Азиатска козметика и грим 6

• 46 156
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Viola, точно него, buffet искам. Изобщо Purito имат май много хубави неща и не знам защо досега ги пренебрегвах..
Скрит текст:
Благодаря за домашния пилинг за устни, имам всичко бе меден вазелин и ще го пробвам задължително. Тревожа се единствено, че пак ще си разраня устата с хапване. Става неволно и понякога усещам грозни рани.

# 361
И аз така за purito, но мисля да пробвам първо този серум

Имате ли мнение за него?

# 362
Хубави са Purito и с много добро съотношение качество/цена. От всичко, което съм ползвала или пробвала съм доволна. Само серума с витамин С много ми лепкаше, а на ББ крема цветовете хич не ми паснаха, въпреки че като консистенция е Ок Simple Smile
Скрит текст:
Това ползвам:
Purito Defence Barrier ph cleanser
FTE PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence
PURITO Centella Green Level Calming Toner
PURITO Green Level Buffet Serum
Purito Centella Green Level Recovery Cream
Purito Deep Sea Pure Water Cream
PURITO Sea Buckthorn Vital 70 Cream
PURITO Centella Green Level Eye Cream

Тези са в уишлиста за по-нататък:
PURITO Centella Green Level Safe Sun SPF50+ PA++++
PURITO Galacto Niacin 97 Power Essence
PURITO Snail Repair Advanced Serum 60ml
PURITO ABP Triple Synergy Liquid

Теди, май само хиалуроновия серум не съм пробвала Joy

# 363
https://www.ebay.com/itm/302563566582\
Това си поръчах тези дни.

# 364
Цитат на: TeAdoRa
Имате ли мнение за него?
[/quote
Имам тестери на него.Харесва ми,попива бързо и не оставя лепкав слой.

# 365
Момичета и аз май направих някаква реакция. Ама нищо ново не сън въвеждала като продукт. Шията ми е обрината с червени пъпчици, а лицето ме сърби на места. Видимо няма нещо фрапиращо на вид, просто ме сърби и е леко зачервено, релефно и като че ли  се лющи, а не се лющи. По скоро по краищата на лицето (чело, брадичка, около ушите). Да взема да спра всичко и да започна отново да въвеждам ли?Какво мислите или може да е от храната нещо?

# 366
Тъй или иначе трябва сега да спреш всичко и да се справиш със зачервяването и пъпчиците.
Киселини ползваш ли.

# 367
Само Вит. С.

# 368
parusheva, врата и по-краищата на лицето може да е и от шампоан или продукт за коса.

# 369
ААА да!Той ми е нов. Този на Диори. Тъкмо сега усещам, че и горната част на гърба ме сърби!Благодаря за насоките!

# 370
Viola, не е по темата, но ми е интересно какво си поръча на GoW?

# 371
Viola, не е по темата, но ми е интересно какво си поръча на GoW?
raduni,
Скрит текст:
Поръчах серума с ниацинамид и този с азелаинова киселина. Преди време си намерих много добър ексфолиращ  корейски крем с ниацинамид, подходящ за суха и чувствителна кожа , но е спрян от производство и искам да се направя подобна комбинация с някой балансиращ крем с мадекасол. Първоначално мислех да поръчвам the Ordinary, но те ме притесняват като продукти и Catalano ми препоръча GоW, който определено според мен са с по-добре формулиран състав и по-щадящи. Още не съм пробвала серумите, но има страшно много положителени коментари за тях и се надявам да се разберем Simple Smile В последствие попаднах и на няколко подобни корейски продукта с ниацинамид, така че ако не е едното, ще е другото.
Азелаина го взех и за едни капиляри на лицето. Преди време дерматоложка ми предписа Финацея и много добре се повлияха, но тя вече не се внася или произвежда, а скинорен въобще не го харесвам.

# 372
ААА да!Той ми е нов. Този на Диори. Тъкмо сега усещам, че и горната част на гърба ме сърби!Благодаря за насоките!
Нали ви казвах,че от него ми излезнаха гвойни пъпчици по скалпа, които в момента ги няма защото взех да редувам с друг шампоан.

# 373
  • София

Viola Tarakanova, от къде поръча TIAM  spot remover kit, не го намирам никъде?
Ако може и линк към азелаинова киселина, че имам доста капиляри по лицето и мисля, че нищо специално не правя за тях ....

# 374

Viola Tarakanova, от къде поръча TIAM  spot remover kit, не го намирам никъде?
Ако може и линк към азелаинова киселина, че имам доста капиляри по лицето и мисля, че нищо специално не правя за тях ....

Emy,и аз не го намирам - навсякъде е out of stock, наличен е само в ибей и ibuybeauti, но цената е доста висока. Имаше го във всички сайтове, че дори го пращаха и като подарък ( аз го поръчвах от jolse, после от yestyle  и от розата). Дано да го заредят пак.

Общи условия

Активация на акаунт