Азиатска козметика и грим 6

• 46 031
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Честита нова година!
Аз успях да пусна поръчка на IUNIK с 57% намаление. Взех
[IUNIK] Propolis Vitamin Synergy Serum - 50ml
[IUNIK] Rose Galactomyces Synergy Serum - 50ml
[IUNIK] Propolis Vitamin Sleeping Mask - 60ml   
[IUNIK] Beta Glucan Power Moisture Serum - 50ml
[IUNIK] Calendula Complete Cleansing Oil - 200ml
С тракинг номер ли пращат?

# 526
Честита нова година! Пожелавам ни да сме най-вече здрави, другото все някак ще се нареди.
Много съм доволна от heimish all clean balm и cosrx low ph good morning clean gel - изключително нежни, неизсушаващи, свалящи грима безотказно. Освен да ви благодаря, че ме насочихте към тях друго какво да кажа нямам.
Имам впечатления вече и от Benton snail bee high content lotion - комбинирам го с един дрогериен крем на Bioten, че парите свършиха преди да успея да поръчам корейски такъв. Кожата ми се усеща мека, гладка и хидратирана, спря да се бели и лющи. Беше писано за лепнене в няколко блога, но докато да, консистенцията му е сравнително гъста и се усеща малко по-различно от тази на стандартен крем за лице, не бих казала, че усещам някакво лепнене.
И на последно място да кажа за Benton papaya s sun cream. Бях писала в темата за свършените продуктите за една слънцезащита на Cien - мазна, тежка, лъщяща, неставаща за основа за грим...Еми Benton е точно противоположното - с кеф си я нанасям преди къшъна на Missha. Прави ми впечатление, че от нея леко ми порозовява кожата, което не знам дали си въобразявам или наистина е така, но не ми пречи изобщо...Абе, с една дума, прави бяхте - корейската слънцезащита си е съвсем друга работа...и млъквам. Sweat Smile

# 527
Lodsi, супер! Аз докато се наканя и начудя и свърши промоцията. Ще се радвам да споделиш за мнение за всичко, но най-вече за измивното Calendula Complete Cleansing Oil, че ми е в списъка след Manyo Factory.
С тракинг са пратките, но сега малко ще се помоткат докато шипнат- първо е със статус Complete , после Processing и след това като е на Shipped получаваш и номера. После следиш в линковете на корейски и бг пощи или в този общ тракер https://www.17track.net/en

Sambo09, мисля че и ти вече окончателно премина на тъмната страна ( а тепърва ще откриваш все повече прекрасни продукти)  Satisfied

# 528
Viola, от ибей ли ще поръчаш Manyo Factory?

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 19:43 от Анонимен

# 529
T.E.S. , сега приключвам олиото, но от ибей съм поръчвала всичко на Manyo Factory. По сайтовете за съжаление не съм ги виждала, но и скоро не съм проверявала.

Намерих и този сайт, но тепърва ще го проверявам какъв е https://manyo-factory.com/en
Доставката е  от Корея и ми я дава 15долара с пощите и над 100долара безплатна.

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 19:48 от Viola Tarakanova

# 530
  • София
Днес ползвах маската на JMsolution с прополис. Платното е изключитно тънко и полепва много добре по лицето. Харесва ми и картончето върху което е поставена, така по-лесно се разтварят. Но това е маската от която най-малко продукт ми остава по лицето, бих казала, че е почти сухо, когато я махам, иначе в пликчето остава доста продукт.

# 531
emy_emy, можеш да нанасяш оставащото количество от пликчето по деколте и дори по ръцете.
И аз чакам  JMsolution, нямам търпение да дойдат и да ги започна.
Момичета, имам чувството, че колагеновата нощна маска на етюд хаус няма да свърши и тази година...а толкова ми се иска да започна оризовата на Cosrx.

# 532
  • София
emy_emy, можеш да нанасяш оставащото количество от пликчето по деколте и дори по ръцете.
И аз чакам  JMsolution, нямам търпение да дойдат и да ги започна.
Момичета, имам чувството, че колагеновата нощна маска на етюд хаус няма да свърши и тази година...а толкова ми се иска да започна оризовата на Cosrx.
ТЕS, то е доста количество и го съхраних в едно шишенце с капкомер, има поне 10-15 мл. Кой вид от JMsolution поръча? Ще чакам отзив за оризовата маска, загледала съм я.

Виола и аз докато се наканя дойде Нова Година при тях....

# 533
На JMsolution чакам перлените, тук прочетох доста добри думи за тях и все отлагах, а и имах доста други шийт маски за приключване.
Много добър начин за съхраниние на остатъчното количество, ще открадна метода ти.Smiley

# 534
emy_emy, щом не ти остава много продукт по кожата, значи си е попило каквото трябва Simple Smile Можеш да мажеш първо по лицето от серума, а после да слагаш и маската.
На Cosrx оризовата е много хубава-леко избистря и много бързо попива при мен.

ТЕS, Защо не ползваш с редуване различни нощни маски? Аз така процедирам с всичко -една рутина едно, другата друго, хем си пробвам продуктите, хем комбинирам функции, а и не ми писват големите разфасовки.

# 535
Здравейте, момичета! За много години!
Чета Ви от около 2 месеца и все още препрочитам старите теми. Най-вече гледам да науча кой с каква кожа е , за да мога да преценя на мен какво би ми допаднало.
 Аз самата съм с много суха кожа - на 40 + год., чувствителна, дехидратирана до преди месец, с пигментации, с разширени пори и със себореен дерматит, който боря от 20 години.
Голяма каша ми беше в главата в началото Laughing , докато разбера кое какво е Simple Smile .
 Много се радвам, че Ви открих. Много сте полезни с всеки пост, който пишете.
 До преди да започна да ползвам корейска козметика, кожата ми беше в ужасно състояние. Всеки ден, каквото и да ползвах, имах болка, лющене, зачервяване, много неприятно. Като не знае човек кое е най-подходящо за него, се върти в един омагьосан кръг. Купуваш какво ли не, но не действа........
За сега имам още продукти и от западната козметика, които открих наскоро и ми действат добре и ще ги ползвам заедно с корейските, докато свършат.
Ще сложа снимки на продуктите, които имам за сега. Някои от тях все още не съм отворила, защото ползвам други. А колко още чакам, ужаааас .............................Simple Smile

Скрит текст:

За сега ползвам измиващо олио на Фитоесенс и после гел за измиване на Кройтерхоф
    [/list] , от които съм много доволна, но съм поръчала и
    heimish All Clean Balm.
    Поръчах и доста неща на DOORI  разбира се  Laughing- шампоани, балсами, маски ..., но не съм ги почвала още, че другата ми мания е козметика за коса и имам доста отворени продукти Simple Smile , ужас просто, много е зарибяващо!

# 536
    Предполових си Melano CC и имам въпрос. Трябва ли да почивам преди да започна друг или не е нужно? И ако съм доволна от Меланото пак такова ли да си взема или да го сменя? С какво бихте го сменили? Питам сега, че предвид сроковете за доставка да си взема.

# 537
    lina1313, много хубави продукти си си подбрала и изключително подходящи за твоя тип кожа Simple Smile Май само крем не видях? Ще се радвам да споделиш мнение за розовия стик на JM Solution.

IceIce, няма нужда от почивка и можеш да ползваш постонно и целогодишно, който прецениш продукт. Меланото е хубаво и ако си доволна, и ти върши работа не го сменяй. Ако вземеш Tiam/OST/Wishtrend имай предвид, че са по-силни и задължително се съхраняват в хладилник.

Момичета, преди време някой беше питал за мнение за маските на Secriss - Pure Nature Mask Pack от Jolse.
    http://jolse.com/product/secriss-pure-nature-mask-pack-10sheets- … p;display_group=1
    Бяха ми пратили варианта с червен женшен подарък и не е нещо особено, но честно казано очаквах да е по-зле, в смисъл доста по-прилична работа върши например от inisfree.
    Съставът е сравнително ОК, основата е достатъчно  тънка и мека, за да приляга добре и има широки отвори за очите. Много есенция, почти без аромат, която после остава на лицето и има нужда от повече време за попиване. Със сигурност става само за вечер и за мазна кожа може би няма да е подходяща. Не е като да е твърде богата и да хидратира кой знае колко, но си имаш усещането за продукт върху лицето,  и е лепкавичка.
    Бих ли купила? По скоро не, особено за тази цена и при положение, че за 10-13 долара могат да се купят кутии на JM Solution, Mediheal, Leaders, Beyond и тн. Ако ми попаднат на някакво голямо намаление от типа 50 цента за брой сигурно  бих взела различни за проба и то само заради удобната основа и факта, че не е наблъскана с цялата менделеева таблица.

# 538
    IceIce, не мисля, че има правило колко време да се ползва един продукт, докато е ефективен и дава на кожата това от което има нужда си го ползвай. Внимателно трябва обаче със силните концентрации на киселините според мен и ретинолите.
    Аз рядко повтарям опаковка, кожата ми привиква, насища се и обикновено към края на опаковките сменям. В зависимост от какво имам нужда. Зависи от доста неща, но основно се ръководя от моментното състояние на кожата. Почти никога не ми се случва да ползвам само едно нещо.

# 539
    • София
    Ще се радвам да споделиш за мнение за всичко, но най-вече за измивното Calendula Complete Cleansing Oil, че ми е в списъка след Manyo Factory.
    С тракинг са пратките, но сега малко ще се помоткат докато шипнат- първо е със статус Complete , после Processing и след това като е на Shipped получаваш и номера.
    Ще споделя Simple Smile В момента ползвам Skin Watchers Natural Deep Cleansing Oil и много ми харесва, но четох добри отзиви и за Calendula Complete Cleansing Oil.
    Пратките ми са със статус Processing, търпеливо чакам тракинг номер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт