Азиатска козметика и грим 6

• 45 667
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Момичета в beautynetkorea имам една поръчка с два продукта на статуса пише това:

Това да разбирам ли, че озн. че е в България пакета? Не успях днес да отида до пощата, а и никой не ми е звънял, може би утре или чак след НГ.

# 466
Седмица след изпращането статусът на поръчката се променя на "Delivered". Пише го в писмото за потвърждаване на поръчката.

(7 days after shipment, the status of the delivery is automatically changed to " Delivered ". It is necessary procedure to give our customers mileage points in a timely manner. We are sorry if the system causes confusion.)

# 467
IceIce HeartHug Някой ден ... Blush

Споделям две инфографики, на които попаднах
Добри и лоши алкохоли в козметиката
Скрит текст:
Добре представени k-beauty steps. Частта Exfoliation&Prescription, където са вит.Ц и киселинитe, въпреки, че могат да се ползват едномремено (все пак вит.Ц си е Aha к-на), най-добре да се редуват сутрин/вечер, особено от начинаещи.
Скрит текст:

# 468
Тази вечер реших да не нанасям крем преди нощната маска, защото колагеновия ми свърши преди да свърши  нощната а не искам да отворя нов крем с тази нощна маска, та така намазах маската след есенции и серуми...тотален крах...маската се свлича, стана на кир.

# 469
Снощи използвах тестери от серума с черен чай на тони моли, а днес серумът им с витамин ц. Много приятна текстура имат. Хем са мазнички, хем попивам бързо и оставят кожата изключително мека и гъвкава. Някой ползвал ли ги е в дългосрочен план?

# 470
V V, не съм ползвала точно тези продукти. Може ли снимка на серума с вит.с, защото откривам само шийт маска с вит с на тони моли.

# 471

Малко го посмачках. Ама не пише, че е с вит.С. Дощо така съм решила. Може бе защото е оранжев и мирише на портокал

# 472
Имам въпрос към по-дълго и активно пазаруващите от Yesstyle. След като се съберат нужните точки за достигане на златно членство, ако продължиш да ги трупаш това носи ли някакви облаги? Има ли допълнителни отстъпки при определена сума, или кодове? Това, което аз видях като условия е само, че като станеш златен член имаш постоянни 10% върху всичко, ама ако натрупам още 1000 точки ще се случи ли нещо?

# 473
Има ли допълнителни отстъпки при определена сума, или кодове? Това, което аз видях като условия е само, че като станеш златен член имаш постоянни 10% върху всичко, ама ако натрупам още 1000 точки ще се случи ли нещо?
Не,
и нищо няма да се случи.
По добре си пази ревютата за следващата година /аз поне така мисля да направя/, за да може като ти изтече членството,пак да си го подновиш.

Има кодове при всяко достигане на вид членство,бронзово,сребърно,златно.За златно имаше 3 купона по 10 д. и един от 5 д. но това предполагам го знаеш.Можеш да си ги видиш в акаунта под мембършипа,но кодове така или иначе излизат поне два пъти месечно за сайта.

# 474
Уф, намерих един японски сайт, където mentholatum са на страхотни цени, обаче доставката златна направо, обаче някъде нещо бъркам защото ми дава на всеки продукт доставка и не ми ги обединява, ако ми ги обедини 30 лв доставка ще си струва.
Ето го сайта
https://global.rakuten.com/en/store/cosmebox/item/j4987241135011/

На червената им антиейдж серия хвърлих око, този крем
https://global.rakuten.com/en/store/cosmebox/item/j4987241148615 … tem_en_rvp_widget
и тонера и серума от серията.
Някой ползвал ли е нещо от тях.

# 475
Уф, намерих един японски сайт, където mentholatum са на страхотни цени, обаче доставката златна направо, обаче някъде нещо бъркам защото ми дава на всеки продукт доставка и не ми ги обединява, ако ми ги обедини 30 лв доставка ще си струва.
Ето го сайта
Не ти ги обединява защото са различни търговци,този сайт е като амазон/ибей.Излизат страхотни японски лимитки понякога там.

# 476
Имам въпрос към по-дълго и активно пазаруващите от Yesstyle. След като се съберат нужните точки за достигане на златно членство, ако продължиш да ги трупаш това носи ли някакви облаги? Има ли допълнителни отстъпки при определена сума, или кодове? Това, което аз видях като условия е само, че като станеш златен член имаш постоянни 10% върху всичко, ама ако натрупам още 1000 точки ще се случи ли нещо?
Нееее. Благодаря VV видях, че имам същата мостра. В джолсето серията е на по-ниска цена от йесстайл.

# 477
Ето го сайта
Не ти ги обединява защото са различни търговци,този сайт е като амазон/ибей.Излизат страхотни японски лимитки понякога там.

Става все по-тегаво с тия сайтове....

# 478
Ще се пробвам  да намеря каквото искам от един търговец, но сигурно ще ми отнеме сума ти време.

# 479
  • София
Скрит текст:

Малко го посмачках. Ама не пише, че е с вит.С. Дощо така съм решила. Може бе защото е оранжев и мирише на портокал
И аз много го харесах този серум от няколкото тестерчета, които ползвах. Но пък изобщо не харесах серума с черен чай. Обмислям да взема цялата серия Витал Вита и охлювената им есенция, както и серума на Blithe. Ужасно ме е яд, че изпуснах бялата сделка, имаше няколко продукта, които бих приютила с най-голямо удоволствие, особено на онези цени. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт