Кики акаме по един път на ден всеки ден, но не съм спирала сиропа. Някои дни в които се изаква сутрин не го давам цял ден и на следващия пак давам. Примерно днес се изака сам с първото хапване за деня. Но определено сме много по-добре. С нов пробиотик сме обаче и според мен това доста наклони везните. Но, както казваш пу пу.
Дей и моя не обича физиологичен разтвор, но като накапя първо киселее, после го баламосвам с нещо и си кротува. Но определено ако дърпаш без да са се разкиснали сополчетата само ще му причиниш дискомфорт и нищо няма да извадиш. Сигурно за това не ти се получава. Също може да оставиш без да дърпаш, той ще си го изкиха сам. И това съм правила, като има малко сополки и не са много. Ние сме с дозички на Naso Libero и г/д половин дозичка използвам за двете ноздри.
Дей за гърдите не мога да ти помогна, четеш ли темата за кърменето? Там мацките дават добри идеи, но наистина трябва да се справиш с този проблем, защото заради него изпадаш в такива депресивни състояния и не ти се излиза никъде.
Ние като бяхме при бабите за празниците голямо мъкнене падна от къща на къща и съвсем си разби режима през деня. Изобщо всеки ден различен беше и сега вече втори ден не можем да си го оправим. Ама ще го натискам да го връщаме някак си, защото и двамата бяхме по-спокойни. Сега съм супер изнервена нещо и аз от два дни и се притеснявам с това гърло. Днес втори ден ме боли и даже гърдите ме болят като поемам въздух и явно ще ходя до личната днес. Дано не е някой вирус, че само това ми липсва преди ваксина.
Ние днес за пръв път трябва да ходим в мола с него и хем ми се иска, хем ме е страх с тая ваксина на 8ми да не лепне нещо и не знам какво да правя. Ама не мога и в клетка да го държа вкъщи под карантина две седмици...
Ето маймуна как се забавлява сам, горе-долу около 30-40 минути