Азиатска козметика и грим 6

• 46 121
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Ползвах  Clean Dew Foam Cleanser - червен грейпфрут.
Имам ситни пъпчици по челото. Възможно ли е да е твърде агресивен или ще да е от тортичките.

# 586
Гледах няколко корейки и американки, които след третиране с киселини някои от тях измиват лицето си, а други не. Вие как действате отмивате ли нанесените киселини или наслагвате отгоре другите стъпки?

# 587
     Привет!
Вчера пуснах пост тук със запитване,относно подробности около доставката,но тъй като никой не ми отговори,си позволявам да ви досаждам и днес  Blush
 Имам само три въпроса:
1.Кой от изброените сайтове на първа страница има безплатна доставка към БГ?
2.Може лис някой от сайтовете да се договори да пишат по-ниска сума върху пратката?
3.Над 150 лв ли се дължиеше мито?

# 588
     Привет!
Вчера пуснах пост тук със запитване,относно подробности около доставката,но тъй като никой не ми отговори,си позволявам да ви досаждам и днес  Blush
 Имам само три въпроса:
1.Кой от изброените сайтове на първа страница има безплатна доставка към БГ?
2.Може лис някой от сайтовете да се договори да пишат по-ниска сума върху пратката?
3.Над 150 лв ли се дължиеше мито?
Зависи от стойността на поръчаното, а понякога сайтовете правят и безплатна доставка в определени периоди, трябва да се следи. На другите въпроси на лс, тук няма да получиш отговор.

# 589
Поръчвай смело, няма страшно и не е разправия.

# 590
  • София
Гледах няколко корейки и американки, които след третиране с киселини някои от тях измиват лицето си, а други не. Вие как действате отмивате ли нанесените киселини или наслагвате отгоре другите стъпки?

Тук също мисля, че някои миеше лицето си след ползване на киселини с падове (10-15 мин. след приложението). Може би е ок за по-чуствителни кожи. Аз не ги отмивам. Не съм имала проблеми.

Единствената киселина, която ми е силна и неприятна като приложение, а и не се разбира със следващите стъпки е азелаиновата. С тоника с ферменти особено - имам чувството, че мицелите шупват от нея и ми става страшно леко, с други киселини не реагират. Азелаиновата киселина обаче не е корейска, а според Виола марката, която се предлага при нас в аптеките е куца.

Относно питането за доставки:
YesStyle при стойност над имат безплатна доставка за БГ. За jolse не помя, може би и там имаше някаква минимална сума, за да е безплатна. При roserose няма безплатна доставка, тъкмо напротив - доста е скъпа. С тези имам опит, но винаги може да се надникне в самите сайтове, за да се разбере.

ДДС не се плаща за покупки под 30 лв.
ДДС се плаща за покупки между 30 и 300 лв.
ДДС и мито се плаща за покупки над 300 лв.

Това е общо взето. Другите теми не ги обсъждаме публично, както Zari вече ти е казала.

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 11:51 от Harpalike

# 591
Поръчах си падовете от горещата сделка на джолсето.

# 592

zari65,може ли линк на тези падове?

# 593
  • София

zari65,може ли линк на тези падове?

http://m.jolse.com/product/hot-deal-giibon-care-cleansing-pad-30ea/17804/

# 594
Jeni_E,благодаря bouquet

Дами,а някоя от вас  може ли да ми каже,дали в тези сайтове се среща хиалуронова киселина или колаген,които са подходящи за уреда за домашна мезотерапия?

# 595
Ползвах  Clean Dew Foam Cleanser - червен грейпфрут.
Имам ситни пъпчици по челото. Възможно ли е да е твърде агресивен или ще да е от тортичките.
Погледнах състава и не видях нещо, от което да се изринеш, а и обикновено при реакция ще има обрив по цялото лице. Разбира се, може и да имаш алергия съм някоя от съставките или просто моментна реакция.

Мишел, върти ми се нещо, че беше поръчвала зелените пачове за очи на JAYJUN? Хубави ли са, защото в yesstyle са на добра цена в момента и им се чудя. Можеш ли да ги сравниш с Berrisom или JMSolution?
Търся мнение и за зелените с перла на JMSolution. До сега съм ползвала само двата вида прополисови, но от маските от същата линия съм много доволна и се чудя тях ли да поръчам, или тези на JayJun.

Céline, назад в темите всичко, за което питаш е коментирано и то не веднъж. Аз самата имам изключително подробен пост за сайтовете, доставки, намаления, бонуси и тн., както и за изискванията за ДДС.

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 01:41 от Viola Tarakanova

# 596
Мишел, върти ми се нещо, че беше поръчвала зелените пачове за очи на JAYJUN? Хубави ли са, защото в yesstyle са на добра цена в момента и им се чудя. Можеш ли да ги сравниш с Berrisom или JMSolution?
Търся мнение и за зелените с перла на JMSolution. До сега съм ползвала само двата вида прополисови, но от маските от същата линия съм много доволна и се чудя тях ли да поръчам, или тези на JayJun.
Виола, аз доколкото четох от отзиви, зеления чай са хубави за торбички и овлажняване, и съм решила да ги отворя лятото.За зимата имам нужда от нещо по-подхранващо и покрай коледно-новогодишните поръчки си пуснах на Koelf с перла и shea butter.

На cosrx са пуснали кремчето със серамиди в джолсе,ти нали го търсеше.На мен сякаш ми се свидят 18 долара за него.

Michelle ma Belle, какъв гликолов продукт за пилинга ползваш?

Alpha H Liquid Gold

Като го приключа /имам за още 2-3 ползвания/ и като свършат другите корейски тоници,
мисля да си взема това https://www.roseroseshop.com/kravebeauty-kale-lalu-yaha-200ml.html?search=krave
което също е 5% гликолова,но има и омекотяващи съставки.

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 14:42 от michelle_ma_bell

# 597
Мишел, видях го крема, но май ще го изчакам на някое намаление. Благодаря Simple Smile

# 598
Jeni_E,благодаря bouquet

Дами,а някоя от вас  може ли да ми каже,дали в тези сайтове се среща хиалуронова киселина или колаген,които са подходящи за уреда за домашна мезотерапия?
Всички серуми които съм ползвала с ХК и колаген съм вкарвала с уред за домашно мезо/белия/.
https://www.yesstyle.com/en/mizon-collagen-100-30ml-30ml/info.ht … 18##productAnchor
https://www.yesstyle.com/en/tiam-my-signature-c-source-30ml-30ml … 8?cpid=1061935117
https://www.roseroseshop.com/elizavecca-witch-piggy-hell-pore-co … search=Elizavecca

# 599
Всички серуми които съм ползвала с ХК и колаген съм вкарвала с уред за домашно мезо/белия/.
Въпрос към T.E.S относно мезотерапията вкъщи и азиатската козметика.
Скрит текст:
Понеже знам, че имаме еднакви да те питам, с определена светлина ли ги вкарваш (розова мигаща)? Аз обичам червената и жълтата и по-рядко ползвам мигащата розова, а другите май само съм пробвала по два-три пъти. И само серуми и ампули ли вкарваш с нея? Например на Хадалабо премиум лосиона, който всъщност обаче бил тоник.. Rolling Eyes , но е доста плътен, като серум обичам да вкарвам с мезото. И ампулите, които си бях взела още в началото специално за мезотерапията като коя стъпка мога да ги ползвам според тебе? Че ми останаха доста, ама нали се увлякох пак по азиатската и така..
И да не ми е празен поста ще ви споделя, че както уж бях желязна и си бях казала нищо повече не поръчвам, поръчах Purito centella green level buffet serum, Cosrx one step original pads и Some by mi Aha Bha Pha 30 days miracle toner. 
Както и да е, реших че е изключение, защото съм си нямала киселини преди това. Но край. Поне два месеца исках да не поръчвам нищо и да приключа с някои неща. До вчера. Слагах си от серума с витамин С и изведнъж ми хрумна, че ако свърши (наполовина е) и поръчам, и се забави поръчката...и как ще ми е гадно, и колко по-разумно е сега да поръчам и да си чака.. Покрай него и измиващ гел на Пурито defence barrier PH cleanser по препоръка на Виола. Ииии така момичета.. Pensive

Общи условия

Активация на акаунт