Азиатска козметика и грим 6

• 46 042
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Сега е US$ 11.48, ще я поръчам да я пробвам и нея.
Ами ако ти се чака-изчакай да пуснат някакъв код, въпреки че до 15 дек.няма да имат,защото вместо код са намалили експресните доставки.

Виола ,ти ли беше споменала че разтваряш пачовете за очи? Почти ми свършват тези на Elra story и сега се сетих да пробвам,въпреки че ми е малко като серум втора употреба.От снощи съм ги сложила с топла вода и си стоят неразтворени.

И малко оффтопик, но не разбрах защо не пазарувате декември месец?

michelle_ma_bell, ще чакам отзиви за охлювната ампула, че се оказа, че нямам нищо охлювно ....Smile
На мен прополисовата изобщо не ми лепне... дори бих казала, че ми е недостатъчна като хидратация, лека е...

Аз също съм опитвала 1-2 пъти да разтварям пачове, но и при мен не се разтварят.... но ако стоя достатъчно дълго време с тях стават на стафидки ....

Не се пазарува декември, защото са празници, много поръчки, бавят се и вероятността да се изгубят е по-голяма ....предполагам това е причината.

# 76
На мен прополисовата изобщо не ми лепне... дори бих казала, че ми е недостатъчна като хидратация, лека е...
emy_emy може би не съм се изразила правилно,но признавам си, понякога ме примързява, а и като видя разни фермани постнати,неАм нерви да ги чета.
Та тази ампула не е за хидратация, а за подхранване и то е доста леко.На мен както писах и двете ампули ми попиват веднага,с нормална кожа съм.Просто на IUNIK като си прокарам пръстите няма нищо непопило, но като си прилепя дланта и се усеща леко залепване.
Като извод-това си е вид допълнителна грижа,която е и доста лека.Не бих разчитала на нея за нещо съществено. Взех ги защото са хвалени продукти,но не ме впечатлиха особено,още повече от IUNIK като бестселър очаквах повече,а освен гланцирането не виждам съществено да влияе на кожата.

# 77
Много е хубава на ампулата на LGH (Leegeehaam)-тя е най-богата от всички, които съм пробвала, въпреки че и тази на TSW много я харесвам, но по като за пролет/лято. Горещо препоръчвам да пробвате и крема от същата серия -аз съм просто пристрастена към него Heart Eyes
И трите серума на IUNIK неустоимо ме привличат та ще видим до кога ще издържа, така че всякакви мнения и коментари ще са полезни.

TeAdoRa, преди време бях публикувала един код за 12% в Yesstyle от някакво приложение. Ако не си го ползвала виж назад в темите (мисля, че е този WX187FES). Имай предвид, че LGH ампулата е истинско бижу- от опаковката до съдържанието, но е наистина миниатюрна.

Скрит текст:

Винаги разтварям пачовете след употребата- слагам в стъклено бурканче и заливам с гореща, но не вряла вода, затварям и хубаво разтръсквам и те си се разтварят. Ако се оставят да се охладят пак се желират. Тогава сипвам вряла вода в купичка и потапям вътре бурканчето с гела и пак се втечняват. Използвам основно върху тялото и деколтето.

emy_emy, какво ти е мнението за пачовете на Elrastory? В момента ги чакам и им възлагам доста надежди предвид състава и хубавия серум.

# 78
И моята поръчка от yesstile дойде днес.

Дойде за около две седмици.
Ще споделя инфо по-късно за продуктите.
Иначе чакам още от ибейската версия на jolse измивното гелче на cosrx и 92% охлювения крем.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 22:52 от Пит

# 79
Пит, ще ми е интересно да чуя отзив за крема и маските /ако не се бъркам, че са маски/ в кутия за мляко Simple Smile

# 80
  • София
Виола, Мишел ги е ползвала пачовете на Elrastory, тя сигурно ще се включи с отзив.
Michelle_ma_bell, Теадора попита дали хидратира по този повод отговорих. Обожавам да чета чершафи, ама само за неща, които ме интересуват....

# 81
Хих, объркала съм се от цитатите emy_emy FlushedFlowers Hibiscus

Някой ползвал ли е продукти за ръце и нокти, от които е доволен. Питам за всичко- маски, олиа за кожички, заздравяващи лакове...

Преди време мисля някой беше писал, че чака коректора на IOPE (или бъркам)? Интересуват ме впечатления, че моя на EL е на последни издихания и се чудя каква да взема.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 21:06 от Viola Tarakanova

# 82
  • Prismatica Aerie

Много е хубава на ампулата на LGH (Leegeehaam)-тя е най-богата от всички, които съм пробвала, въпреки че и тази на TSW много я харесвам, но по като за пролет/лято. Горещо препоръчвам да пробвате и крема от същата серия -аз съм просто пристрастена към него Heart Eyes

Koй е кремът? Blush
Серумите на iUNIK са ми в уишлиста от доста време, така като ви чета, няма да е задълго Smiling Imp

За ръце и нокти още нищо не съм ползвала, тъй като съм зарината с такива продукти, но разглеждам и проучвам Simple Smile

# 83

Преди време мисля някой беше писал, че чака коректора на IOPE (или бъркам)? Интересуват ме впечатления, че моя на EL е на последни издихания и се чудя каква да взема.

Аз писах, че съм го поръчала, но все още го чакам. Поръчката ми не е шипната още, т.к. точно цветът, който съм поръчала, е в статус “Waiting for stock”, така че скоро няма да мога да дам отзиви.

Но докато се чудиш какво да вземеш, аз мога да ти препоръчам една дрогерийна бюджетна опция на Maybelline .
Скрит текст:

# 84
Tanya M, мерси Simple Smile

Catalano, кремът е Leegeehaam vita propolis cream. Подходящ е за нормална до суха кожа или за останалите като нощна грижа.
http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_d389393930.html

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 21:53 от Viola Tarakanova

# 85
Момичета, какво означава clearance в stylekorean - продукти с изтичащ срок на годност ли? Мярнах една слънцезащита на Innisfree на изгодна цена и ѝ се чудя, викам да я взема заедно с кутията за коледен подарък.

# 86
Момичета, какво означава clearance в stylekorean - продукти с изтичащ срок на годност ли? Мярнах една слънцезащита на Innisfree на изгодна цена и ѝ се чудя, викам да я взема заедно с кутията за коледен подарък.

Би трябвало да са последни бройки или стока, която повече няма да се предлага. В повечето сайтове ако продукта е с изтичащ срок на годност или нарушена опаковка го пишат. Поръчвала съм така от Limited в розата разни мега намалени, но пак дори и те са били със срок поне 9месеца. Ако искаш им пиши и питай за конкретния продукт ако много те притеснява.

# 87
Michelle_ma_bell, Теадора попита дали хидратира по този повод отговорих.
Оооо сега включих, пропуснала съм го на Теди питането.

Виола не са чудо невиждано пачовете на Елра,но не са и лоши.Лека хидратация.Може на теб повече да ти харесат. Аз май имам нужда от нещо по-богато,може би ще взема тези със сьомга. Доволни ли сте от тях ? Приготвила си бях кутията на JAYJUN зелените да отварям,но мисля че и те ще са ми слаби за зимата и ще ги оставя за пролет/лято.

На Leegeehaam vita propolis cream отдавна го няма по сайтовете.Преди мислех да го купувам и търсих.В ибей не съм гледала.

Catalano аз съм харесала този http://jolse.com/product/cnp-laboratory-propolis-ampule-oil-in-c … p;display_group=1

Да ви предупредя който поръчва от йесстайл, на 29.11. шипната пратка, чак на 6.12. ми се появи тракингът, така че не се притеснявайте ако не ви изписва веднага.

Сега си погледнах и моя номер за йесстайл за допълнителна отстъпка KWB3BF

# 88
Няма да е лошо кодовете да ги съберем в 1 стр.

# 89
Момичета, моля ви препоръчате ми марка, от която сте доволни. На първо време имам нужда от измива продукт за лице. Използвам бб крема на Erborian, от който съм много доволна, но техните цени са много високи, харесах този продукт, но цената е висока.
Ползвали ли сте Laneige, на добри цени ги намирам, но не знам с какво качество са

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 09:27 от Chory

Общи условия

Активация на акаунт