Азиатска козметика и грим 6

• 46 117
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Цитат
Въпрос към T.E.S относно мезотерапията вкъщи и азиатската козметика.
Скрит текст: Скрий
Понеже знам, че имаме еднакви да те питам, с определена светлина ли ги вкарваш (розова мигаща)? Аз обичам червената и жълтата и по-рядко ползвам мигащата розова, а другите май само съм пробвала по два-три пъти. И само серуми и ампули ли вкарваш с нея? Например на Хадалабо премиум лосиона, който всъщност обаче бил тоник..  , но е доста плътен, като серум обичам да вкарвам с мезото. И ампулите, които си бях взела още в началото специално за мезотерапията като коя стъпка мога да ги ползвам според тебе? Че ми останаха доста, ама нали се увлякох пак по азиатската и така..
IceIce, Хадалабо днес вкарах с това мезо на червена светлина, всички серуми с колаген и хк с червената вкарвам, със жълта вкарвам избелващи серуми и витС.

# 601
Ох, и аз само влязох да видя какво правите и натиснах линка с падовете за 4 долара и нещо. И 10 броя маски ми изкочиха.  Не съм ги търсила. Наистина. Поръчах ги много бързо, за да не му мисля. А колко неща чакам.....
Само уред за дом.мезотерапия нямам. Някой да ме светне от къде ги купувате?

# 602
Ох, и аз само влязох да видя какво правите и натиснах линка с падовете за 4 долара и нещо. И 10 броя маски ми изкочиха.  Не съм ги търсила. Наистина. Поръчах ги много бързо, за да не му мисля. А колко неща чакам.....
Само уред за дом.мезотерапия нямам. Някой да ме светне от къде ги купувате?
Нещата сами те  намират...така става винаги Satisfied
От алиекспрес е моя уред ето го
https://www.aliexpress.com/item/Mesotherapy-Electroporation-RF-R … .0.4eec4c4dSJ860h
имам и този
https://www.emag.bg/ured-za-eksfolirane-s-diamanteni-chastici-si … 001/pd/DXVKYSBBM/
Има и тема  http://www.bg-mamma.com/?topic=1041707.435

# 603
Много благодаря. Никога не съм поръчвала от алиекспрес. Много евтино, не че се оплаквам. Може ли директно да го поръчам от линка, който си ми дала

# 604
И аз имам мезото, но не съм го ползвала с корейските серуми. Вие, които го ползвате, не изсъхва ли твърде бързо серума и после трудно да се движи машинката по лицето? Знам, че се препоръчва за серуми на водна основа.

# 605
Много благодаря. Никога не съм поръчвала от алиекспрес. Много евтино, не че се оплаквам. Може ли директно да го поръчам от линка, който си ми дала
И аз не бях поръчвала, дойде бързичко и нямаше проблем с нищо, зарежда се 3 часа имай го предвид.
Може да, търговеца е много коректен.
И аз имам мезото, но не съм го ползвала с корейските серуми. Вие, които го ползвате, не изсъхва ли твърде бързо серума и после трудно да се движи машинката по лицето? Знам, че се препоръчва за серуми на водна основа.

Да изсъхва, по-бързо попива в кожата и признавам понякога спирам, но друг път нанасям още един път серум, защото уреда е автоматично нагласен да работи 10мин. и искам да изразходвам минутите.

# 606
Аз пръскам отгоре с розова вода. Иначе имам контактни гелове с хиалурон и алое, но с розовата вода ми е най-удобно.

# 607
Аз пръскам отгоре с розова вода. Иначе имам контактни гелове с хиалурон и алое, но с розовата вода ми е най-удобно.

Между другото когато съм го ползвала и аз пръскам с розова вода.
Със сигурност ще тествам и аз корейските продукти с уреда.
Чакам три поръчки. Измежду тях една прополисова ампула, time revolution на Миша и един комплект на Benton.

# 608
И аз така-влязах в Yesstyle да проверя дали ми е шипната една пратка с изчакване ииии.... 2 поръчки по-късно съм примирена Innocent. В своя защита ще кажа, че маската за устни на KLAVUU, която много бяхте похвлили е $6.80 плюс подарък спирала на марката, а пачовете за очи на JMSolution са $11, прополисовата ампула на leegeehaam и тя $11, а тъкмо търсех подарък за приятелка Grinning. С всички допълнителни кодове и membership отстъпки, плюс безплатната доставка общо взето си беше causa perduta.

# 609
Браво на вас, като ви чета  хоп и на мен ми се иска пак да пусна, но ще почакам защото имам продукти за един щанд.

# 610
Момичета, някоя да е намерила корейски продукт, който да е дал резултат при акне и белези от акне?

# 611
      Момичета,много  ви благодаря за отговорите! bouquet
И моето мезо е същото като вашите,от алиекспрес,но понеже ампулите тук са дявол и половина,се чудих от корейските сайтове дали има нещо да върши работа Thinkingпоръчах хиалурон и не само,ей така-уж пробно, и  вече съм с 4 поръчки от Джолсето Embarassed

Хубав и спокоен ден ви желая!

# 612
      Момичета,много  ви благодаря за отговорите! bouquet
И моето мезо е същото като вашите,от алиекспрес,но понеже ампулите тук са дявол и половина,се чудих от корейските сайтове дали има нещо да върши работа Thinkingпоръчах хиалурон и не само,ей така-уж пробно, и  вече съм с 4 поръчки от Джолсето Embarassed

Хубав и спокоен ден ви желая!

Пробвай тези, на които съм дала линк. Но мисля, че с всеки серум от корейските +мезото ще се получи добър резултат.

# 613
 T.E.S.,точно от тях съм си поръчала,но ми се върти из главата,че за мезото е специален хиалурона  Thinking  Имаше мисля нещо,че не трябва да е на маслена основа,или се лъжа  newsm78

# 614
T.E.S.,точно от тях съм си поръчала,но ми се върти из главата,че за мезото е специален хиалурона  Thinking  Имаше мисля нещо,че не трябва да е на маслена основа,или се лъжа  newsm78
Точно така, трябва да са продукти на водна основа, може и гелчета.

Общи условия

Активация на акаунт