Азиатска козметика и грим 6

• 46 091
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Весела Коледа момичета, бъдете здрави, красиви и усмихнати!

# 436
Не съм пазарувала от stylekorea,  заради скъпата доставка. Днес пробвах да поръчам Benton, уж стигам до въвеждане на данни на дебитна карта, но ми иска задължително да си направя и paypal  акаунт, за да натисна завършване на поръчката. Ако има хора, пазаруващи с карти да кажат как процедират моля.

# 437
Не съм пазарувала от stylekorea,  заради скъпата доставка. Днес пробвах да поръчам Benton, уж стигам до въвеждане на данни на дебитна карта, но ми иска задължително да си направя и paypal  акаунт, за да натисна завършване на поръчката. Ако има хора, пазаруващи с карти да кажат как процедират моля.
Като тръгнеш да плащаш, ще те препрати към paypal, обаче трябва да ти излезе и това:

Натискаш, попълваш данните от картата и финализираш плащането.
И нещо много важно - на опция pay in BGN/USD, винаги плащай в USD! Така ще платиш по обменния курс на банката, а не по курса на paypal, за който е всеизвестно, че е крайно неизгоден.

# 438
И аз правя като Sambo09.

# 439
Не ми е ясно кога ще изразходвам наличните продукти, а тези които ще дойдат не ги и смятам.
Вместо 10, ще правиш 20 стъпки Satisfied

Честито Рождество BellBellBell

# 440
  • Русе
Здравейте и весели празници.
За тези, които са си поръчвали от roseroseshop, за колко време ви идват нещата?
Също така някой поръчвал ли си е от sokoglam и какво ви е мнението за доставката като цяло?

# 441
Не ми е ясно кога ще изразходвам наличните продукти, а тези които ще дойдат не ги и смятам.
Вместо 10, ще правиш 20 стъпки Satisfied

Честито Рождество BellBellBell
Satisfied
verinique , от sokoglam аз не съм правила поръчки. От розата за 2 седмици дойде първия път.

# 442

С пожелания за много красота и усмивки.

Още начинаеща аз стъпките, едвам го докарвам до 4-5.
Отворих джолсето преди малко за някоя изненада, добре че коледното им предложение не ми е по сърце.
Сутринта за първи път ми се свлякоха пачовете, отдолу сложих тонер на nada. сега пробвам няколко тонера от мостри, че ще трябва да купувам, но нищо засега не ме привлече.

# 443
  • София
Весела Коледа, здрави, усмихнати и сияйни бъдете!

# 444
Весела Коледа!
Дядо Коледа остави и Misha Snail Sleeping Mask под елхата... доста самообладание проявих напоследък, да видим!
https://sokoglam.com/products/missha-super-aqua-cell-renew-snail … U1kBoCmrYQAvD_BwE

# 445
Весела Коледа!
Дядо Коледа остави и Misha Snail Sleeping Mask под елхата... доста самообладание проявих напоследък, да видим!
https://sokoglam.com/products/missha-super-aqua-cell-renew-snail … U1kBoCmrYQAvD_BwE
Маската съм я ползвала, хареса ми.

# 446
Честита Коледа! Момичета, бъдете здрави и много щастливи, с кожи кат на корейски айдълки ;-Р

Да не ви плаша, ама в Джолсе-то са пуснали мега дийл.

# 447
Честита Коледа! Момичета, бъдете здрави и много щастливи, с кожи кат на корейски айдълки ;-Р
Да не ви плаша, ама в Джолсе-то са пуснали мега дийл.
Е, бива ли така? Няма да отварям, няма да отварям...

# 448
 И аз така, дисциплинирам се.
Момичета, откъде купувате хада лабо тонера и за каква кожа беше.

# 449
И да отваряте и да не отваряте, често коментираните продукти в темата са разпродадени - който купил-купил. Останал е само грим и на Elizavecca няколко нещица...общо взето. Един път да се зарадвам, че нещо е разпродадено, чак да не повярва човек. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт