Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 87 107
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
То аз си ползвам най-редовно вкъщи тази ми ти машинка и не съм била особено нехидратирана. От волайта очаквах заглаждане на фини линии, които са се появили тук таме, на назолабиалните, изравняване на тена - без чудеса, разбира се, но все пак. Ами аз нищичко не забелязах, но други са много доволни.
(Това в момента отдавам по-скоро на хиалуроновата киселина)

# 301
Има ли доволни/недоволни от скинлайн за филъри?

# 302
Здравейте, интересувам се от вашето мнение относно следната дилема: криолиполиза или пластична операция за премахване на двойна брадичка? Кое бихте препоръчали, ако цената не е фактор и ако човекът няма противопоказания за операция?

# 303
  • София
Здравейте,интересувам се има ли доволни от лекарите в Дерма Акт.Имат промоции за поставяне на филър и ботокс и се чудя дали да рискувам там?Ходих лятото там на консултация за пигментни петна и не останах доволна от прегледа за 40лв!Но не помня и името на лекарката,която тогава ме прегледа...

# 304
То аз си ползвам най-редовно вкъщи тази ми ти машинка и не съм била особено нехидратирана. От волайта очаквах заглаждане на фини линии, които са се появили тук таме, на назолабиалните, изравняване на тена - без чудеса, разбира се, но все пак. Ами аз нищичко не забелязах, но други са много доволни.
(Това в момента отдавам по-скоро на хиалуроновата киселина)
Абе и аз пия хиалуронова киселина, но хидратиране на кожата не съм забелязала... но аз я пия за друго де. Ама много ме разколеба сега, че не е и евтин филъра, да си кажеш - карай,  каквото такова...

May_si, skinline Варна или София те интересува? Аз ходя при тях във Варна. Според мен е важно специалиста, при който ходиш, не толкова центъра

# 305
Никак не са малко. 600лв струваше, та ми се щеше да съм по-впечатлена Simple Smile
(Може би пък има някакъв  ефект, който сега се разгръща, знам ли:) ще продължавам да чакам).

# 306
Аз пак да попитам тези, които са си слагали конци-кога според вас се "разгърна" ефекта?
Уж нали поне 1-2 год..аз хем съм фоволна, хем не. Има разлика с лицето ми преди, но освен моментното повдигане и леко освежена кожа след около месец, нищо друго не виждам да се разгръща. Даже се връща малко.
Ще.ми се да заложа пак на конци, защото вече ми е ясно, че с филъри, кодове трудно ще стане, много бързо разграждам. Ако си спомняте ви се оплаквах наскоро от топчета в устните. Бяха големи, а сега няма нищо. Ноември сложих общо 1мл, на два пъти по 0.5 различни, обаче филъри. Ами сега няма нищо..🤨

# 307
  • София
Здравейте,интересувам се има ли доволни от лекарите в Дерма Акт.Имат промоции за поставяне на филър и ботокс и се чудя дали да рискувам там?Ходих лятото там на консултация за пигментни петна и не останах доволна от прегледа за 40лв!Но не помня и името на лекарката,която тогава ме прегледа...
Доволна съм от Дерма акт. Химичен пилинг правих. Записах час за миналия петък. Попаднах на доц. Райкова. На дълго и на широко ми обясни за какво става на въпрос, какви са ми опциите, кое е най-доброто за моя случай, повече говорихме, отколкото ми траеше процедурата. Отговори компетентно и изчерпателно на всичките ми въпроси. Отделно аз не бях на ясно с какво се захващам. Вече горчиво съжалявам за този пилинг. Не разбирам тези с няколко пилинга как може да си го причиняват. Това е нещо ужасно. Вече 5 дни съм затворена в къщи и не излизам. Кожата ми стана кафява, АДСКО опъване нон-стоп, мажа час по час Дефламол, хидратант, фактор. Не мога да спя от страх да не ми се залепи кожата на бузите за възглавницата... Да свършва този кошмар и да си търся други алтернативи за проблемната кожа... Това не е моето...
Платих 150лв,колкото си е по ценоразпис. Очаквах +60лв. преглед, но не, само 150 ми взеха.

# 308
Е, трай Бабо за хубост!
След като се обели кожата става хубава и мека!
Но поне 1 седмица ще трае.
Пантенол може да пръскаш спрей или крем да мажеш. Дефламол също е добра опция.
И споко, няма да ти се залепи кожата за възглавницата. Laughing

# 309
  • в 1001-та нощ
Здравейте, интересувам се от вашето мнение относно следната дилема: криолиполиза или пластична операция за премахване на двойна брадичка? Кое бихте препоръчали, ако цената не е фактор и ако човекът няма противопоказания за операция?

Наскоро ходих за LPG, че от лятото не съм правила нищо. И стана въпрос за криолиполизата. Машината има накрайник за двойна брадичка, но ... до сега не са попадали на човек, който да отговаря на нужните критерии, като количество тъкан в тази област. Така, че - и при теб може да отпадне този вариант. Ако го мислиш - най-добре първо се консултирай да те измерят.

# 310
  • София
Доволна съм от Дерма акт. Химичен пилинг правих. Записах час за миналия петък. Попаднах на доц. Райкова. На дълго и на широко ми обясни за какво става на въпрос, какви са ми опциите, кое е най-доброто за моя случай, повече говорихме, отколкото ми траеше процедурата. Отговори компетентно и изчерпателно на всичките ми въпроси. Отделно аз не бях на ясно с какво се захващам. Вече горчиво съжалявам за този пилинг. Не разбирам тези с няколко пилинга как може да си го причиняват. Това е нещо ужасно. Вече 5 дни съм затворена в къщи и не излизам. Кожата ми стана кафява, АДСКО опъване нон-стоп, мажа час по час Дефламол, хидратант, фактор. Не мога да спя от страх да не ми се залепи кожата на бузите за възглавницата... Да свършва този кошмар и да си търся други алтернативи за проблемната кожа... Това не е моето...
Платих 150лв,колкото си е по ценоразпис. Очаквах +60лв. преглед, но не, само 150 ми взеха.
Аз пък съм много доволта от дълбок лазарен пилинг.Правих си го в Скин Лайн;650лв струваше.Болката по време на процедурата беше ужасна,въпреки обезболяването.Зачервих се като домат,но не съм се крила в къщи изобщо.Излющих се много бързо и не толкова видимо за околните.Имах и дълбоки и повърхностни петна,а сега кожата е почти чиста.А и леко опъната ми се струва,по-сияйна някак....След пилинга се заклех,че тази болка не си струва резултата,въпреки,че уж търпя на такава(микроблейдинг,татуси,лазарна епилация съм изтърпяла).Но сега си мисля,че още един пилинг(може би не най-дълбокия)бих си наплавила отново...може би не тази зима,защото финансово ми е трудно,но следващата-със  сигурност...Да спомена само,че съм правила и поредица от хим.пилинги,но почти нямах ефект,лющенето беше мтого слабо...

# 311
  • Бургас
Ходих на CO2 лазерен ресърфейсинг. Надмина всичките ми очаквания. Цената и страданията определено си струват - нищо до момента не успя да повлияе отпуснатия контур. Не съм имала такова прекрасно лице от години!

Правила съм кодове, конци, хайфу, вива - ефект минимален, почти никакъв. Сега имам нова кожа, виждам резултат още на 7-я ден, обещават още по-добър след 2 месеца.
 Плюс към контура - лифтинг на всички останали вдлъбнатини - слъзна линия, назолабиални, марионетни. Опънах се отвсякъде:)

Червена съм все още, но пори не се виждат, неравностите по кожата са премахнати, чудодейна процедура поне за моите нужди и дебела кожа.

Минус - поне 6 дни вкъщи. Първата вечер не спах - течеше лимфа, залепваш на възглавницата. След това няколко дни силно лющене, сърбеж, сухота - много изнервящо.
Цена - 500 лв. плюс козметика за 80 лв.

# 312
Ходих на CO2 лазерен ресърфейсинг. Надмина всичките ми очаквания. Цената и страданията определено си струват - нищо до момента не успя да повлияе отпуснатия контур. Не съм имала такова прекрасно лице от години!

Правила съм кодове, конци, хайфу, вива - ефект минимален, почти никакъв. Сега имам нова кожа, виждам резултат още на 7-я ден, обещават още по-добър след 2 месеца.
 Плюс към контура - лифтинг на всички останали вдлъбнатини - слъзна линия, назолабиални, марионетни. Опънах се отвсякъде:)

Червена съм все още, но пори не се виждат, неравностите по кожата са премахнати, чудодейна процедура поне за моите нужди и дебела кожа.

Минус - поне 6 дни вкъщи. Първата вечер не спах - течеше лимфа, залепваш на възглавницата. След това няколко дни силно лющене, сърбеж, сухота - много изнервящо.
Честито! А трябва ли да правиш още процедури или една е достатъчна? Защото, ако става с една си е направо вълшебно и като цена и като възстановяване! Колко дълго дават да се задържи ефекта?

# 313
  • Бургас
За моите години (42) докторът каза, че една годишно е достатъчно. Може и на 6 месеца, но ще дойде в повече.
Препоръча ми мезотерапия на 2-3 месеца за по-дълго поддържане на ефекта.

# 314

Къде и при кой доктор? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт