Азиатска козметика и грим 6

• 46 069
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
T.E.S.,точно от тях съм си поръчала,но ми се върти из главата,че за мезото е специален хиалурона  Thinking  Имаше мисля нещо,че не трябва да е на маслена основа,или се лъжа  newsm78
Мисля, че да но аз лично ползвам само корейска козметика.

# 616
T.E.S.,точно от тях съм си поръчала,но ми се върти из главата,че за мезото е специален хиалурона  Thinking  Имаше мисля нещо,че не трябва да е на маслена основа,или се лъжа  newsm78
Hadalabo gokujyun premium lotion е на водна основа и с пет вида хиалуронова киселина.
 T.E.S, ти този или оригиналния ползваш?
Аз отделно си ползвам ампулите, които бях взела за безиглена мезотерапия. Малко не съм наясно като коя стъпка да ги слагам, но зависи от ампулата. Ако е по-лека (водна) по в началото, примерно след тоник. Ако е по-плътна може и вместо серум. Между другото малко спрях да се водя по това кое кога трябва да се сложи. Действам според състоянието на кожата си в момента. Може и изобщо да пропусна серум и да сложа лек крем, а понякога слагам серум и ампула.

# 617
    Hadalabo gokujyun premium lotion да този. Отделно вкарвам с уреда и другите серуми, които имам.

# 618
    Момичета, искам да взема още една опхаковка Benton Snail Bee Ultimate Serum, но не намирам промоции, ако нещо ви попадне дайте знак.
    Теди, Benton Snail Bee Ultimate Serum е наличен в Stylekorean и дори е 12долара. Ако оцелее до намалението на 11ти май и аз ще си взема още една бройка, защото определено е охлювения серум, който най-много ми харесва към момента.

# 619
    • Germany
    ЧНГ на всички! С хубава кожа да се хвалим през цялата 2019!!! Моята в момента е в ужасно състояние. Нищо не съм променяла и по празниците с нищо не съм прекалявала, но така готино съм се опъпчила. Мисля че е нещо хормонално. Но и това ще мине. Поръчах си малко интересни неща. Ще споделя като ги получа. Търся мнение за CosDeBAHA Peptide Serum. Някой ползвал ли го е или да е срещал мнение за него? А нещо друго пептидно, освен серума на Mizon?

# 620
    • Prismatica Aerie
    А нещо друго пептидно, освен серума на Mizon?
    Dr.jart Peptidin Serum, серията на Миша Aqua Peptide, ампулите на MAXCLINIC,  AMPLE:N - Peptide Shot Ampoule,  EYENLIP First Magic Ampoule Peptide.
     В  Purito -Centella Green Level Buffet Serum също има пептиди, както и в околоочния от серията Heart

Моля за препоръка за тонер, серум/ампула с центела, свършват ми тези на Пурито и се чудя да повтарям ли? Евентуално Cosrx...Thinking

# 621
    • Germany
    Catalano, благодаря за идеите, сега ще ги попрегледам 👍

# 622
    • Бургас

Моля за препоръка за тонер, серум/ампула с центела, свършват ми тези на Пурито и се чудя да повтарям ли? Евентуално Cosrx...Thinking

На мен ми допадна ETUDE House One Day One Drop Real Ampoule Centella, имам и тази ХК, но тя е сякаш по-малко хидратираща. И двете имат добър състав според CosDNA. Ампулата с центела използвам аз, мажа и тийна, когато успея, и при двамата има просто видим ефект. При мен най-вече от към овлажняване и подхранване, при него много бързо успокоява акнето.

# 623
    Catalano, на Purito тонера си е един от най-добрите, както и бъфет-а е по-добър според мен от ампулата на Cosrx и като състав, и като съотношение цена/качество (ползвах ги двете едновременно точно, за да видя има ли съществена  разлика).
    Други хубави продукти с центела, които съм пробвала или съм набелязала:[/u]
    Etude House SoonJung pH 5.5 Relief Toner (като Madecassoside) и цялата серия  Soon Jung (Cica Balm и  емулсията)
    Цялата серия на A’Pieu Madecassoside (има течност, крем, слънцезащита)
    CosRx Low pH BHA Overnight Mask
    Dear, Klairs - Rich Moist Soothing Serum
    В новия тонер от акне серията на PKY има центела, както и в новия крем-гел Redness на Cosrx.
    MAXCLINIC от серията  28 Drop Ampoule имат и вариант Centella.

А нещо друго пептидно, освен серума на Mizon?
    PeaPink, по препоръки на разни блогъри в момента чакам пептидните ампули на MAXCLINIC Peptide 28 Drop Ampoule 10ml*4ea и смятам да ги добавям към крем.
    https://www.ebay.com/itm/MAXCLINIC-Peptide-28-Drop-Ampoule-10ml-4ea-Whitening/311899810018?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

# 624
    • София
    А продуктите с центела на CARYOPHY дали си заслужават? Хвърлила съм им око за тийнейджърката вкъщи.

# 625
    • Prismatica Aerie
    Елария, Виола, благодаря!
    Значи повтарям Пурито Simple Smile Ще пробвам и SoonJung, нещо все ги подминавам.

Виола, ти преди време не търсеше ли COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream - гледам го в jolse е $18, не зная доколко е изгоден. Обаче само един серамид... Confused

# 626
    • Germany
    Viola Tarakanova, аднах си ги и тези ампули в йбей 👍 Между другото, имах  мостра в една от поръчките си на A‘pieu madecassoside cream и много ми хареса. Един такъв лекичък и успокояващ ми стоеше. Трябва да си поръчам пълен размер.

# 627
    Catalano, видях го крема, но ще изчакам дали няма да е на по-добра цена на януарския Mega deal.
    За центелата-интересен е новия крем на Benton.
    Скрит текст:

PeaPink, хубава е цялата серия с мадекасосид на A'piu (напоследък откривам доста добри предложения на марката като цяло).

Въпрос: Ползвате ли корейски ретинолови серуми/кремове, особено такива подходящи за суха и чувствителна кожа?
    Скрит текст:
    Започнах малко по малко да вкарвам активни компоненти в грижата и ми се иска да пробвам ретинолов продукт. Поръчала съм си един американски серум, но от опита ми до момента, корейските продукти са много по-нежни и щадящи кожата. Тъй като всичко е опит-грешка предпочитам да се пробвам с нещо максимално безопасно. Само да кажа, че след като ползвам без никаква реакция голямо количество корейски мазила с активни съставки, точно за два дни успях да се подпаля с азелаиновата киселина и ниацинамида на GOW. Серумите са много хубави - аз съм си виновна, защото трябваше по по-мъничко и през ден, ама нали не са с висока концентрация, а и не съм съвсем новак, но явно са си силни. Сега съм решила да редувам през ден и то само вечер и локално, но искам да вкарам и ретинол.

# 628
    Да питам по кое време на месеца се случват mega deals и на коя платформа?

# 629
    Пит, Megs Deal е месечното намаление на Jolse и, ако няма разни празници, е около 22-25то число на месеца. Обикновено е 2дни и има много добри предложения, но се изчерпват бързо.

Общи условия

Активация на акаунт