Азиатска козметика и грим 6

• 46 067
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Prismatica Aerie
Определено ще се върна на японските кремове за очи когато приключа двата корейски които имам.
Сподели японските Blush
Аз с околоочните кремове съм на приливи и отливи - ту решавам, че са абсолютно излишна инвестиция и си плескам щедро серумите и кремове за лице под очите, ту си казвам, че не може то така и се оказвам обзаведена с 4-5 околоочни. Сега чакам 3-ти корейски. Simple Smile

# 106
Аз съм много доволна от корейските околоочни. В момента ползвам по-подхранващите на PKY, Whoo, ForestN, преди това Benton, Purito centella (+серума) и Belif. От лятото насам съм изчистила пачия крак, и контура си го усещам по-подхранен, а  съм с диоптри и все примижавам. Преди такъв ефект съм постигала само със синята орхидея на Guerlain. Пачовете също много помагат със сигурност, но нещо напоследък не съм много редовна с тях.

Получих код за Yesstyle по случай годишнината от както съм член ( и разбира се веднага се възползвах Stuck Out Tongue)
201901ANNIVERSARY - 10% percentage discount coupon. Не знам дали може да се използва от някой друг, но поне да знаете да си проверявате пощите.

Скрит текст:

Emy, писала съм на Розата преди време и ми отговориха след 3-4 дни. Тормози ги пак.

# 107
Мишел, къде го намери за 18? Може ли линк? Ампулата я има в Yesstyle за 11.50 с gold membership. В ebay е към $13
Виола може и да не съм си изпила кафето като съм гледала,сега намирам най-евтино този например за 19 и нещо
https://www.ebay.com/itm/leegeehaam-Grow-Vita-Propolis-Cream-50m … 49bJrHn:rk:7:pf:1
Ампулата я има евтина все още,но старата опаковка.От новата ги гледах че са с висока цена.

Catalano последно ползвах и ми харесаха на Шисейдо и ще дебна на някакво намаление пак да си взема.
White lucent е хубав,но по-лек,за лятото.
Benefiance е по-добър,неслучайно с години е бестселър,него ще повторя.

Sensai Ultimate The Eye Cream е един от най-хубавите които съм ползвала изобщо,обаче ми беше подарък и е с отвратителна цена.

# 108
С околоочния на Benton заличих бръчици около очите. Сега съм с колагеновия на етюд хаус, чакам и на mizon.

# 109
  • Prismatica Aerie
Ооо, Benefiance ми беше любимия и единствен крем дълги години, когато още не ме вълнуваха състави и парафини Smile  Много любим ми е и Future Solution LX, не толкова отвратителна цена, колкото Sensai, но се уморих да го поддържам.
И корейците имат подобни хубавини...трябва да се самонавия да си купя тестери на околоочните от високия клас Simple Smile

# 110
Може ли да ми предложите пачове за очи  ,боря торбички  ,благодаря предварително.

# 111
И корейците имат подобни хубавини...трябва да се самонавия да си купя тестери на околоочните от високия клас Simple Smile
Ако откриеш нещо,свиркай.
Вярно че на Шисейдо не са с идеален състав, но и при корейците не виждам да е по-различно. Pyunkang Yul е с минерално масло на втора позиция, на Миша гледах някакви от по-скъпите,имат си и етанолче на второ,трето място май беше и др.неща "полезни".
Аз не държа на супер изчистен състав,просто гледам да няма това което ми раздразва кожата-разни етерични масла.

С околоочния на Benton заличих бръчици около очите. Сега съм с колагеновия на етюд хаус, чакам и на mizon.
Може да пробвам Бентън като последен шанс за корейците, три за щастие както се казва  Satisfied

# 112
Пробвай, аз освен околоочния, когато си нанасям грижата мажа всичко около очите, после и крема преди нощната маска.

# 113
  • София
И аз мажа всичко без галактомицелния тоник и крема. Хем моят вит. С серум е с алкохол. Добре се получава, т.е. по-добре, отколкото само с крем.  Околоочният ми вече не е корейски, но го ползвам от скоро.
Корейските как ги прилючвате за година? Те повечето са по 25 грама...

# 114
Околоочен поставям 2-3 пъти на ден т.е. подновявам когато съм вкъщи.
Иначе сутрин и вечер, ако съм извън дома, но по начало през деня съм вкъщи, защото имам ученичка и съм с нея.

# 115
Момичета аз търся нощна маска с хиалурон.
Аз съм поръчала на Isntree нощната маска,синя,с ХК.Чакам я тази,най-късно др.седмица и ще пробвам веднага.
Обаче в Jolse е изчерпана,в йесстайл е мн.скъпа в момента,ако решиш да я купуваш, в ибей я гледах за 16-18 долара.

# 116
  • Бургас
Нощните маски заменят ли крема или те не се ползват всяка вечер?
Получих есенцията на Purito с развалена помпа, много неудобно за ползване така, но продукта е чудесен. Имам я от седмица, нанасям сутрин и кожата ми е чудесно хидратирана, без да се бели, което за мен е голям напредък. От днес използвам и [It's SKIN] Power 10 Formula с дрожди, има доста плътна консистенция, но попива добре, без да оставя лепкаво усещане, за други ефекти от нея още е рано да кажа.
Търся си пачове за очи, сега ползвам на Берисом и много ми харесват, но се чудя дали да не взема други. Можете ли да препоръчате нещо различно като съставки, но които са същите като дебелина и форма, защото предишните ми се свличаха и ми бяха къси.

# 117
Нощната маска е след крема и не я заменя, поне аз не  пропускам крема. Нощната маска я ползвам всяка вечер.

# 118
Нощната маска на Лиоеле съм си я поръчвала от Ибей и струва към 16-18 долара обикновено. Странно ми е как в български сайт ще е 18 лева и ще е оригинална.

# 119
Ще ми препоръчате ли освежаващ спрей за лице, препоръчаха ми Caudalie elixir +термална вода, но си мисля дали вие сте ползвали нещо от този род от азиатската козметика и какво ви е мнението

Общи условия

Активация на акаунт