Голям маркуч ще бъде май. Килограми 4,820 кг, качили сме за месец 1,300 кг. Мери го, гледа го и каза че е идеален и, че не и пречи запека, явно така ще си бъдем до захранването. Ще правя клизми като се наложи, каза че са по-добър вариант от свещите и не се свиквало с тях. Поръчах и един чай Блевит, каза, че е много хубав ако го намеря. Взех и пробиотика Био Култ и ще видим как ще сме с тези неща. Днес се изака сам след обичайната гимнастика и сливи доста редичко. Каза като свършим Фризовома да си минавам пак на Лактаната щом няма разлика с него. НА 8 януари сме на ваксина и ще ни сложи и Ротарикса. Дала ми е да му дам деня преди ваксината, същия ден и следващия Туя Окциденталис 9CH /уж с приема намалят страничните ефекти ако има такива от ваксината/, също лепенки Кул Пач да имам и едни хомеопатични свещички. Даде ни и направление за ортопед. Аз не съм пила Биозин мама, но знам, че е хубав. Пия си Прегнакеъра вече 10 месеца и да чукна на дърво не съм била болна нито по време на бременността, нито сега, а около мен постоянно има болни - я сестра ми, я мъжа.
Аника чай взимам на Билек и сварявам 200 мл. вода, като кипне слагам 2 ч.л. семена и спирам котлона. Така се запарва 1 час и после отцеждам и добавям 1/2 ч.л. захар.

а ние с нея държим поне тогава ястията да са постни).