмици...ама нейсе, както се казва. Grinning

# 380
Някакви отзиви за това-https://www.ebay.com/itm/Elizavecca-Gold-CF-Nest-Extract-97-B-jo … 028756?nav=SEARCH  може ли са се използва и за под очите?

# 381
Всичко поставям под и около очите и устните , с изключение на киселини.

# 382
Скрит текст:
Откъде е поръчана пастата, че ми стана интересно? Иначе аз не казвам, че нямат много пратки и работа - днес си изчаках живота, докато си взема кашончето. Издразни ме озъбването, което получих като отправих предположението - предположение, което в крайна сметка се оказа 100% вярно...и три седмици...ама нейсе, както се казва. Grinning

Ето оттук ги поръчах, но същия търговец пуска и търг вариант, разликата в цената е минимална обаче и аз си ги взех на редовната цена https://www.ebay.com/itm/Amore-Pacific-Toothpast-from-Nature-ple … 57872.m2749.l2649

Ама аз не казвам, че ти нещо казваш, само казвам че... Smile Бъзика на страна, вече само като доближа пощата и започва да ме втриса. Соца там е (меко казано) жив. Даже стигнах до там да ги умилостивявам с дребни подаръчета. Имаше частичен и краткотраен ефект...

# 383
А, двайсет долара за паста не давам...или поне, докато не си попълня корейската грижа за кожата...после може случайно да натисна копчето и да поръчам. Grinning ама случайно! Иначе и мен взе да ме втриса като наближа клона, нищо, че пратки взимам отскоро. Мен ако питаш, никакви подаръци не заслужават - първо, това им е работата и второ, клиентите не са им виновни, че някой или нещо им е вкиснало настроението във въпросния ден.

# 384
Да се похваля пеиаригна ми комплекта от stylekorean! Дотук добре, сега да помоля за помощ в какъв ред се нанасят продуктите? Благодаря предварително!

# 385
Благодаря.А кои са киселините(sorry за въпроса,но не съм много запозната)витамин С предполагам също влиза.

# 386
Хаха! Ама пастите са 3 броя за тая цена, само отбелязвам, да не се приема като подкокоросване Wink

Права си, това им е работата, ама както споменах - там соц-а е жив и като отношение, и като сбъркана система на работа.

# 387
Благодаря.А кои са киселините(sorry за въпроса,но не съм много запозната)витамин С предполагам също влиза.
AHA BHA PHA и вит.С.

# 388
Мисля, че витамин С може около очи и устни. Аз така го нанасям и нямам проблем.

# 389
Хаха! Ама пастите са 3 броя за тая цена, само отбелязвам, да не се приема като подкокоросване Wink

Права си, това им е работата, ама както споменах - там соц-а е жив и като отношение, и като сбъркана система на работа.
Боже, то и аз толкова гледам, сега определено ще натисна случайно бутона.

Да дам отзив за лосиона за тяло анти-стрес на Тони Моли - той спада към графа "Не бях на себе си, защото току-що бях открила корейската козметика и не знам защо го купих." Ами лосион като лосион, сравнително течна консистенция, от тези дето обичам...хидратира добре, малко мазнее, няма уау аромат...нямам какво да кажа. Но! капачката как работи не мога да разбера. Пише press, като натисна излиза едно ниню отворче дето абсурд да излезе нещо. Развинтих всичко и сипвах директно в шепа. Аз ли съм тъпа, на дефектна бройка ли съм попаднала, не знам. Утре ще подхвана моите да разследват.

Общи условия

Активация на акаунт