Азиатска козметика и грим 6

• 46 034
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Ice Ice,ползвам втора поред опаковка на мелано сс не съм правила почивка между тях. Много съм доволна и за сега ще ползвам мелано, защото ползвам и други киселини, и не ми е нужно по-силно вит с.

# 541
Виола много е хубаво олиото на IUNIK, много.Аз се чудех даже дали да не се запася с още една опаковка от намалението, но съм си взела едно друго олио-мицеларно, любопитен ми е този хибриден продукт,гледам че е най-новото при корейците.
Единственият минус на IUNIK е че не е много икономично, но то пък и с месеци да ползвам нещо ми омръзва.

ТЕС на Бентън продуктите ще са намалени ,по 7.99 от 11 януари в стайл кореан.

Здравей
Ще сложа снимки на продуктите, които имам за сега. Някои от тях все още не съм отворила, защото ползвам други. А колко още чакам, ужаааас .............................Simple Smile
Хе хе,успокоих се като видях количеството, добре дошла в отбора.

# 542
  • София
Само Виола беше споменала за нощната маска на Beauty of Joseon. Някой друг с мнение за нея (не че нямам 3 отворени, от които приключвам само един)?

И честита нова година, драги! Да сте много здрави, усмихнати и красиви Simple Smile

# 543
Първоначалното ми впечатление не беше нищо особено, нито добро нито лошо от маската на joseon. Но сега през зимата ми е перфектна. Слага по-малко и размазвам като крем, така ми попива бързо и не ми идва тежка.
Със сигурност е подходяща за суха кожа или за нормално като моята в този сезон.
На мега дейл си заслужава, но 20 и нагоре долара не бих дала за нея.

# 544
Мишел, благодаря Simple Smile Ше чакам следващото намаление.
Ама много ми харесва това, че Stylekorean  дават календар с предстоящите намаления! Иначе с това разминаване от 8-9часа често се изпускат добри предложения, а така си знаеш и си чакаш още от предишната вечер с пълна кошница и дори можеш да си сметнеш доставката. Ако на Benton намалят и маските ще е просто супер, а и в акне серията на PKY има интересни предложения.
Скрит текст:

# 545
Pyunkang yul гледам също ще имат намаление в края на месеца, с доставката добре ли излизат цените,дано не е само за продуктите за акне.
Все още не съм пазарувала в този сайт.

# 546
Виола аз това се канех да те питам, харесаха ли ти маските на Бентън с центела? А от другите пробвала ли си?

Зари на Pyunkang yul обаче става въпрос само за серията за акне.

# 547
michelle_ma_bell , много ти благодаря Flowers Hibiscus
Обадиха ми се от пощата имам 6 пакета. Laughing
Но няма да простя на бентън като хвана намалението.

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 15:40 от Анонимен

# 548
lina1313, много хубави продукти си си подбрала и изключително подходящи за твоя тип кожа Simple Smile Май само крем не видях? Ще се радвам да споделиш мнение за розовия стик на JM Solution.

Благодаря, Viola ! И кремове съм поръчала, но все още не са дошли Simple Smile .
Разбира се, ще споделя мнение за розовия стик на JM Solution, само да почна да го ползвам Simple Smile. Притеснявах се, че ще мирише много на рози, а пък не обичам особено аромата им в козметични продукти, но противно на очакванията ми, когато го намазах на ръката си нямаше  силно изразен мирис на рози. По скоро мирише доста свежо! Хареса ми! Дано и да действа добре на кожата ми.

michelle_ma_bell, благодаря! И аз така се успокоявам, че не съм сама Laughing !

Днес и аз получих няколко пакетчета, пак ! Laughing

Скрит текст:
- [ETUDE HOUSE] Soon Jung PH 5.5 Relief Toner
 - [ELRASTORY] Healing Serum
 - LEEGEEHAAM / Grow Vita Propolis Ampoule
 - [Dear Klairs] Midnight Blue Calming Cream
 - Pyunkang Yul Nutrition Cream 9ml 2pcs

Уф, направо прекалих Relaxed

# 549
lina 1313, този стик ли си поръчала
https://www.yesstyle.com/en/jmsolution-glow-luminous-flower-ligh … ml/pid.1067215129
аз мислех да взема с перли но така и не го поръчах, ще се радвам да дадеш отзиви, за твоя.
https://www.yesstyle.com/en/jmsolution-marine-luminous-pearl-sun … ml/pid.1067482778

# 550
Пристигнаха ми мострите на Пурито. Не знам защо бях решила, че тампончетата ще са три, като и на снимката, и в описанието е само едно.
https://www.ebay.com/itm/302563566582

# 551
Днес си правих ревизия на поръчките, от края на октомври една поръчка ми я няма. Сетих се за нея, че се бях разправяла в пощите и после съм забравила, утре ще намина пак през пощата и ако я няма се чудя какво да правя, да си пиша ли с джолсето,  без тракинг е, ще ми съдействат ли въобще или директно да пия една студена вода, не е на голяма стойност, но все пак си искам помадата.

# 552
Pyunkang yul гледам също ще имат намаление в края на месеца, с доставката добре ли излизат цените,дано не е само за продуктите за акне.
Само за серията за акне ще бъде намалението (поне така са го обявили). С такава прИмоция PKY излиза просто прекрасно. Последния път взех 4ри продукта за по $9.99 (околоочния крем, нутришън крем, серум и пилинг гел, всеки от които на редовна цена е 25-35 долара). От подобна акция на Benton си взех новия серум и есенцията с охлюв плюс маски за подобен тотал.
Пиши им на Jolse. Щом са минали 2 месеца може и да възстановят парите.

Мишел, всичките съм  пробвала, но от алоето имах само една, другите са кутии. Хубави са и са "мой тип маски"  -хубав (чист) и потентен състав, знаеш защо ги ползваш и не те разочароват. Goodbye Redness Centella ми харесват най-много - направо спасяват при раздразнения, но и подхранват. Основата е като на кафявите от серията Snail Bee, но са много по-напоени и го няма това безумие с парчета са очите. Охлювените като изключим, че са сухички, много хубаво заравняват и избистрат тена само за едно ползване, и въобще не са лепкави. Алоето са с най-тънка основа и много есенция. Ефекта е като маска от краставички. Ползвах я в топло време и беше просто блаженство Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 14:56 от Viola Tarakanova

# 553

T.E.S., този е моят - https://www.ebay.com/itm/JM-SOLUTION-Glow-Luminous-Flower-Sun-St … 57872.m2749.l2649.  На него обаче не пише Light, както е на линка, който си дала. Не знаех, че има и друга разновидност......
С удоволствие ще дам отзиви, само да почна да го ползвам Simple Smile! За сега съм го пробвала само на ръката си - стои леко мазно и се разнася много добре. Мисля , че на лицето също ще стои добре.

# 554
Ще им драсна един мейл утре, но си мисля че по-скоро проблема е в пощата ми, като знам как ми търсят всеки път поръчките, а пък не искам да прекалявам с много поръчки на служебния адрес.

Общи условия

Активация на акаунт